علمی فناوری 11:01 - 10 اردیبهشت 1404
رییس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: پیشنهاد شهریه بر اساس ماده ۱۵ قانون به مدارس تفویض شده است.

نظارت بر فرایند تعیین «شهریه» مدارس

باشگاه خبرنگاران جوان - نشست هم‌اندیشی رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با مدیرکل و برخی از مدیران مناطق و مدارس غیر دولتی خاص شهر تهران در سالن اجتماعات اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران برگزار شد.

احمد محمودزاده با تبیین شیوه نامه تعیین الگوی شهریه مدارس غیردولتی، گفت: بی شک تاب آوری مردم یکی از اصلی‌ترین رویکرد‌های سازمان در تعیین الگوی شهریه مدارس غیر دولتی است، اما در کنار آن ترمیم شهریه‌های پایین، توازن شهریه‌ای، تفکیک و کنترل شهریه‌های بالا مورد توجه جدی بوده است.

وی با تاکید بر اینکه تمامی تلاش وزارت آموزش و پرورش بر این است تا حقوق دانش آموزان و خانواده‌های آنان حفظ شود، افزود: کیفیت نامطلوب برنامه‌های آموزشی و پرورشی در مدارس غیردولتی پذیرفتنی نیست و مدارس باید متناسب با شاخص‌های تعیین شده برای کیفیت بخشی به فعالیت‌های آموزشی و پرورشی اقدام کنند.

محمود زاده با اشاره به اینکه پیشنهاد شهریه بر اساس ماده ۱۵ قانون به مدارس تفویض شده است، اعلام کرد: پس از بارگذاری اطلاعات متناسب با شاخص‌های تعیین شده توسط مدارس در سامانه، کمیته تخصصی شهریه در مناطق و استان اقدام به بررسی و در صورت کسب امتیاز، میزان شهریه مصوب را تایید می‌کنند بنابراین استان‌ها و مناطق باید بر روند عملکرد مدارس و مراکز غیردولتی و نحوه دریافت شهریه مصوب نظارت کامل و مستمر را اعمال کنند.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر جلوگیری و ممانعت از رفتار‌های سلیقه‌ای در تعیین نرخ شهریه مدارس غیردولتی، گفت: همه موارد باید بر مبنای قانون، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، سیاست‌های نظام تعلیم و تربیت کشور و اسناد بالا دستی مورد سنجش و ارزیابی قرار گیرد.

وی حمایت از موسسان و نظارت بر مدارس و مراکز غیردولتی را از وظایف مهم آموزش و پرورش برشمرد و افزود: مدیران استان‌ها و مناطق شهری باید در کنار حمایت قانونی از مدارس و مراکز غیر دولتی، با تخلفات محدود که منجر به حاشیه سازی برای کل نظام تعلیم و تربیت کشور می‌شود؛ برخورد قاطعی داشته باشند.

محمود زاده با تاکید براینکه نظارت‌های استانی باید جنبه بازدارندگی داشته باشد و مدیران مناطق شهر تهران نیز باید با جدیت بیشتر بر عملکرد مدارس و مراکز غیردولتی وروند دریافت شهریه‌ها نظارت داشته باشند و پاسخگوی مطالبات شهروندان باشند، اعلام کرد: تمامی آیتم‌های موثر درافزایش شهریه به شکل کارشناسی بررسی و شاخص‌های آن تعریف شده است، لذا دریافت شهریه نامتعارف قابل پذیرش نبوده و مدیران شهر تهران باید با اخذ شهریه خارج از عرف مصوب به شدت برخورد کنند.

وی کاهش ساعت کار معلمان مدارس غیر دولتی به ۳۰ ساعت در راستای کارآمدی معلمان دانست و افزود: ارتقای منزلت واقعی و جایگاه قانونی معلمان در مدارس غیردولتی مورد اهتمام و حمایت این سازمان است و انتظار می‌رود همانند سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ برخی از مدارس غیردولتی در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ نسبت به اجرای موضوع ۳۰ ساعت کامل بیمه‌ای برای همه معلمین اقدام کنند.

در ادامه این نشست مجید پارسا مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران نیز با تاکید بر اجتناب از بروز تعارض منافع و تعارضات بین‌بخشی در مدیریت مدارس غیردولتی، گفت: نظارت بر مدارس ومراکزغیردولتی و پیگیری مطالبات شهروندان از الزامات اجرایی و مورد اهتمام است.

وی برضرورت توجه و پاسخگویی شفاف و مناسب به افکارعمومی تأکید کرد و گفت: پیگیری‌های مستمر و نظارت بر امور مدارس و مراکز غیردولتی از سوی مدیران مناطق در تهران، اجرای برنامه‌های تمرکززدایی و توانمندسازی نیروی انسانی و افزایش ضریب ایمنی و تامین امنیت دانش‌آموزان از اهم برنامه‌ها و اولویت‌های آموزش و پرورش شهر تهران است.

پارسا اظهار کرد: رعایت قانون و هماهنگی مؤسسان مدارس غیردولتی برای ارتقا کیفیت برنامه‌های آموزشی و پرورشی در تهران مورد تاکید است.

منبع: وزارت آموزش و پرورش


12185059
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت تقویت بنیاد علم، از هدف‌گذاری دولت برای افزایش بودجه پژوهش به یک‌هزار میلیارد تومان خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس گروه فضایی صاایران درباره سنگین‌ترین ماهواره ایرانی گفت: «پایا» یا طلوع ۳، ظرف تنها ۱۰ روز پس از پرتاب موفقیت‌آمیز در هفتم دی‌، تصاویر عملیاتی خود را به زمین ارسال کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ۱۴ هزار و ۲۳۷ نفر از استادان دانشگاه‌های مختلف ایران با صدور بیانیه‌ای، اقدام اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را غیرحقوقی، غیرمسئولانه و ضدانسانی توصیف کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید ادعا کرده است که ابزار‌های هوش مصنوعی ممکن است به مرور زمان در تغییر باورها، ارزش‌ها و حتی تصمیمات شخصی افراد نقش داشته باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه پزشکی جدید نشان داد که مصرف منظم روغن ماهی با کاهش خطر ابتلا به نوع شدید بیماری کبد چرب غیرالکلی (NAFLD) مرتبط است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مریخ نورد پرسویرنس ناسا اولین سفر خود به این سیاره سرخ را بدون دخالت انسان به پایان رساند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با چند تنظیم ساده در روتر قدیمی، می‌توان آن را برای کار‌های مختلف در خانه یا محل کار دوباره استفاده کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان تغذیه علاوه بر نوع غذایی که مصرف می‌کنیم، بر اهمیت نحوه غذا خوردن نیز تأکید می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شیء مرموز پرنده مانند، دوباره بر فراز خورشید ظاهر شده است!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارت ورود به جلسه آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ از ۱۹ بهمن بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می‌گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است