اقتصادی 17:16 - 06 فروردین 1404
مدیرعامل توزیع برق پایتخت در حاشیه بازدید از پروژه‌های این شرکت، از اجرای هزار و ۵۰۰ طرح زیرساختی با هدف تامین برق شهر تهران در تابستان ۱۴۰۴ خبر داد.

اجرای ۱۵۰۰ طرح زیرساختی برای تامین برق شهر تهران

باشگاه خبرنگاران جوان - کامبیز ناظریان، مدیرعامل توزیع برق پایتخت روز چهارشنبه ضمن بازدید میدانی از بخش‌های مختلف فنی و طرح‌های در حال اجرا در ایام نوروز و نیز دیدار با نیرو‌های اداری و عملیاتی این شرکت، از افزایش سرعت اجرای طرح‌های هوشمندسازی شبکه توزیع برق پایتخت خبر داد.

وی افزود: با برنامه ریزی انجام شده، طی سال جاری بیش از نیم میلیون کنتور هوشمند با اولویت مشترکان پرمصرف به منظور بهبود هرچه بیشتر فرآیند نظارت و مدیریت شبکه توزیع انرژی در شهر تهران نصب خواهد شد.

متخصصان و کارشناسان برق پایتخت با اجرای بیش از هزار و ۵۰۰ طرح زیرساختی تا پایان فروردین ماه سال جاری نسبت به آمادگی شبکه برق رسانی جهت تامین برق مورد نیاز شهروندان تهرانی در تابستان پیش رو اقدام کردند.

مدیرعامل این شرکت در بازدید از روند ارائه خدمات برق به شهروندان تهرانی در ایام نوروز گفت: تدوین و اجرای طرح‌های مزبور همگام با اقدامات تحولی این شرکت و با هدف افزایش بهره وری و استفاده حداکثری از منابع صورت گرفته، گام بزرگی در جهت تامین برق مورد نیاز شهروندان تهرانی در تابستان ۱۴۰۴ است.

منبع: شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ


12170984
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: با توجه به نرخ‌های امروز، هر متر مکعب آب شیرین‌شده از دریا برای شهر تهران حدود ۷ یورو هزینه خواهد داشت که معادل ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:امشب با ورود سامانه بارشی از سمت غرب شاهد بارش در نواحی غرب و ارتفاعات شمال تهران خواهیم بود و این شرایط تا اواسط هفته ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی از ابتدای سال جاری تا ۲۴ آبان، بیش از ۳۶.۷ میلیارد دلار ارز برای واردات کالا و خدمات تأمین کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی با اشاره به رکورد‌هایی که در پروژه ریلی چابهار به زاهدان شکسته شده گفت: شعار «ما می‌توانیم» در این پروژه به روشنی به منصه ظهور رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۲۴ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی انجمن صنایع لبنی گفت: کاهش شیر تولیدی و افزایش قیمت آن و همچنین عدم اختیار در تعیین قیمت مناسب جهت تولید و عرضه شیر مدارس باعث از دست رفتن امکان عقد قرارداد با آموزش و پرورش شد.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حفاظت و بهره برداری آب استان تهران گفت: طی ۶۰ سال گذشته برای اولین بار، ۵ سال خشکسالی متوالی رخ داده است و از ابتدای سال آبی (مهر) تاکنون بارش‌ها صفر بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب کشور گفت: در مورد سد‌های تهران، ما نسبت به زمان مشابه در سال گذشته ۲۲۰ میلیون متر مکعب عقب‌ماندگی ذخیره داریم و درصد پرشدگی این سد‌ها به حدود ۱۰ درصد رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: بنابر آمار سالانه ۴۰ هزارتن کره در کشور مصرف می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اجرای سند تحول کیفیت خودرو با راه‌اندازی مرکز آزمایش کامل تصادف تکمیل می شود که درحال حاضر این مرکز به پیشرفت 95 درصدی رسیده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است