اقتصادی 17:16 - 06 فروردین 1404
مدیرعامل توزیع برق پایتخت در حاشیه بازدید از پروژه‌های این شرکت، از اجرای هزار و ۵۰۰ طرح زیرساختی با هدف تامین برق شهر تهران در تابستان ۱۴۰۴ خبر داد.

اجرای ۱۵۰۰ طرح زیرساختی برای تامین برق شهر تهران

باشگاه خبرنگاران جوان - کامبیز ناظریان، مدیرعامل توزیع برق پایتخت روز چهارشنبه ضمن بازدید میدانی از بخش‌های مختلف فنی و طرح‌های در حال اجرا در ایام نوروز و نیز دیدار با نیرو‌های اداری و عملیاتی این شرکت، از افزایش سرعت اجرای طرح‌های هوشمندسازی شبکه توزیع برق پایتخت خبر داد.

وی افزود: با برنامه ریزی انجام شده، طی سال جاری بیش از نیم میلیون کنتور هوشمند با اولویت مشترکان پرمصرف به منظور بهبود هرچه بیشتر فرآیند نظارت و مدیریت شبکه توزیع انرژی در شهر تهران نصب خواهد شد.

متخصصان و کارشناسان برق پایتخت با اجرای بیش از هزار و ۵۰۰ طرح زیرساختی تا پایان فروردین ماه سال جاری نسبت به آمادگی شبکه برق رسانی جهت تامین برق مورد نیاز شهروندان تهرانی در تابستان پیش رو اقدام کردند.

مدیرعامل این شرکت در بازدید از روند ارائه خدمات برق به شهروندان تهرانی در ایام نوروز گفت: تدوین و اجرای طرح‌های مزبور همگام با اقدامات تحولی این شرکت و با هدف افزایش بهره وری و استفاده حداکثری از منابع صورت گرفته، گام بزرگی در جهت تامین برق مورد نیاز شهروندان تهرانی در تابستان ۱۴۰۴ است.

منبع: شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ


12170984
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: علی رغم وعده مسئولان مبنی بر آنکه نهاده در بنادر شمال و جنوب موجود است، اما کماکان با کمبود نهاده در واحد‌ها رو‌به‌رو هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۱ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: اگر برنج پاکستانی در شبکه توزیع اصناف قرار بگیرد، نوسانات بازار فروکش می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای نخستین بار پرواز‌های منظم تجاری به شارجه امارات از پنج شهر تهران، قشم، لار، بندرعباس و اهواز از ۱۷ آذر ماه از طریق شرکت هواپیمایی داخلی انجام خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: از ابتدای دولت چهاردهم، میزان تولید بنزین و نفت‌گاز در مقایسه با مدت مشابه قبل به ترتیب ۴.۳ و ۴.۷ میلیون لیتر در روز افزایش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ترانزیت ۱۹ میلیون و ۳۳۰ هزار تُن کالا از طریق ناوگان حمل‌ونقل کالا طی یک سال گذشته انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: از بازیافت پانصد هزار خودروی فرسوده، ۲۰۰ هزار تن فولاد و ۱۵ هزار تن آلومینیوم بدست آمد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ساماندهی شهری ایران از قرار گرفتن واحد‌های نوساز بافت‌های فرسوده در اولویت خرید یا تهاتر با اراضی دولتی برای اجرای طرح اجاره‌داری حرفه‌ای خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی با تشریح برنامه‌های این وزارتخانه، واگذاری اراضی آماده‌سازی‌شده برای مشمولان قانون جوانی جمعیت را از مهم‌ترین اقدامات اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان توسعه تجارت به رئیس گمرک اعلام کرد که برای دارندگان کارت‌های بازرگانی فاقد رتبه‌بندی، یک مهلت یک‌هفته‌ای دیگر جهت انجام صادرات بدون تودیع ضمانت‌نامه بانکی تعیین شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است