اقتصادی 17:16 - 06 فروردین 1404
مدیرعامل توزیع برق پایتخت در حاشیه بازدید از پروژه‌های این شرکت، از اجرای هزار و ۵۰۰ طرح زیرساختی با هدف تامین برق شهر تهران در تابستان ۱۴۰۴ خبر داد.

اجرای ۱۵۰۰ طرح زیرساختی برای تامین برق شهر تهران

باشگاه خبرنگاران جوان - کامبیز ناظریان، مدیرعامل توزیع برق پایتخت روز چهارشنبه ضمن بازدید میدانی از بخش‌های مختلف فنی و طرح‌های در حال اجرا در ایام نوروز و نیز دیدار با نیرو‌های اداری و عملیاتی این شرکت، از افزایش سرعت اجرای طرح‌های هوشمندسازی شبکه توزیع برق پایتخت خبر داد.

وی افزود: با برنامه ریزی انجام شده، طی سال جاری بیش از نیم میلیون کنتور هوشمند با اولویت مشترکان پرمصرف به منظور بهبود هرچه بیشتر فرآیند نظارت و مدیریت شبکه توزیع انرژی در شهر تهران نصب خواهد شد.

متخصصان و کارشناسان برق پایتخت با اجرای بیش از هزار و ۵۰۰ طرح زیرساختی تا پایان فروردین ماه سال جاری نسبت به آمادگی شبکه برق رسانی جهت تامین برق مورد نیاز شهروندان تهرانی در تابستان پیش رو اقدام کردند.

مدیرعامل این شرکت در بازدید از روند ارائه خدمات برق به شهروندان تهرانی در ایام نوروز گفت: تدوین و اجرای طرح‌های مزبور همگام با اقدامات تحولی این شرکت و با هدف افزایش بهره وری و استفاده حداکثری از منابع صورت گرفته، گام بزرگی در جهت تامین برق مورد نیاز شهروندان تهرانی در تابستان ۱۴۰۴ است.

منبع: شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ


12170984
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روستا گفت:نرخ رشد جمعیت شهری ناشی از رشد طبیعی شهرها نیست. در تهران نرخ رشد کمتر از ۱.۵ درصد است اما در شهرهایی مانند رباط‌کریم ۱۶ درصد، اسلامشهر ۱۲ درصد و پردیس حدود ۹.۸ درصد ثبت شده که نشان‌دهنده مهاجرت گسترده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت بازآفرینی شهری گفت: در طرح کلید به کلید شناسایی واحد‌ها و افرادی که تمایل به اجرای این طرح را دارند آغاز شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمار‌های اعلام شده میزان تولید خودرو با افزایش ۵۳ هزار دستگاه به ۴۰۳ هزار و۲۰۵ دستگاه رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروزه در بسیاری از کشور‌های توسعه‌یافته، پساب به عنوان یک منبع حیاتی دیده می‌شود و استفاده مجدد از آن در دستور کار قرار دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء همزمان با کاهش دما در ابتدای این هفته اوج گرفت و در نهمین روز آذر به بیش از ۵۲۴ میلیون مترمکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: عرضه ۲۰ هزار موتور سیکلت برقی در تهران به عنوان شهر پایلوت را آغاز کرده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب کشور گفت:  پرشدگی کل سد‌های کشور ۳۲ درصد است، اما این عدد در مورد سد‌های تهران تنها ۹ درصد است که بخش قابل توجهی از آن به دلیل رسوب است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: با اجرای قانون مالیات بر سوداگری شاهد کاهش سفته بازی و هدایت نقدینگی به سمت بازار‌های مولد می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی بانک مرکزی با اعلام اینکه دوشنبه ۱۷ آذر، حراج سکه طلای بانک مرکزی انجام خواهد شد، گفت: برنامه پیش‌فروش سکه نیز هفته پایانی آذر برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۱۲ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است