ورزشی 17:01 - 23 اردیبهشت 1404
عضو کمیته استیناف می گوید که رای علیرضا بیرانوند صادر شده است، اما منتظر اعلام فدراسیون فوتبال هستیم.

رای بیرانوند صادر شده است، اما باید فدراسیون فوتبال اعلام کند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - مهدی دادرس عضو کمیته استیناف فدراسیون فوتبال اظهار کرد: به همت دوستان زحمتکش پیشکسوت از چهره‌های ماندگار تجلیل کردند و از آنها مخصوصاً از حسن میرزا آقا بیک تشکر می کنم. باعث خوشحالی هست  که قدیمی‌ها را جمع می‌کنند و محفل قشنگ و زیبایی درست کردند.

دادرس درباره اینکه تیم نساجی منتظر رای پرونده مس رفسنجان است که ببیند چه اتفاقی می افتد ‌ و شاید با صدور رای،  تیم نساجی سقوط نکند و در لیگ برتر بماند، گفت: این پرونده دست ما نیست و  دادگستری کرمان پیگیری می کند. اجازه بفرمایید هر چیزی در شهر خودش بررسی شود و  هر جا وظایف خاص خودش را دارد. اولاً  آنها باید رای را اعلام کنند و وقتی که اعلام کردند پرونده به کمیته انضباطی یا کمیته اخلاق می رود.  اگر اعتراضی در رای صورت بگیرد به کمیته استیناف می آید. هنوز مرحله اول این پرونده انجام نگرفته است. دادگستری کرمان باید رای را اعلام کند  که هنوز اعلام نکرده است.

عضو کمیته استیناف درباره پرونده علیرضا بیرانوند گفت: رای بیرانوند صادر شده، اما باید منتظر فدراسیون فوتبال بمانیم. هم طبق دستور جدید که به ما  دادند و  هم طبق قوانین جدید  و هم از نظر اخلاقی گفتند درباره این رای چیزی نگوییم تا خود فدراسیون فوتبال اعلام کند. ما تابع فدراسیون فوتبال هستیم. 


12188965
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی جدید الهلال عربستان تاکید کرد که برای تغییر طرز تفکر و سبک بازی، حضور در لیگ حرفه‌ای عربستان را انتخاب کرده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم خاکسپاری جمعی از شهدای حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به کشورمان در بهشت زهرا (س) برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» صابر اکبری بازیکن هندبال ایران که در جریان حملات رژیم صهیونیستی دچار مجروحیت شدید شده بود، به شهادت رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه ژیمناستیک آسیا نسبت به شهادت کودک ژیمناست ایرانی واکنش نشاد داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران گفت: کالا و اقلام مصرفی برای شهروندان تهرانی به اندازه کافی در میادین و بازار‌های میوه و تره بار شهرداری تهران وجود دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم سرشناس الهلال که امید اصلی گلزنی این تیم برابر رئال مادرید بود به خاطر آسیب‌دیدگی این بازی حساس را از دست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پلیس سردار سعید منتظرالمهدی از آمادگی فراجا برای ارائه خدمات روان‌شناختی به شهروندان خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ستاره برزیلی سانتوس تاکید کرد که می‌توانست در جام جهانی باشگاه‌ها حضور داشته باشد، اما تصمیم گرفت که در سانتوس باقی بماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهدی قایدی مجددا در صفحه شخصی‌اش به حملات رژیم صهیونیستی علیه کشورمان واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت استقلال به کارزار تحریم شبکه دروغ‌پرداز و رسانه صهیونیستی ایران اینترنشنال پیوست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است