بین‌الملل 22:10 - 09 مهر 1404
رسانه‌ها گزارش دادند که یکی از کشتی‌های ناوگان صمود توسط نیروهای اسرائیلی محاصره شده است.

یکی از کشتی‌های ناوگان صمود محاصره شد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - رسانه‌ها می‌گویند که کشتی‌های صهیونیست اکنون «آلما» یکی از کشتی‌های ناوگان صمود را از دو طرف محاصره کرده‌اند.

تصاویر زنده از آلما نشان می‌دهد که  فعالان و دیگر سرنشینان کشتی با جلیقه‌های نجات خود در یک نیم‌دایره نشسته‌اند و منتظرند تا توسط نظامیان اسرائیلی رهگیری شوند.

پیش از این، کمیته بین‌المللی شکستن محاصره غزه اعلام کرده بود که بیش از ۲۰ کشتی اسرائیلی در حال نزدیک شدن به ناوگان بین‌المللی صمود مشاهده شده‌اند. سخنگوی ناوگان جهانی صمود گفت کشتی‌های اسرائیلی در حال حرکت برای اعمال محاصره دریایی بر این کاروان بوده‌اند.

ناوگان جهانی صمود که حرکت خود را از کشور اسپانیا آغاز کرده، بزرگ‌ترین ناوگانی است که تا به امروز برای رساندن کمک‌های بشردوستانه به دست مردم غزه به راه افتاده است. این ناوگان بیش از ۵۰ کشتی دارد و حامل نمایندگانی از دست کم ۴۴ کشور است. این ناوگان امروز به حدود کیلومتری غزه رسیده است. 

شبکه تلویزیونی «کان» اسرائیل روز یکشنبه گزارش داد که این رژیم در حال آماده شدن برای توقیف این ناوگان است.

منبع: الجزیره


12231006
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برخی منابع می‌گویند که آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حزب‌الله لبنان، قصد دارد چندین میلیون دلار به نیروهای امنیتی لبنان کمک مالی ارائه کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لاپید با انتقاد شدید از نتانیاهو، توافق نظامی آمریکا و قطر را که پس از حملات اسرائیل به دوحه امضا شد، یک شکست سیاسی غیرقابل تصور دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نتانیاهو از نیروی دریایی اسرائیل به دلیل حمله و جلوگیری از ورود کاروان کمک‌های بشردوستانه که قصد شکستن محاصره غزه را داشت، تقدیر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برخی منابع ادعا می‌کنند که حماس طرح ترامپ را رد خواهد کرد، در حالی که برخی دیگر می‌گویند این جنبش خواستار اصلاحات اساسی در طرح اولیه خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای از طرح جدید ترامپ درباره غزه استقبال کرده و از جنبش حماس خواست تا آن را بپذیرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پترو هشدار داد که اگر آمریکا و اروپا در مقابل بازداشت فعالانی که برای مردم گرسنه غذا می‌برند سکوت کنند، معنای آزادی و دموکراسی را از دست خواهند داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین امروز اظهارات سران اروپایی مبنی بر تهدید بودن روسیه را «تلاشی عامدانه برای تشدید تنش و سرپوش گذاشتن بر مشکلات داخلی» اروپا دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیستمین نشست تخصصی انجمن راحل با بررسی چالش‌های مهاجرت و گفتمان‌های رسانه‌ای علیه افغان‌ها در تهران برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مصر اعلام کرد که کشورش برای متقاعد کردن جنبش حماس در جهت پذیرش طرح ۲۰ بندی ترامپ تلاش می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هزاران نفر در پایتخت فرانسه تحت عنوان «همه‌چیز را محاصره کنیم» برای اعتراض به سیاست‌های مالی دولت و اقدامات ریاضتی به خیابان‌ها آمدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است