بین‌الملل 16:06 - 27 مهر 1404
شاخه نظامی حماس در واکنش به ادعای نقض آتش بس بعد از حادثه رفح اعلام کرد که قسام بر تعهد کامل خود به اجرای تمام توافقات تأکید دارد.

گردان‌های قسام: اطلاعی از درگیری‌ها در رفح نداریم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - گردان‌های عزالدین قسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز یکشنبه در واکنش به ادعای نقض آتش بس بعد از حادثه رفح، با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که قسام بر تعهد کامل خود به اجرای تمام توافقات به ویژه آتش‌بس در سراسر نوار غزه تأکید دارد.

گردان‌های قسام همچنین با اشاره به گزارش‌هایی مبنی بر وقوع درگیری در منطقه رفح اعلام کرد: "ما هیچ اطلاعی از حوادث یا درگیری‌هایی که در منطقه رفح رخ می‌دهد، نداریم. "

قسام دلیل این بی‌اطلاعی را "مناطق قرمز" توصیف کرد که تحت کنترل رژیم صهیونیستی بوده و ارتباط با نیرو‌های باقی‌مانده مقاومت در آن مناطق از زمان از سرگیری جنگ علیه غزه در مارس سال جاری (اواخر اسفند گذشته) قطع شده است.

در این بیانیه، قسام تأکید کرده است: "ما از آن تاریخ تاکنون هیچ اطلاعاتی مبنی بر اینکه آیا رزمندگان ما شهید شده‌اند یا هنوز زنده هستند، نداریم. "

بر این اساس، گردان‌های قسام هرگونه ارتباط با حوادثی را که در این مناطق رخ می‌دهد، رد کرده و اعلام کردند که "نمی‌توانیم با هیچ‌کدام از رزمندگانمان در آنجا در صورت زنده بودن آنها، ارتباط برقرار کنیم. "

منبع: پایگاه اطلاع رسانی فلسطین


12235676
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاخه نظامی حماس اعلام کرد که جسد یک اسیر دیگر پیدا شده و در صورت مناسب بودن شرایط، امروز آن را به رژیم اسرائیل تحویل خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حمله رژیم اسرائیل به اردوگاه آوارگان نصیرات در مرکز غزه سه شهید و چند مجروح برجای گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از ادعای آمریکا درباره نقض آتش‌بس توسط حماس، این جنبش آن را رد کرده و «پوششی برای ادامه جنایات اشغالگران» دانست. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حملات امروز رژیم اسرائیل به شمال، مرکز و جنوب غزه جان چند فلسطینی را گرفت و همزمان درخواست سران صهیونیست برای از سرگیری جنگ افزایش یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاخه نظامی حماس در واکنش به ادعای نقض آتش بس بعد از حادثه رفح اعلام کرد که قسام بر تعهد کامل خود به اجرای تمام توافقات تأکید دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آلمان سفیر خود را از گرجستان فراخواند در حالی که روابط دو کشور رو به وخامت است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اسرائیل با نصب بلوک‌های بتنی و تابلو‌های زردرنگ، مرز‌های منطقه تحت کنترل نظامی خود در غزه را مشخص کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در چارچوب توافق آتش‌بس، رژیم صهیونیستی پیکر‌های ۱۵ اسیر فلسطینی دیگر را به غزه بازگرداند و شمار شهدای بازگردانده‌شده به ۱۵۰ نفر رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت فرانسه اعلام کرد که سارقان روز یکشنبه جواهرات بسیار گرانقمیتی را از موزه لوور پاریس به سرقت برده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس فدرال آلمان اعلام کرد که فرودگاه مونیخ آلمان در پی گزارش‌هایی مبنی بر وجود پهپاد‌هایی، موقتاً بسته شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است