علمی فناوری 08:00 - 15 آذر 1403
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: خیرین مدرسه ساز امسال حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان تعهد کرده اند.

۲۵ درصد از خیرین مدرسه‌ساز، بانوان هستند

‌خدیجه نیزاری، مشاور رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در امور بانوان خیر مدرسه ساز در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که بانوان مدرسه ساز مربی هستند؛ گفت: ایران بیش از ۳۰ هزار خیر حقیقی و حقوقی دارد که از این آمار حدوداً ۲۵ درصد بانوان هستند.

وی با بیان این که نبض اقتصادی کشور بیشتر در دست آقایان است؛ افزود: آقایان در هر بعدی که تلاش می‌کنند، تحت تاثیر یک خانم اعم از مادر، خواهر و همسر هستند؛ چرا که اولین معلم هر مرد و زن، مادر است. از همین رو بانوان هم مدرسه می‌سازند و هم مدرسه ساز تربیت می‌کنند.

او با بیان این که خیرین مدرسه ساز امسال حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان تعهد کرده اند؛ ادامه داد: بانوان خیر یک چهارم این میزان را برای ساخت مدرسه متعهد شده اند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در امور بانوان خیر مدرسه ساز گفت: در حال حاضر حدود ۶ هزار بانوی خیر مدرسه ساز در کشور به امر مدرسه سازی مشغول هستند.


12123852
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه تصمیم‌گیری درباره آلودگی هوا بر اساس میانگین ۲۴ ساعته است، گفت: تا ساعت ۹ صبح فردا (چهارشنبه) دوباره وضعیت آلودگی بررسی و اعلام می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دنباله‌دار 3I/ATLAS با نزدیک شدن به زمین، پالس‌های مرموزی منتشر می‌کند!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جهنمی کیهانی مزین به سنگ‌های قیمتی، دانشمندان را با جو منحصر‌به‌فرد خود مبهوت کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان معتقدند بین کمبود ویتامین D و سلامت روان و عاطفی، ارتباط وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ظفرقندی با اشاره به درمان موفق HIV در کشور گفت: با تشکیل شبکه پزشکان درمانگر، ۹۴ درصد افراد تحت درمان به سطح سرکوب ویروسی رسیده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم گفت: اگر تحولات نسلی دانشگاه را نپذیریم، دانشگاه یا منزوی شده یا مشروعیت خود را از دست می‌دهد و یا نهادهای دیگری جایگاه دانشگاه را می‌گیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی رئیس‌جمهور از راه اندازی دو تا سه اپراتور هوش مصنوعی تا پایان سال خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آنفلوآنزا همچنان ویروس غالب فصل‌های سرد سال است و کودکان، سالمندان و افراد دارای ضعف سیستم ایمنی بیشترین خطر ابتلاء و عوارض را تجربه می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو گفت: اختلاف قابل توجه قیمت دارو میان ایران و کشور‌های همسایه، بستر اصلی شکل‌گیری پدیده قاچاق معکوس است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با بیان اینکه «هوا در طب ایرانی نخستین ضرورت حیات است» به ارائه توصیه‌های طب ایرانی در هوای آلوده پرداخت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است