فرهنگی‌هنری 18:16 - 30 اردیبهشت 1404
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در دیدار با جامعه حرفه‌ای هتلداران، بر ضرورت بازتعریف راهبرد ملی گردشگری تاکید کرد.

نجات گردشگری ایران در گرو دیپلماسی فعال و جذب هدفمند گردشگر خارجی است

باشگاه خبرنگاران جوان ـ سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، روز سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ در نشست با جامعه حرفه‌ای هتلداران استان‌ها و مناطق آزاد که در محل سالن فجر این وزارتخانه برگزار شد، با تحلیل الزامات راهبردی توسعه صنعت گردشگری کشور، اظهار کرد: اعتقاد راسخ دارم که مسیر نجات و شکوفایی گردشگری ایران از گذرگاه جذب هدفمند گردشگران خارجی می‌گذرد؛ بر همین اساس، دیپلماسی فعال گردشگری در صدر اولویت‌های اجرایی این وزارتخانه قرار گرفته و اهتمام جدی برای رفع موانع ورود گردشگر به کشور آغاز شده است.

وزیر میراث‌فرهنگی در ادامه با اشاره به تدوین نظام اولویت‌بندی مقاصد هدف، بیان کرد: در نقشه راه جدید، کشور‌های آسیای میانه، قفقاز و همسایگان جمهوری اسلامی ایران در ردیف نخست اولویت‌ها، کشور‌های حاشیه خلیج فارس در سطح دوم و کشور‌های پرجمعیت مسلمان در سطح سوم قرار گرفته‌اند؛ این گزینش به‌معنای غفلت از سایر کشور‌ها نیست، بلکه ناظر بر ضرورت تمرکز منابع و ظرفیت‌هاست.

وی با اشاره به نتایج مثبت سفر‌های اخیر خود به کشور‌های آسیایی و به‌ویژه مذاکرات سازنده با مقامات مصری، افزود: گفت‌و‌گو‌های عمیق در جریان این سفرها، نویدبخش آغاز فصل نوینی از تعاملات گردشگری میان ایران و منطقه است؛ به‌ویژه با مصر که بستر‌های همکاری مشترک در حال شکل‌گیری است.

صالحی‌امیری با ارائه تصویری روشن از روند صعودی گردشگری ورودی، تصریح کرد: براساس گزارش‌های رسمی فراجا، در سال گذشته بیش از ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار گردشگر خارجی وارد کشور شده‌اند که این عدد بیانگر آغاز بازگشت ایران به مدار اصلی گردشگری بین‌المللی است.

وی با تأکید بر ضرورت تقویت زیرساخت‌ها و حمایت بی‌قیدوشرط از بخش خصوصی، گفت: وزارتخانه به هیچ‌عنوان در اجرای پروژه‌های گردشگری نقش اجرایی نخواهد داشت، بلکه مسئولیت تسهیل، حمایت و نظارت را برعهده دارد.

وزیر میراث‌فرهنگی با تأکید بر سیاست‌های تشویقی طراحی‌شده برای رونق گردشگری، یادآور شد: مجموعه‌ای از مشوق‌ها و امتیازات هدفمند برای تقویت اکوسیستم گردشگری کشور تعریف شده و در اختیار فعالان این صنعت قرار خواهد گرفت. ما زمانی رضایت داریم که جامعه هتلداران کشور احساس امنیت، ثبات و افق روشن پیش رو داشته باشند. جایگاه وزارتخانه، هم‌راستا با هتلداران است و نه مقابل آنها.

وی با استقبال از تداوم نشست‌های تعاملی و هدفمند با جامعه هتلداران، اظهار کرد: پیشنهاد می‌دهم جدول زمان‌بندی شده‌ای برای برگزاری نشست‌های منظم و سیاست‌ورزانه تدوین شود تا فرآیند مشورت، تحلیل و تصمیم‌گیری مبتنی بر تعامل کارشناسی و واقع‌بینانه شکل گیرد.

صالحی‌امیری در پایان، با اشاره به دغدغه فعالان صنعت هتلداری نسبت به قطعی برق، خاطرنشان کرد: براساس گزارش ارائه‌شده توسط وزیر نیرو در جلسه هیئت دولت، روند ورود پنل‌های خورشیدی به فاز عملیاتی رسیده است و امید می‌رود مشکل ناترازی تولید و توزیع برق، با بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر، به‌زودی مرتفع شود.

منبع:پایگاه اطلاع‌رسانی دولت


12191794
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر سریال «طوبی» معتقد است ما دوباره ایران را می‌سازیم. درست است این شرایط غم‌انگیز است، ولی بچه‌های دهه هشتادی و نسل جدید دوباره شهر را می‌سازند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «آسمان_غرب» با روایتی از رشادت‌های خلبان شهید علی‌اکبر شیرودی و همرزمانش در روز‌های آغازین جنگ، راهی آنتن تلویزیون شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قصه امیرعلی، قهرمان محله چمران؛ روایت حماسه یک نوجوان قهرمان در ایرانصدا منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» حرف مشترک گویندگان شبکه‌های رادیویی این جمله است: وحدت ملی، پاسخ قاطع به تجاوز صهیونیست‌هاست و ما سربازان رادیو راویان حقیقت هستیم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی خبر داد که بخش خبری ۲۰:۳۰ به زودی به آنتن بر می‌گردد و تمام بخش‌های خبری، تمام شبکه‌ها و تمام برنامه‌ها ادامه پیدا می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل هنر‌های تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار بیانیه‌ای در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی تاکید کرد که این هنرمندان به احترام ایران تمام قد ایستاده‌اند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جمعی از شاعران شجاعت مجری شبکه خبر را هنگام حمله رژیم صهیونیستی با اشعاری حماسی توصیف کردند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی صدا و سیمای استان ایلام برشی زیبا از فیلم سینمایی آبادان ۱۱۶۰ و حماسه سحر امامی را منتشر کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی صدا و سیمای استان ایلام برشی زیبا از فیلم سینمایی آبادان ۱۱۶۰ و حماسه سحر امامی را منتشر کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جبلی گفت: خون برزمین‌ریخته شهیدان عظیمی و رجب‌پور، شاهدی بر تجدید پیمان فرزندان ملت در رسانه ملی، با آرمان بزرگی است که تاریخ آزادگان جهان را به فریاد «هیهات من الذله» پیشوای شهیدان کربلا پیوند داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است