سیاسی 11:40 - 11 شهریور 1404
گودرزی می‌گوید فعال شدن مکانسیم ماشه که سبب بازگشت شش قطعنامه شورای امنیت خواهد شد، تاثیر واقعی و حقیقی در وضعیت اقتصادی کشور ندارد.

فعال شدن مکانسیم ماشه تاثیر واقعی و حقیقی در وضعیت اقتصادی کشور ندارد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - عباس گودرزی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران درباره نشست غیرعلنی امروز (سه‌شنبه، ۱۱ شهریور) مجلس گفت: با توجه به شرایط کشور، منطقه و بین الملل، همچنین تاکید نمایندگان برای ایفای نقش راهبردی خود در شرایط موجود، نمایندگان مجلس در مدت ۹۰ دقیقه در جلسه غیرعلنی موضوع فعال شدن اسنپ بک را بررسی کردند و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گزارش جامعی از روند فعال کردن مکانیسم ماشه و تبعات احتمالی آن در بازار، اقتصاد و سایر بخش‌های کشور ارائه کرد و تعدادی از نمایندگان نیز نظرات خود را در این باره بیان کردند.

نماینده مردم بروجرد در مجلس بیان کرد: رئیس مجلس شورای اسلامی در این جلسه تاکید کرد که دست ایران در این راستا پُر است و هرگونه اقدام متقابل که تصمیم و تشخیص ما باشد از آن کوتاهی نخواهیم کرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار کرد: برای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جلسات فشرده‌ای پیش‌بینی شده تا با حضور نمایندگان مجلس تصمیمات راهبردی و متقابل در این باره اتخاذ شود.

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس تصریح کرد: فعال شدن مکانسیم ماشه که سبب بازگشت شش قطعنامه شورای امنیت خواهد شد، تاثیر واقعی و حقیقی در وضعیت اقتصادی کشور ندارد.

گودرزی اضافه کرد: ۱۲۰ نفر و نهاد مورد تحریم قطعنامه‌های شش‌گانه قرار گرفتند که بیش از دو هزار نفر و نهاد توسط آمریکا مورد تحریم قرار گرفتند و شرایط بدتر از این نخواهد شد لذا آنها فقط تلاش می‌کنند فضای روانی در کشور ایجاد کنند و این فضای روانی ممکن است سبب التهاب در قیمت ارز و بازار شود که باید مسئولان در این حوزه نقش‌آفرین شوند.

نماینده مردم بروجرد در مجلس بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران در این حوزه متضرر نخواهد شد و دشمنان باید بدانند که مجلس، دولت، شورای عالی امنیت ملی و همه ارکان نظام، منسجم و یکپارچه هستند و اقدام متقابل خواهیم داشت و در روز‌های آینده همه طرح‌ها و پیشنهاد‌ها به‌صورت یکپارچه با محوریت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مورد بررسی قرار می‌گیرد.

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس تاکید کرد: مجلس از هر طیف و جناحی در این موضوع هم‌نظر هستند و باید پاسخ جمهوری اسلامی ایران پشیمان کننده باشد و به آنها تحمیل هزینه کنیم و همه این طرح‌ها و پیشنهاد‌های نمایندگان در جلسات پیش رو بررسی و تصمیم لازم اتخاذ می‌شود.


12222195
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی به تبیین جنایت صهیونیست‌ها از سوی نماینده پارلمان اروپا واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جمهوری اسلامی ایران در دیدار با معاون وزیر خارجه انگلیس، اقدام سه کشور اروپایی در فعال‌سازی اسنپ‌بک را غیرقانونی خواند و بر موضع مشترک ایران، چین و روسیه به عنوان سایر اعضای برجام در مخالفت با این روند تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در یادداشتی نوشت: رئیس جمهور اسلامی ایران در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در چین، دیپلماسی فعالی را برای کشورمان رقم زد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سپاه پاسداران گفت: ایران در حالی آتش‌بس را پذیرفت که در موضع برتر قرار داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نگاهداری می‌گوید پیشنهاد تمدید ۶ ماهه مکانیسم ماشه محل تردید است چون این پیشنهاد ایران را در یک وضعیت تحمیل امتیازگیری‌های بی‌پایان قرار می‌دهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در دیدار با ایرانیان مقیم چین گفت: در دیدار‌ها و نشست‌های این سفر توافقات خوبی داشتیم که فعالان عرصه‌های مختلف باید به اجرایی شدن آنها کمک کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، اصلاح موادی از لایحه «ساماندهی پرنده‌های هدایت‌پذیر از دور (پهپاد) غیر نظامی» را مورد بررسی قرار داد و به بقای مغایرت در ماده ۱۴ رای داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت گفت: طبق اعلام موضعی که از سوی معاونت حقوقی ریاست جمهوری مطرح شده، صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان هیچ گونه منع قانونی ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از دیدار امروز اعضای این کمیسیون با رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان این که راه مذاکره با آمریکا بسته نیست، گفت: آمریکایی‌ها فقط حرف از مذاکره می‌زنند و پای میز مذاکره نمی‌آیند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است