اقتصادی 17:01 - 24 مهر 1403
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: زنان روستایی و عشایری از ابزار‌های دیجیتال و تکنولوژی‌های جدید در مسیر تولیدات کشاورزی بهره‌مند می‌شوند.

زنان روستایی و عشایر از تکنولوژی‌های جدید بهره‌مند می‌شود

زهرا بهروز آذر در نخستین همایش بین‌المللی و هشتمین آئین ملی گرامیداشت روز جهانی زنان روستایی و عشایری گفت: زنان روستایی و عشایری فراتر از نقش‌های سنتی همواره در تامین معیشت و تولید محصولات کشاورزی و دامپروری مشارکت داشته و با نقش آفرینی در تبیین غذای جامعه، فرصت کار و تلاش در عرصه‌های دیگر برای همه افراد جامعه فراهم کرده‌اند.

به گفته او، زنان جامعه روستایی و عشایری کشور گنجینه‌های انسانی فرهنگ و هویت ملی کشور هستند.

بهروز آذر ادامه داد: بخش مهمی از میراث فرهنگی اسلامی و ملی ایران به لطف تلاش و استقامت شما زنان روستایی و عشایر زنده و پویا باقی مانده است و بی‌شک نقش آفرینی شما تنها محدود به عرصه فرهنگ نبوده و ستون‌های خودکفایی ملی با مشارکت فعال شما در اقتصاد روستایی و عشایری از صنایع دستی تا کشاورزی و دامپروری پایدار مانده است.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور افزود: ما در دولت متعهدیم که مسائل و مشکلات شما را شناسایی و با کمک شما برای یافتن بهترین و موثرترین راه‌حل‌ها اقدام کنیم و بر روی آن به وفاق برسیم تا شرایط رفاه و توسعه را برای شما فراهم کنیم.

به گفته او، در این مسیر ارتقای جایگاه و توسعه همه جانبه زندگی در عرصه‌های مختلف کشاورزی، دامپروری و توسعه صنایع دستی در دستور کار قرار دارد.

بهروز آذر با بیان اینکه زنان روستایی و عشایر به عنوان رهبران جامعه نقش مهمی دارند، افزود: تلاش داریم تا زمینه را برای مشارکت فعال آنان در تصمیم‌گیری‌های ملی فراهم کنیم تا با افزایش فرصت‌های آموزشی و توانمندسازی و توان افزایی فرصت‌های بیشتری را فراهم کنیم تا آموزش‌های فنی و تخصصی در حوزه‌های کشاورزی، روش‌های نوین کشت و کار و مدیریت منابع طبیعی را دراختیار آنان قرار دهیم تا بتوانند کسب و کارهای کشاورزی خود را راه‌اندازی کرده و به صورت مستقل آن را مدیریت کنند.

این مقام مسئول ادامه داد: مسیری را باید فراهم کنیم که زنان روستایی و عشایر به ابزارهای دیجیتال از جمله اپلیکیشن‌های مدیریت مزرعه، پیش‌بینی وضع هوا و تکنولوژی‌هایی مانند حسگرهای هایپ و سیستم‌های هوشمند آبیاری و پهپادهای کشاورزی دست پیدا کنند و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

بهروز آذر با بیان اینکه زنان روستایی و عشایر در حفظ محیط زیست پیشگام هستند، گفت: زنان روستایی و عشایر بر پایه دانش بومی خود با حفاظت از طبیعت و تنوع زیستی و منابع طبیعی کشور الگویی را برای توسعه پایدار ترسیم کردند.

خبرنگار: آزاده محبی


12104875
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نهمین نمایشگاه تخصصی ساخت داخل در صنعت پتروشیمی، نفت و گاز (بازار تکنولوژی و نوآوری) همزمان با همایش ملی «سرمایه‌گذاری و تکمیل زنجیره ارزش پتروشیمی» از ۱۵ تا ۱۹ آذرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی پارس جنوبی در حال برگزاری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت: تشدید بارش‌ها در بسیاری از نواحی کشور به ویژه شمال غرب را شاهد خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی گفت: دستور تخریب واحدی در پهنه‌های گسلی نداده‌ایم و فقط در ساخت و ساز‌های جدید اجازه ساخت نداده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: بنابر آمار ۱۲۰ واحد درگیر بیماری شدند که در صورت عدم واکسیناسیون به موقع، تلفات این ویروس در حوزه دام سنگین به یک میلیون راس می‌رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شریعتمداری گفت:۶۵ میلیون دلار سرمایه‌گذاری در ساخت داخل، ۱۰۱ میلیون دلار صرفه‌جویی خروج ارز حاصل شده است،
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با اصلاح مصوبه جدید بنزینی دولت، خودرو‌های صفرِ تولید داخل که قیمت کارخانه‌ای آنها کمتر از یک میلیارد تومان است، سهمیه بنزین دریافت خواهند کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بهینه‌سازی انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: پروژه‌های جمع‌آوری فلر و تنوع‌بخشی به سبد انرژی طی چهار سال اخیر، باعث شده ۱.۷ میلیون مترمکعب کاهش مصرف گاز داشته‌ایم
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی از ادامه عملیات تأمین ارز با قوت خبر داد و گفت: از روز شنبه عرضه ارز در بازار افزایش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: جهان پتروشیمی وارد عصر جدیدی می‌شود، عصری که در آن هوش مصنوعی، اقتصاد چرخشی و فناوری‌های سبز یک ضرورت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است