علمی فناوری 21:56 - 03 مرداد 1403
معاون بهداشت وزارت بهداشت اقدامات این وزارتخانه در دولت سیزدهم را تشریح کرد.

اقدامات دولت سیزدهم در حوزه وزارت بهداشت

حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت با حضور در برنامه کشیک سلامتی با بیان اینکه بودجه دانشگاه علوم پزشکی به مدیران داده شده؛ گفت: مدیران استان‌ها باید بودجه مربوطه را اولویت‌بندی و به دانشگاه‌ها توزیع کنند اما متاسفانه این عمل را انجام نمی‌دهند و همین امر باعث می‌شود حقوق دانشجویی عقب بیوفتد.

وی در خصوص دستاوردهای وزارت بهداشت در دولت سیزدهم، افزود: افزایش ظرفیت ۲۰ درصدی رشته پزشکی، اجرای طرح نسخه الکترونیک، افزایش نیروی انسانی، ورود ۲۴۶ دستگاه موتورلانس در حوزه اورژانس موتوری، انعقاد قرارداد با وزارت آموزش و پرورش، تجهیز آزمایشگاه‌ها و… از اقدامات دولت سیزدهم در حوزه وزارت بهداشت است.

فرشیدی با بیان اینکه برای افزایش نیروی انسانی آزمون استخدامی برگزار کرده‌ایم؛ تصریح کرد: ۴ هزار بهورز در این آزمون جذب وزارت بهداشت شدند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه ۱۵۰ هزار کیت هدیه تشخیص تب دنگی حدود یک‌سال و نیم در گمرک مانده، افزود: اخیرا گمرک کشور اقداماتی را برای رفع این مشکل انجام داده است.

وی با بیان اینکه بیماری‌های ویروسی هیچ‌گاه از بین نمی‌روند؛ اظهار کرد: دانشگاه‌ها و وزارت بهداشت باید نیروی انسانی تربیت کنند که ویروس‌ها و راه‌های پیشگیری آن را بشناسند و با آن مقابله کنند.


12076293
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره اهمیت نسخه به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور از مسئولان خواست این نقشه را جدی بگیرند و آن را اجرا کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل سازمان سنجش آموزش کشور از ثبت‌نام بیش از ۳۴۰ هزار داوطلب در کنکور دانشجو معلمان خبر داد و گفت: فرصت نام‌نویسی داوطلبان امشب پایان می‌یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی طی اطلاعیه‌ای، شیوه ارزشیابی بسته‌های تربیت و یادگیری «از ایرانمان دفاع می‌کنیم» را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیته آماتوری انجمن نجوم ایران گفت: مقارنه ماه و سیاره زحل و درخشش سیاره مشتری در شب‌های نزدیک به مقابله از مهم‌ترین رویدادهای آسمان شب در اولین هفته زمستان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت از مهار کامل موج شدید آنفلوآنزا در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته جاری خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا تصاویر بی‌سابقه‌ای را از ردیابی طوفان‌های خورشیدی منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پیام‌های صوتی iMessage را می‌توان به آسانی و با انجام چند گام به متن تبدیل کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از مردم در سراسر جهان از کمردرد رنج می‌برند، اما بسیاری از تصورات غلط در مورد علل و درمان آن همچنان پابرجاست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری اعلام کرد: ضوابط نهایی و چندوجهی برای دانش‌بنیان تلقی شدن فضا‌های کار اشتراکی نوآورانه تا دهم دی‌ماه ابلاغ خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بازی ویدئویی جدید فیفا به زودی با همکاری Netflix Gaming منتشر خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است