علمی فناوری 21:56 - 03 مرداد 1403
معاون بهداشت وزارت بهداشت اقدامات این وزارتخانه در دولت سیزدهم را تشریح کرد.

اقدامات دولت سیزدهم در حوزه وزارت بهداشت

حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت با حضور در برنامه کشیک سلامتی با بیان اینکه بودجه دانشگاه علوم پزشکی به مدیران داده شده؛ گفت: مدیران استان‌ها باید بودجه مربوطه را اولویت‌بندی و به دانشگاه‌ها توزیع کنند اما متاسفانه این عمل را انجام نمی‌دهند و همین امر باعث می‌شود حقوق دانشجویی عقب بیوفتد.

وی در خصوص دستاوردهای وزارت بهداشت در دولت سیزدهم، افزود: افزایش ظرفیت ۲۰ درصدی رشته پزشکی، اجرای طرح نسخه الکترونیک، افزایش نیروی انسانی، ورود ۲۴۶ دستگاه موتورلانس در حوزه اورژانس موتوری، انعقاد قرارداد با وزارت آموزش و پرورش، تجهیز آزمایشگاه‌ها و… از اقدامات دولت سیزدهم در حوزه وزارت بهداشت است.

فرشیدی با بیان اینکه برای افزایش نیروی انسانی آزمون استخدامی برگزار کرده‌ایم؛ تصریح کرد: ۴ هزار بهورز در این آزمون جذب وزارت بهداشت شدند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه ۱۵۰ هزار کیت هدیه تشخیص تب دنگی حدود یک‌سال و نیم در گمرک مانده، افزود: اخیرا گمرک کشور اقداماتی را برای رفع این مشکل انجام داده است.

وی با بیان اینکه بیماری‌های ویروسی هیچ‌گاه از بین نمی‌روند؛ اظهار کرد: دانشگاه‌ها و وزارت بهداشت باید نیروی انسانی تربیت کنند که ویروس‌ها و راه‌های پیشگیری آن را بشناسند و با آن مقابله کنند.


12076293
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر آموزش‌وپرورش از پرداخت تمام پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته امسال خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر خدمات تخصصی و فناوری‌های نوین خون انتقال خون گفت: تولید کیسه‌های خونی فیلتردار فاقد گلبول سفید با هدف کاهش عوارض ناشی از آن در ایران شروع شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف‌کننده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد: با دستور وزیر ارتباطات، موضوع جبران قطعی و اختلال سرویس اینترنت مشترکان در دستور کار قرار گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف‌کننده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد: با دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، موضوع جبران قطعی و اختلال سرویس اینترنت مشترکان به‌صورت جدی در دستور کار قرار گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: ۱۳ نفر از دانشجویان این دانشگاه در مقاطع کارشناسی تا دکتری در جریان حادثه تروریستی علیه ملت ایران در دی‌ماه ۱۴۰۴ به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بنیاد ملی علم ایران از برنامه راهبردی «جهش» به منظور احیای جایگاه علمی کشور، با تمرکز بر خروجی‌های باکیفیت رونمایی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم از تلاش‌های این وزارتخانه برای پیگیری وضعیت دانشجویان بازداشتی در حوادث اخیر خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاد عالی آزمون‌های وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: آزمون‌های مرحله اول المپیاد‌های علمی دانش‌آموزی سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ ظرف ۶ روز از ۱۲ تا ۱۹ بهمن امسال برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت با تأکید بر نقش شبکه سلامت گفت: شاخص‌های سلامت، به‌ویژه مادران و نوزادان، از مهم‌ترین معیار‌های توسعه‌یافتگی کشورهاست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از کاهش قابل توجه آمار بازماندگان از تحصیل در دوره ابتدایی خبر داد و جزئیات برنامه‌های اجرا شده برای شناسایی و جذب این گروه از دانش‌آموزان را تشریح کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است