بین‌الملل 11:09 - 27 آبان 1404
میخائیل میشوستین، نخست‌وزیر روسیه، در دیدار با معاون اول رئیس‌جمهور ایران بر تعمیق روابط دو جانبه بر پایه دوستی و احترام متقابل تأکید کرد.

میشوستین: روسیه و ایران همکاری‌های اقتصادی و تجاری خود را گسترش می‌دهند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - میخائیل میشوستین با محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور ایران، که در راس هیات ایرانی برای شرکت در نشست شورای روسای دولت‌های سازمان همکاری شانگهای به مسکو سفر کرده است، دیدار کرد.

نخست‌وزیر روسیه تاکید کرد: ما از تقویت روابط روسیه و ایران که بر پایه دوستی، حسن همجواری، احترام متقابل و رعایت منافع یکدیگر استوار است، حمایت می‌کنیم. 

وی یادآور شد که «معاهده جامع مشارکت راهبردی» که در ژانویه سال جاری میلادی در مسکو توسط رؤسای جمهور دو کشور امضا شده بود، از تاریخ ۲ اکتبر (۱۰ مهر) رسماً لازم‌الاجرا شده است و وظیفه دولت‌ها اجرای تصمیماتی است که در بالاترین سطح اتخاذ شده‌اند.

همچنین «توافق تجارت آزاد میان اتحادیه اقتصادی اوراسیا و ایران» از ماه می‌اجرایی شد. این توافق امکان افزایش حجم مبادلات تجاری و تنوع‌بخشی به ساختار تجارت دوجانبه را فراهم می‌کند.

دو کشور توجه ویژه‌ای به توسعه کریدور حمل‌ونقل بین‌المللی «شمال–جنوب» دارند، مسیری که نقش مهمی در تقویت یکپارچگی منطقه اوراسیا ایفا می‌کند.

میخائیل میشوستین همچنین بر علاقه‌مندی روسیه به گسترش همکاری‌های انسان‌دوستانه با ایران تاکید کرد.

منبع: کانال تلگرام سفارت روسیه در تهران


12243382
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ششمین دوره مجمع صلح و امنیت در خاورمیانه به میزبانی دانشگاه آمریکایی در اقلیم کردستان از روز دوشنبه آغاز به کار کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حملات پهپادی امروز صبح رژیم اسرائیل به جنوب لبنان منجر به شهادت یک شهروند لبنانی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک تحلیلگر سازمان ملل با اشاره به طرح تشکیل نیروی بین‌المللی تثبیت وضعیت در غزه تأکید کرد این نیرو، تحت رهبری سازمان ملل عمل نخواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برنامه انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP) هشدار داده است که افغانستان، با وجود سهم ناچیز در گرمایش جهانی، به عنوان یکی از آسیب‌پذیرترین کشورها در برابر پیامدهای مرگبار تغییرات اقلیمی قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سفارت ایران در کابل با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران بیش از هر زمان دیگری در کنار ملت و دولت افغانستان است،از ضرورت برداشتن گام‌های جدید برای ایجاد کانال بانکی میان دو کشور و کاهش هزینه‌های انتقال ارز خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سفارت ایران در کابل با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران بیش از هر زمان دیگری در کنار ملت و دولت افغانستان است،از ضرورت برداشتن گام‌های جدید برای ایجاد کانال بانکی میان دو کشور و کاهش هزینه‌های انتقال ارز خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درحالی‌که نتایج انتخابات عراق اعلام شده و ائتلاف السودانی نخستین پیروز این انتخابات است، رسیدن او به نخست‌وزیری هنوز تضمین نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی،وزیر امور خارجه ایران، در تماس تلفنی با امیرخان متقی، سرپرست وزارت خارجه طالبان، بر ضرورت تقویت مشورت‌های منطقه‌ای برای برقراری صلح و ثبات در افغانستان و کاهش تنش‌ها با پاکستان تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های امنیتی پاکستان در دو عملیات جداگانه در شمال غرب این کشور ۱۵ شبه‌نظامی را کشتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام پیشین آمریکا هشدار داد که تصمیم ترامپ برای طبقه‌بندی «کارتل خورشید» به عنوان سازمان تروریستی خارجی بر پایه اطلاعات استخباراتی نادرست است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است