بین‌الملل 17:23 - 10 خرداد 1402

زلنسکی: آمریکا و غرب نگران حمله ما به روسیه است!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اینتل ریپابلیک، رئیس‌جمهور اوکراین می‌گوید متحدان غربی آن نگران حمله این کشور به روسیه با استفاده ازتسلیحات نظامی آنها هستند.

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین روز چهارشنبه اعلام کرد که اوکراین بابت هر آنچه که از متحدان غربی خود دریافت می‌کند، قدردان است.

رئیس‌جمهور اوکراین ادامه داد که آمریکا و برخی کشورهای اروپایی نگران این هستند که اوکراین بتواند به خاک روسیه ضربه بزند.

زلنسکی این گونه ادامه داد: من می خواهم به آنها (روس ها) برسم. ما می خواهیم آنها از ما هراس داشته باشند. اما ما دوباره از خودمان می‌گوییم. از قلمرو خود محافظت می کنیم.

رئیس جمهور اوکراین مدعی شد که اگر روسیه پرتاب موشک به سوی اوکراین را متوقف می کرد، جلوی همه اینها را می‌شد گرفت.

سرگئی سوبیانین، شهردار مسکو پیشتر اعلام کرد مناطق جنوبی و غربی این شهر هدف حمله پهپادی قرار گرفتند.

وی دراین‌باره گفت: هواپیماهای بدون سرنشین صبح امروز سه‌شنبه به پایتخت روسیه حمله کردند و به چندین ساختمان آسیب رساندند. این حادثه تلفات جانی نداشته است. رسانه‌های روسیه می‌گویند حملات پهپادی امروز ارتش اوکراین گسترده بوده و ۲۵ پهپاد به مناطق مختلف مسکو حمله کردند.

مقامات اورژانس درباره جزئیات این حادثه در گفت‌وگو با ریانووستی اعلام کردند یک پهپاد به طبقات بالایی یک ساختمان مسکونی در بخش جنوب غربی شهر برخورد کرد و یک پهپاد دیگر نیز به یک بلوک آپارتمانی ۲۴ طبقه نیز در بخش جنوب غربی مسکو برخورد کرد.

شهردار دستور تخلیه ساکنان دو بلوک آپارتمانی را صادر کرده است. آندری وروبیوف، فرماندار منطقه مسکو هم اعلام کرد چند پهپاد که در حال حرکت به سمت مسکو بودند، سرنگون شدند.


11905041
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های صهیونیستی در آستانه برگزاری دور چهارم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا به جوسازی درباره روند این دوره پرداخته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طرح ترامپ برای تغییر نام خلیج فارس، واکنش یکپارچه ایرانیان و نگرانی از تأثیر منفی بر مذاکرات هسته‌ای را به‌دنبال داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گفتگوهای هسته‌ای ایران و آمریکا در مقایسه با دوران برجام با موانع جدی‌تری روبرو است. فقدان اراده سیاسی مشترک، تغییرات در بازیگران منطقه‌ای و بین‌المللی، و شرایط استراتژیک متفاوت ایران، دستیابی به توافق را دشوارتر کرده است. خواسته‌های کاملا ...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دور چهارم مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و آمریکا، امروز (یکشنبه، ۲۱ اردیبهشت ۴۰۴) در مسقط، پایتخت عمان برگزار خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین از آنچه که او اولین نشانه‌های واقعی تمایل روسیه برای پایان دادن به جنگ توصیف کرد، استقبال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر آمریکا در اسرائیل به واکنش صهیونیست‌ها به سفر ترامپ به خاورمیانه و به رسمیت شناختن کشور فلسطین پاسخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به دنبال جاری شدن سیل‌های شدید در کنگو دست‌کم ۶۲ نفر کشته و ۵۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تنش‌های دیپلماتیک بر سر جنگ غزه سفیر تازه منصوب شده اسرائیل در مصر از فهرست مهمانان مراسم اعطای اعتبارنامه ریاست جمهوری در قاهره کنار گذاشته شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه درباره از سرگیری مذاکرات در استانبول اظهار نظر کرد و آن را «گام اول، اما ناکافی» خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا از پیشنهاد همتای روس خود برای از سرگیری مذاکرات مستقیم با مقامات کی‌یف استقبال کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است