بین‌الملل 14:57 - 18 تیر 1404
رسانه‌ها از وقوع انفجار و تیر اندازی در پایگاه نظامی «جاله سیاد» در موگادیشو، پایتخت سومالی خبر دادند.

انفجار و تیراندازی در پایگاه نظامی در پایتخت سومالی

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - روز چهارشنبه، یک انفجار در پایگاه نظامی «جاله سیاد»( Jale Siyad military base) در موگادیشو، پایتخت سومالی رخ داد و به دنبال آن صدای تیراندازی به گوش رسید. گروه تروریستی الشباب که با القاعده مرتبط است، مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت و آن را یک عملیات انتحاری توصیف کرد.

به گفته شاهدان، هنوز مشخص نیست که آیا این حادثه تلفات جانی در پی داشته یا خیر. احمد نور، راننده اتوبوس، به خبرگزاری رویترز گفت: «ما ناگهان صدای انفجار شنیدیم و بعد صدای تیراندازی از داخل پایگاه آمد. فقط یک ابر عظیم از دود را دیدیم.»

در حادثه‌ای مشابه در سال ۲۰۲۳، یک بمب‌گذار انتحاری ۲۵ سرباز را در همین پایگاه به قتل رساند. همچنین در ماه مه، یک بمب‌گذار انتحاری دست‌کم ۱۰ نفر را در حالی کشت که جوانان در صف ثبت‌نام در پایگاه نظامی «دامانیو» روبه‌روی جاله سیاد ایستاده بودند.

گروه الشباب اعلام کرد: «یک عامل انتحاری وارد پایگاه شد و نیرو‌های غربی آموزش‌دهنده نظامیان را هدف قرار داد.» این گروه افزود که این حمله تلفات به همراه داشته، اما جزئیاتی ارائه نکرد.

خبرگزاری رویترز نتوانسته به‌طور مستقل ادعا‌های این گروه را تأیید کند و احمد معلم فقی، وزیر دفاع سومالی، نیز به تماس‌ها برای اظهارنظر پاسخ نداده است.

در ابتدای امسال، مأموریت جدید حفظ صلح اتحادیه آفریقا جایگزین نیروی گسترده‌تری در سومالی شد. با این حال، تأمین مالی این مأموریت در ابهام قرار دارد، چرا که ایالات متحده با طرح تأمین بودجه از سوی سازمان ملل مخالفت کرده است.

منبع: العربیه انگلیسی


12205625
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون اروپا در امور امنیت اقتصادی، تجارت و خدمات مالی گفت که این کمیسیون قصد دارد قبل از مهلت جدید اول آگوست یک توافق تجاری با آمریکا را نهایی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین و پاپ لئو چهاردهم در رم یکدیگر را ملاقات کرده و هر دو طرف پیشنهاد دادند که واتیکان میزبان مذاکرات صلح بعدی باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیمیتری پسکوف گفت که کرملین با آرامش به انتقاد رئیس جمهور آمریکا از همتای روسی‌اش واکنش نشان می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه می‌گوید کی‌یف از ابتدای جنگ از مین‌های ضد نفر استفاده می‌کرد که بر خلاف تعهدات بین‌المللی آن بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آژانس اذعان کرد که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) هیچ نشانه‌ای مبنی بر آمادگی ایران برای دستیابی به سلاح‌های هسته‌ای ثبت نکرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان تخمین می‌زنند که موج گرما در اروپا باعث مرگ ۲۳۰۰ نفر شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک فروند جنگنده نیروی هوایی هند روز چهارشنبه در ایالت راجستان، در غرب این کشور، سقوط کرد و در پی آن هر دو خلبان کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرویس امنیتی اوکراین (SBU) دو تبعه چینی را در کی‌یف به اتهام تلاش برای قاچاق اطلاعات محرمانه مربوط به سامانه موشکی «نپتون» بودند بازداشت کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها از وقوع انفجار و تیر اندازی در پایگاه نظامی «جاله سیاد» در موگادیشو، پایتخت سومالی خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشنگتن ۱.۶ میلیارد دلار از بودجه اختصاص داده شده به اوکراین را برای حمایت از صنعت دفاعی آمریکا هزینه کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است