اقتصادی 11:30 - 11 شهریور 1405
دبیر فدراسیون طیور گفت: با توجه به افزایش میزان جوجه ریزی ها مازاد بر نیاز کشور، نیازی به جوجه ریزی بیش از ۱۱۰ میلیون قطعه در کشور نداریم.

نیازی به جوجه ریزی ماهانه بیش از ۱۱۰ میلیون قطعه نداریم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - سید فرزاد طلاکش دبیر فدراسیون طیور گفت: طی ۲ ماه گذشته جوجه ریزی بیش از نیاز کشور انجام می شود که بدلیل عدم بازار صادراتی پایدار و شرایط اقتصادی خانوارها، نیازی به جوجه ریزی بیش از ۱۱۰ میلیون قطعه نداریم، درحالیکه طی ۲ ماه اخیر بیش از ۱۳۵ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است که براین اساس مرغداران متحمل زیان در فروش شدند.

به گفته وی، در حال حاضر هر کیلو مرغ زنده با نرخ ۲۰۰ هزار تومان عرضه می شود، درحالیکه قیمت منطقی با احتساب حداقل سود بالای ۲۶۰ هزار تومان است که استمرار این روند امکان پذیر نیست.

طلاکش با بیان اینکه قیمت کنونی مرغ در بازار برای مصرف کننده مناسب است، افزود: با توجه به حذف برخی مرغداران از چرخه تولید بدیهی است که قیمت مرغ در ماه های آتی افزایشی خواهد بود، هرچند به قیمت منطقی و ارشادی ۳۸۰ هزار تومان برای مصرف کننده نخواهد رسید.

به گفته وی، طی ۲ ماه اخیر مرغداران به طور متوسط هر کیلو مرغ را ۲۰۰ هزار تومان به فروش رساندند که استمرار این روند امکان پذیر نیست و برخی مرغداران از چرخه تولید خارج خواهند شد. گفتنی است قیمت هر کیلو مرغ زنده ۲۶۰ هزار تومان و مرغ گرم برای مصرف کننده ۳۷۰ تا ۳۸۰ هزار تومان است.

دبیر فدراسیون طیور با اشاره به آینده بازار مرغ بیان کرد: با توجه به روند جوجه ریزی ها مازاد بر نیاز کشور پیش بینی می شود که تا ۲ ماه آینده به قیمت منطقی بالای ۳۵۰ هزار تومان نخواهد رسید، اما با کاهش جوجه ریزی و فعال شدن بازار صادراتی  زیان مرغدار کاهش می یابد.

وی با بیان اینکه از ابتدای صدور مجوز تاکنون صادرات موثری  در خصوص مرغ نداشتیم، افطود: بنابر آمار روزانه ۶ هزار تن مرغ در سطح کشور توزیع می شود، درحالیکه تولید روزانه ۶ هزار و ۵۰۰ تن است که براین اساس ۳۰۰ تا ۵۰۰ تن در روز مازاد بر نیاز کشور است که باید توسط پشتیبانی امور دام خرید حمایتی یا صادر شود یا از میزان جوجه ریزی کاهش یابد.



طلاکش گفت: صدور مجوز ۱۰ هزار تن مرغ بدلیل اعلام‌ اخبار مبنی بر صادرات مشروط مرغ یا رقابت قیمتی نمی تواند بر بازار اثر گذار باشد و از طرفی این میزان معادل تولید ۱.۵ روز کشور است،


12303720
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رییس‌کل سازمان مالیات بر حل مشکلات مالیاتی سینماگران تاکید کرد و از ظرفیت تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم برای تسهیل تکالیف مالیاتی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز دوشنبه ۲۳ شهریور بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌کل بانک مرکزی «انضباط پولی» را نخستین خط دفاعی در مدیریت نوسانات اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی گفت: امروز صبح با روسای بانک‌های مرکزی کشور‌های مختلف، از جمله ترکیه و تونس، که روابط و همکاری‌های خوبی با آنها داریم، دیدار و گفت‌و‌گو کردیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاست‌گذاری اقتصادی وزیر اقتصاد با اشاره به افزایش آمار واردات خودرو در ماه‌های ابتدایی جنگ، گفت: بخشی از این افزایش ناشی از ترخیص سریع کالاهایی است که پیش از این در گمرکات کشور موجود بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حکمرانی الکترونیک و هوشمندسازی دولت سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: واریز یک میلیون تومان به کیف پول کارکنان دولت منوط به رضایت کارمند است و سقفی برای میزان انتقال حقوق به کیف پول تعیین نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: به هر حال بازار سرمایه در یک روند صعودی قرار دارد و وقوع اصلاحات در چنین روندی موضوعی عادی محسوب می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وی یکی از مشکلات مهم معادن را کمبود مواد ناریه دانست و گفت: این موضوع در برخی معادن باعث کاهش تولید شده و در مواردی که من می شناسم، میزان تولید تا حدود ۳۰ درصد افت کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به (افکس ۲۰۲۶) گفت: ظرفیت‌های مرتبط با توافقنامه‌های بین المللی، اتحادیه اقتصادی اوراسیا، پیمان شانگهای و همچنین کشور‌های عضو بریکس را در نظر گرفته‌ایم و در حال برنامه ریزی هستیم تا بتوانیم فعالان حو...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات امروز ۲۳ شهریور شاخص کل بورس با کاهش ۳۸ هزار و ۱۷۸ واحد در سطح ۷ میلیون و ۳۹۳ واحدی قرار گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است