علمی فناوری 10:16 - 25 شهریور 1400
شرکت AT&T اعلام کرد گوشی جدید آیفون ۱۳ را به مشتریان جدید و فعلی که واجد شرایط بوده و طرحهای دیتای نامحدود دارند، به رایگان عرضه می کند.

عرضه آیفون ۱۳ مجانی برای مشترکان یک شرکت آمریکایی

به گزارش ایسنا، شرکت AT&T در بیانیه ای اعلام کرد مشترکانی که خواستار دریافت آیفون ۱۳ باشند، یک هزینه ماهانه برای این گوشی پرداخت می کنند که با اعتبار تخصیص یافته برای آنها جبران می شود و این گوشی را برای آنها مجانی می کند.

قیمت مدل آیفون پرو ۹۹۹ دلار است با این حال شرکت AT&T حاضر است برای کمک به رشد مشترکانش این هزینه را متحمل شود. این شرکت از زمانی که فعالیتهای سرگرمی "وارنر مدیا" را واگذار کرد و به ریشه های خود به عنوان یک شرکت مخابراتی متمرکز به خدمات بی سیم و پهنای باند بازگشت، رشد مشترکان را اولویت اصلی خود قرار داده است.

جنگ قیمت "طرح دیتا" سابق بر این خط اصلی رقابت میان اپراتورهای تلفن همراه بود اما اکنون جای خود را به تخفیف و عرضه رایگان گوشی داده است. شرکت AT&T در این عرصه پیشتاز بوده و گوشیها را به رایگان یا با تخفیف سنگین به همه مشتریانی که مشترک طرح دیتای نامحدود هستند، عرضه می کند.

شرکت تی موبایل یو اس برای مبارزه برای سهم بازار این اقدام را دنبال کرده است در حالی که شرکت وریزون گوشیهای رایگان و تخفیفهای چشمگیر را در قالب پیشنهادهای محدود عرضه کرده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، دادن گوشی مجانی تاثیر مستقیمی روی رشد مشترکان داشته و شرکت AT&T در سه ماهه گذشته بزرگترین رشد را در شمار مشترکان تلفن همراه داشت و ۷۸۹ هزار مشتری در سه ماهه دوم اضافه کرد که فراتر از ۶۲۷ هزار مشتری جدید در تی موبایل بود. وریزون که اپراتور تلفن همراه شماره یک آمریکاست، کوچکترین رشد مشترکان را داشت.

انتهای پیام


11230822
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زمان پرینت کارت و برگزاری آزمون تخصصی (استخدامی) جذب دانشجوی مهارت آموز وزارت آموزش و پرورش، شرکت‌های آب و فاضلاب کشور و هلدینگ پتروفرهنگ سال ۱۴۰۴، از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان گفت: آزمون مرحله اول المپیاد چهارده‌گانه از فردا با آزمون زیست آغاز می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غذا و دارو اسامی تعدادی از فرآورده‌های پوستی شامل کرم‌های درمانی، آبرسان و روشن‌کننده فاقد مجوز بهداشتی را منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: هیچ کشوری با دخالت خارجی به سعادت نرسیده و تاریخ معاصر ایران نیز این واقعیت را تایید می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فوق‌تخصص جراحی سرطان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، سرطان سینه را شایع‌ترین سرطان در میان زنان عنوان کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که ۱۴۲ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان در کشور شناسایی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک پژوهش جدید نشان می‌دهد حتی کوچک‌ترین تغییرات در عادات روزانه نیز می‌تواند تأثیراتی چشمگیر بر طول عمر داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاونت آموزش وزارت بهداشت اعلام کرد: غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات پایان ترم، با توجه به اهمیت حفظ آرامش روانی دانشجویان «موجه» تلقی خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش، از اقدامات گسترده دولت در حوزه تأمین نیروی انسانی، توسعه فضا‌های آموزشی، هوشمندسازی مدارس و پرداخت مطالبات فرهنگیان خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به بازدید‌های میدانی خود از چند بیمارستان تهران در جریان حوادث اخیر کشور، از تلاش شبانه‌روزی کادر سلامت برای رسیدگی به مجروحان قدردانی و گفت: ۱۵۰ نفر از مصدومان وقایع اخیر همچنان در آی‌سی‌یو بستری هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است