علمی فناوری 10:16 - 25 شهریور 1400
شرکت AT&T اعلام کرد گوشی جدید آیفون ۱۳ را به مشتریان جدید و فعلی که واجد شرایط بوده و طرحهای دیتای نامحدود دارند، به رایگان عرضه می کند.

عرضه آیفون ۱۳ مجانی برای مشترکان یک شرکت آمریکایی

به گزارش ایسنا، شرکت AT&T در بیانیه ای اعلام کرد مشترکانی که خواستار دریافت آیفون ۱۳ باشند، یک هزینه ماهانه برای این گوشی پرداخت می کنند که با اعتبار تخصیص یافته برای آنها جبران می شود و این گوشی را برای آنها مجانی می کند.

قیمت مدل آیفون پرو ۹۹۹ دلار است با این حال شرکت AT&T حاضر است برای کمک به رشد مشترکانش این هزینه را متحمل شود. این شرکت از زمانی که فعالیتهای سرگرمی "وارنر مدیا" را واگذار کرد و به ریشه های خود به عنوان یک شرکت مخابراتی متمرکز به خدمات بی سیم و پهنای باند بازگشت، رشد مشترکان را اولویت اصلی خود قرار داده است.

جنگ قیمت "طرح دیتا" سابق بر این خط اصلی رقابت میان اپراتورهای تلفن همراه بود اما اکنون جای خود را به تخفیف و عرضه رایگان گوشی داده است. شرکت AT&T در این عرصه پیشتاز بوده و گوشیها را به رایگان یا با تخفیف سنگین به همه مشتریانی که مشترک طرح دیتای نامحدود هستند، عرضه می کند.

شرکت تی موبایل یو اس برای مبارزه برای سهم بازار این اقدام را دنبال کرده است در حالی که شرکت وریزون گوشیهای رایگان و تخفیفهای چشمگیر را در قالب پیشنهادهای محدود عرضه کرده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، دادن گوشی مجانی تاثیر مستقیمی روی رشد مشترکان داشته و شرکت AT&T در سه ماهه گذشته بزرگترین رشد را در شمار مشترکان تلفن همراه داشت و ۷۸۹ هزار مشتری در سه ماهه دوم اضافه کرد که فراتر از ۶۲۷ هزار مشتری جدید در تی موبایل بود. وریزون که اپراتور تلفن همراه شماره یک آمریکاست، کوچکترین رشد مشترکان را داشت.

انتهای پیام


11230822
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه بحث‌برانگیز علل واقعی مرگ را آشکار کرده و نشان داده که برخلاف اعتقاد رایج پیری باعث مرگ نمی‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی علم ایران از افزایش تعداد طرح‌ها و سقف حمایت‌ها خبر داد و تأکید کرد: ثبت درخواست سرآمدان علمی تنها چند دقیقه طول می‌کشد و باعث پیگیری نظام‌مند پرداخت‌ها و برنامه‌ها می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور چالش اصلی علم در ایران را نه کمبود نیروی انسانی مستعد، بلکه نبود شفافیت در مسیر رشد دانست و از تدوین برنامه حمایت سالانه از ۳۰۰ استاد برتر کشور بر پایه شاخص‌های معتبر علمی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فیس‌بوک در حال آزمایش دریافت هزینه برای اشتراک‌گذاری لینک‌های خارجی در پلتفرم خود است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» غذا‌های غنی از نیترات طبیعی، به ویژه آب چغندر، ممکن است نقش مهمی در حمایت از تناسب اندام و ارتقای پیری سالم داشته باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت، از راه‌اندازی سامانه متمرکز نوبت‌دهی اینترنتی خدمات سرپایی خبر داد و گفت: این سامانه در پی ابلاغ دستورالعمل یکپارچه‌سازی فرایند نوبت‌دهی الکترونیک خدمات سرپایی راه‌اندازی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک ماهواره استارلینک اسپیس ایکس دچار نقص فنی غیرمنتظره‌ای شد که باعث شد از کنترل خارج شود و اکنون در مسیر حرکت به سمت زمین قرار دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری با تأکید بر نقش راهبردی نفت و اقتصاد دیجیتال، از ضرورت شکل‌گیری اندیشکده‌ای دانشگاه‌محور برای بهره‌گیری از ظرفیت نسل جوان و هدایت سرمایه‌های مردمی به مسیر توسعه پایدار گفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه تهران از آمادگی این دانشگاه برای راه‌اندازی برج‌ها و مراکز فناوری مشترک با صنعت در محدوده شهر دانش خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشکدگان فنی دانشگاه تهران گفت: آزمایشگاه تخصصی «تضمین جریان»، مرکزی راهبردی است که با تمرکز بر حل چالش‌های انتقال و تولید نفت و گاز، گامی مؤثر در مسیر خودکفایی پرداشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است