سیاسی 22:32 - 09 شهریور 1404
رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در پیامی ضمن محکوم کردن حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به نشستی دولتی در یمن، شهادت جمعی از مسئولان و رهبران ملت یمناز جمله وزیر اطلاع‌رسانی این کشور را تسلیت گفت.

پیام تسلیت رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در پی شهادت وزیر اطلاع‌رسانی یمن

باشگاه خبرنگاران جوان - متن پیام الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت  در پی شهادت وزیر اطلاع‌رسانی یمن ، به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

در مقابل چشمان حیرت‌زده افکارعمومی جهان و باپشتیبانی تمام عیار کسانی که روزگاری خود را رهبران جهان آزاد می‌پنداشتند رژیم صهیونیستی هر روز گام‌های تازه‌ای را در کشتار زنان و کودکان در غزه و تروریسم هدفمند دولتی در کشور‌های دیگر بر میدارد؛ و در‌های تجاوز و نامنی را بیش از پیش به روی منطقه خاورمیانه می‌گشاید.

در آخرین مورد با حمله به یک نشست رسمی دولتی؛ جمعی از وزرا و رهبران ملت سربلند و پرافتخار یمن؛ از جمله وزیر اطلاع رسانی دولت؛ شهید شرف الدین را به شهادت رسانده است؛ اقدامی که در جریان تجاوز دوازده روزه اخیر خود به ایران نیز مرتکب شد، اما ناکام ماند.

رجاء واثق دارم خون این شهدای بزرگوار سرانجام همچون آتشی خرمن این تجاوزگران صهیونیست را خواهدسوخت و دامن منطقه را از اینهمه تجاوز و نسل کشی پاک خواهد کرد به عون الله.

با سلام و صلوات به روح این شهدای بزرگ و ادای احترام به ملت بزرگ و شجاع یمن و تاریخ پرافتخار آنان؛ امیدوارم جوانان و فرزندان این ملت مبارز پرچم اطلاع رسانی به افکار عمومی جهان را درباره جنایات رژیم متجاوز صهیونیستی زمین نگذارند و از خون پاک شهید شرف الدین هزاران سرباز اگاه و شجاع در جبهه مهم اطلاع رسانی و اگاهی بخشی به ملت‌ها شکل بگیرد. زیرا این رژیم متجاوز و آپارتاید بیش از هر چیزی از رسانه و قدرت اگاهی بخشی آن می‌هراسد و می‌کوشد با ترور خبرنگاران و اصحاب رسانه مانع اگاه شدن جهان از حقیقت جنایتی شود که در غزه و سایر نقاط منطقه هر روز مرتکب می‌شود.

اینجانب بار دیگر ضمن همدری با خانواده این شهدای عزیز ضایعه فقدان انان را به دولت و ملت یمن تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال علو درجات برای شهدا و استمرار جهاد و مقاومت را برای آن ملت بزرگ مسالت می‌نمایم.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت


12221818
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در پیامی به مناسبت سالگرد ربایش امام موسی صدر تاکید کرد که مرام و میراث او همچنان زنده و الهام‌بخش است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: در نشست سران سازمان همکاری شانگهای درمورد «اسنپ بک» صحبت خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور در شب شهادت امام حسن عسکری (ع)، مرقد مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) را زیارت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در پیامی ضمن محکوم کردن حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به نشستی دولتی در یمن، شهادت جمعی از مسئولان و رهبران ملت یمناز جمله وزیر اطلاع‌رسانی این کشور را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور نوشت: اجلاس شانگهای فردا رسما آغاز می‌شود. عکس ضیافت غیررسمی و قبل از ورود هیئت ایرانی بوده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جمهوری اسلامی ایران در استرالیا گفت: گویا ایستادگی بر موضع حق و مقابله با دارودسته لابی و مافیای صهیونیستی برای او هزینه داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس گفت: بلندقامتان سربلند کشورمان ثابت کردند در دستیابی به قله‌های افتخار و اهتزاز پرچم مقدس جمهوری اسلامی باانگیزه و پرتلاش هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور سیاسی رهبر انقلاب گفت: با سفر رئیس‌جمهور به پکن و تاکید رهبری بر فعال‌شدن توافق ایران و چین، فرصت‌های مهمی برای گشایش گره‌های راهبردی جدید ایجاد شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان پس از قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان کشورمان در رقابت‌های جهانی پیام تبریک صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: برای کاهش خشونت به مهارت‌های گفت‌و‌گو، حل تعارض و کنترل خشم نیازمندیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است