وبگردی 20:16 - 12 آبان 1403
برآورد‌های اطلاعاتی در فلسطین اشغالی می‌گوید اسرائیلی‌ها در حال آماده شدن برای دریافت پاسخ ایران هستند و منابع مطلع گفته‌اند که حمله ترکیبی و سنگین خواهد بود.

اسرائیل در آماده‌باش؛ وعده صادق ۳ چگونه خواهد بود؟

مطبوعات رژیم صهیونیستی در چند روز اخیر، از آماده شدن رژیم برای پاسخ قطعی تهران به شرارت اخیرش علیه ایران صحبت می‌کنند. در کنار این مطبوعات، امروز شنبه، چند رسانه اسرائیلی به نقل از سی. ان. ان نوشتند، یک مسئول بلندپایه اسرائیلی دیروز جمعه گفته، تل‌آویو در حال دنبال کردن روند تصمیم‌گیری در تهران است. 

این منبع گفته، مسئولان اسرائیلی در حال دنبال کردن این موضوع هستند که این حمله آیا انجام خواهد شد و اگر بشود، چه زمانی و از کجا خواهد بود. این منابع اسرائیلی البته گفته‌اند که اسرائیل در بالاترین سطح آماده باش است و برآورد‌ها حاکی است که این بار نیز اهداف نظامی رژیم، هدف خواهد بود. 

اکنون به نظر می‌رسد در جلسات کابینه اسرائیل بحث از این نیست که ایران پاسخ می‌دهد یا خیر، چون فارغ از تحلیل‌های رسانه‌های و سیاسی، بر اساس مواضع مسئولان ایرانی (از جمله سخنان امروز رهبر انقلاب و مصاحبه سخنگوی سپاه پاسداران با فارس) این مسئله قطعی است. اکنون در اسرائیل بحث بر سر این است که حمله چطور و چه زمان خواهد بود؛ آیا بعد از انتخابات ریاست جمهوری آمریکاست یا قبل از آن؟ برخی رسانه‌های اسرائیلی، احتمال داده‌اند که این پاسخ بعد از انتخابات آمریکا باشد. انتخابات آمریکا سه‌شنبه هفته جاری است.

اما روزنامه معاریو امروز نوشت، «این خبر‌ها در حالی بیان می‌شود که سی. ان. ان چهارشنبه هفته گذشته نیز به نقل از یک منبع بلندپایه نوشته بود که ایران در حال برنامه‌ریزی برای "پاسخ قاطع و دردناک" است و "احتمالا قبل از انتخابات آمریکا باشد"».

پیشتر در یادداشت «پینگ‌پنگ ممنوع؛ اسرائیل، تضعیف و پشیمان خواهد شد» بیان شد که مسئولان ذی‌ربط با به خرج دادن ابتکار، باید بهترین طراحی را که «به صلاح کشور و ملت» است، رقم بزنند "و این ابتکار منحصر به موشک نیست و یک طراحی چند بعدی است"؛ چرا که رهبر انقلاب از مسئولان ذی‌ربط خواست که «خطای محاسباتی» دشمن را به هم بزنند، زیرا آنها «قدرت و توانایی و ابتکار و اراده ملت ایران را هنوز درست نتوانسته‌اند بفهمند؛ و این را ما باید به اینها بفهمانیم». 

در آن مطلب بیان شد که "این بار این پاسخ به مراتب بیش از ضربات قبلی، تکمیل‌کننده پازل مقاومت منطقه‌ای و متزلزل کردن موقعیت منطقه‌ای رژیم است به گونه‌ای که مشکلات موجودیتی آن را افزایش خواهد داد". 

اکنون منابع مطلع در ایران، تایید کرده‌اند که عملیات وعده صادق-۳ ترکیبی، و در کمیت و کیفیت دست‌کم دو برابر عملیات وعده صادق-۲ است. این منابع به روزنامه العربی الجدید چاپ لندن گفته‌اند، «عملیات وعده صادق-۳، عملیاتی ترکیبی [چند بُعدی]است که فقط به شلیک موشک منحصر نمی‌شود». این منابع اشاره کردند که موشک‌هایی که این بار استفاده خواهد شد، «کلاهک‌های جنگی بزرگ‌تر و سنگین‌تر از موشک‌ها در دو عملیات گذشته خواهد داشت». به گفته این منابع، طرح ایران پیشتر برای پاسخ به هرگونه تجاوز رژیم آماده شده بود و اکنون بعد از شرارت اخیر، حسب نیازمندی‌های جدید بروزرسانی شده و تقریبا آماده است.

بدیهی است که اولا: هر گونه عملیات ایران، پاسخ و واکنش به شرارت رژیم صهیونیستی است و و ثانیاً: هدف ایران در وهله اول، مجازات شرور منطقه و در وهله دوم، تغییر محاسبه غلط او و در نهایت، کمک به برقراری ثبات در منطقه و جلوگیری از جنگ در نتیجه محاسبات غلط دشمن صهیونیستی و آمریکایی است.

ایران در موقعیتی نیست که ضعف نشان دهد، زیرا هر گونه خویشتنداری در این مرحله، سبب محاسبات اشتباه دشمن خواهد شد و چه بسا نتایج وخیم‌تری برای همگان داشته باشد. از آنجا که اسرائیل فقط زبان زور را می‌فهمد و از آنجا که بنیامین نتانیاهو بی‌صبرانه در انتظار سرابی به نام دونالد ترامپ است، در اینجا جمله خود ترامپ را باید در مستند کردن چرایی پاسخ قطعی ایران به نتانیاهو گوشزد کرد؛ جایی که ترامپ در اولین سخنرانی سالانه خود در کنگره، با عنوان «State Of The Union» گفت، «ضعف، قطعی‌ترین مسیر درگیری است» (weakness is the surest path to conflict). در نتیجه، جمله ترامپ را باید اینطور مطرح کرد که ابراز قاطعیت ایران در دفاع از خود، قطعی‌ترین مسیر برای ممانعت از جنگ است؛ بنابراین اکنون فرصتی مغتنم در دسترس است تا رژیم موقت پس از سال‌ها انتظار، طعم شرارت خود را از طریق قاطعیت ایران، بچشد. این طعم باید به قدری برایش تلخ باشد تا دست و پای خود را جمع کند و به تحرکات جنگ‌افروزانه خود ادامه ندهد و اگر بخواهد ادامه دهد و دوباره متعرض حریم ایران شود، آنگاه باید منتظر مرحله‌ای کاملا جدید و متفاوت از وعده‌های صادق ۱، ۲ و ۳ باشد؛ مرحله‌ای که مختصات خود را دارد و در وقت مقتضی خود ویژگی‌های آن بیان خواهد شد و به اهداف کنونی منحصر نمی‌ماند. بهتر از رژیم سرگرم مشکلات عدیده و موجودیتی خود باشد و جنگ در شمال و جنوب خود را سریع‌تر تمام کند.

منبع: فارس


12111791
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» زلزله ویرانگر پنجم دی‌ماه ۱۳۸۲ با بزرگی ۶.۶ ریشتر، شهر تاریخی بم را در چند ثانیه به تلی از آوار تبدیل کرد؛ فاجعه‌ای که با جان‌باختن ده‌ها هزار نفر، تخریب گسترده بافت شهری، بافت تاریخی ارگ بم و از بین رفتن زیرساخت‌ها، به یکی از تلخ‌ترین حواد...
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» اگر می‌توانید بدون کمک دست و زانو روی زمین بنشینید و دوباره بایستید، احتمالاً بدنتان سال‌ها بیشتر همراهتان خواهد بود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» اخوان را می‌توان مرثیه‌خوان و نوحه‌سرایی دانست که سوگ‌نامه سرزمین خود را دردمندانه می‌سراید و بر میهن و تبارش که در طول سده‌ها و سالها بیدادها دیده‌اند و رنجها کشیده‌اند, می‌گرید و می‌نالد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید می‌گوید سلامت ضعیف کلیه ممکن است بر زوال عقل و خطر آلزایمر تأثیر بگذارد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» آیت‌الله سید صدرالدین صدر، نه تنها یک مرجع تقلید صاحب‌نام و فقیهی چیره‌دست،بلکه استوانه ثباتی بود که در یکی از بحرانی‌ترین دوران‌های تاریخ روحانیت ایران،نقش کلیدی در حفظ میراث تشیع ایفا کرد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در دنیای شلوغ امروز که غذای سریع و فست فودی جای غذا‌های سنتی را گرفته‌اند، دمپختک عدس با ترکیبی از ادویه‌های جادویی مانند زردچوبه طلایی، دارچین مرموز و زیره معجزه آسا یادآور طعم‌های اصیل ایرانی است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» ما از حبس و زجر رجال دینی و ملی گذشتیم، از دزدی و فساد و تباهی و تجاوز به مردمان صالح و تقویت دزدان و خیانت‌کاران گذشتیم این ننگ را کجا ببریم که مملکت اسلامی را دارند پایگاه اسرائیل می‌کنند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» حمید لولایی از معدود بازیگرانی است که طنز را به خاطره جمعی تبدیل کرده است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» امشب، شب فاصله گرفتن از هیاهوی دنیا و نزدیک شدن به وعده‌های الهی است؛ شبی که هر زمزمه در سکوتش شنیده می‌شود و هر دل بیدار می‌تواند رحمت و اجابتی را تجربه کند که در شب‌های عادی کمتر به چشم می‌آید.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» شهید عیسی کره‌ای، تنها پسر خانواده بود که ۴ دی ماه و سالروز میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) در عملیات کربلای چهار به شهادت رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است