سیاسی 13:20 - 19 شهریور 1405
معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: در شرایط کنونی باید از همه توان علمی، تخصصی و تجربی کشور برای استیفای حقوق ملت ایران و دفاع مؤثر از منافع ملی در عرصه بین‌المللی استفاده شود.

استفاده از همه ظرفیت‌های حقوقی برای دفاع از منافع ملی در عرصه بین‌المللی ضروری است

باشگاه خبرنگاران جوان - نخستین نشست رؤسای ادوار مرکز امور حقوقی بین‌المللی به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور و با حضور بیک‌زاده، رحیمی اصفهانی، جعفرزاده، علومی یزدی و پیری از رؤسای پیشین این مرکز و توکل حبیب‌زاده، رئیس مرکز امور حقوقی بین‌المللی معاونت حقوقی رئیس‌جمهور برگزار شد.

انصاری در این نشست با تشریح شرایط کشور پس از تهاجم ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی و همچنین اقدامات غیرقانونی آمریکا در حوزه دریایی علیه جمهوری اسلامی ایران، بر ضرورت پیش‌بینی و اتخاذ تدابیر حقوقی متناسب برای صیانت از منافع کشور تأکید کرد.

وی افزود: مرکز امور حقوقی بین‌المللی باید با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های حقوقی کشور، راهکار‌های لازم برای پیگیری و استیفای حقوق ملت ایران را در مراجع و سازوکار‌های بین‌المللی بررسی و دنبال کند و در این مسیر، تجربه انباشته رؤسای ادوار مرکز می‌تواند پشتوانه‌ای ارزشمند برای تصمیم‌سازی و انتخاب مؤثرترین مسیر‌های حقوقی باشد.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور همچنین بر استمرار این نشست‌ها و استفاده نظام‌مند از دیدگاه‌ها و تجربیات مدیران پیشین مرکز امور حقوقی بین‌المللی در مواجهه با مسائل و پرونده‌های مهم کشور تأکید کرد.

در ادامه این نشست، توکل حبیب‌زاده، رئیس مرکز امور حقوقی بین‌المللی معاونت حقوقی رئیس‌جمهور، گزارشی از اقدامات و بررسی‌های انجام‌شده این مرکز و راهکار‌های حقوقی بین‌المللی مرتبط با جنگ تحمیلی سوم ارائه کرد.

رؤسای ادوار مرکز امور حقوقی بین‌المللی نیز در ادامه، دیدگاه‌ها و پیشنهاد‌های خود را درباره ابعاد حقوقی تحولات اخیر و ظرفیت‌های موجود برای پیگیری حقوق جمهوری اسلامی ایران مطرح کردند و آمادگی خود را برای همکاری و ارائه مشورت‌های تخصصی در راستای دفاع از حقوق و منافع ملی کشور در عرصه بین‌المللی اعلام کردند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت


12305452
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان از بازدید آیت الله جنتی از تازه‌ترین فعالیت‌ها و دستاورد‌های علمی پژوهشکده شورای نگهبان خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: در شرایط کنونی باید از همه توان علمی، تخصصی و تجربی کشور برای استیفای حقوق ملت ایران و دفاع مؤثر از منافع ملی در عرصه بین‌المللی استفاده شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با بیان اینکه در مدیریت فرایند اصلاح الگوی مصرف، دولت پیشگام است، تصریح کرد: شخصاً بر جزئیات این روند در مجموعه‌ای که مستقر هستیم، نظارت دارم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده سپاه تهران بزرگ با اعلام پایان دوران صرفا دفاعی، از آمادگی کامل یگان‌های عملیات ویژه برای حضور برق‌آسا در هر نقطه از کشور خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا در پیامی نوشت: جنگ‌طلبی آمریکا، بهترین شتاب‌دهنده برای انتقال وزنه قدرت و جغرافیای اقتصادی به شرق بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اهمیت شکار این کوسه آمریکایی، تنها به «تصاحب یک وسیله آمریکایی» محدود نخواهد بود؛ بلکه می‌تواند نشانه‌ای از توانایی ایران باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به پاسخ محکم ایران به شرارت‌های آمریکا و شروط کشورمان برای پایان جنگ پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید مصوبه مقابله با جنایات بین‌المللی، پایانی بر مصونیت دشمنان در قبال جنایاتشان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه در بیانیه‌ای کلیه ادعا‌های نادرست و اتهام‌های بی‌اساس مطرح‌شده علیه ایران در بیانیه پایانی یکصد و شصت و ششمین نشست شورای وزیران امور خارجه اتحادیه عرب را مردود دانست و محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه در بیانیه‌ای کلیه ادعا‌های نادرست و اتهام‌های بی‌اساس مطرح‌شده علیه ایران در بیانیه پایانی یکصد و شصت و ششمین نشست شورای وزیران امور خارجه اتحادیه عرب را مردود دانست و محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است