۱۱۰ زندانی نیازمند استان تهران آزاد شدند

باشگاه خبرنگاران جوان - جمعیت حیدر در راستای پویش «به عشق امام حسین (ع) میبخشم» با جذب و جمعآوری کمکهای مردمی زمینه آزادی ۱۱۰ نفر از زندانیان نیازمند استان تهران را در تاسوعا و عاشورای حسینی فراهم کرد.
جمعیت حیدر، در راستای پویش «به عشق امام حسین (ع) میبخشم» با جذب و جمعآوری کمکهای مردمی زمینه آزادی ۱۱۰ نفر از زندانیان نیازمند استان تهران را در تاسوعا و عاشورای حسینی فراهم کرد.
بر اساس این گزارش، اغلب این زندانیان اشخاصی بودند که خود یا خانواده آنها در پی حملات رژیم صهیونیستی مجروح شده و یا به شهادت رسیده بودند.
بخش عمدهای از این زندانیان دارای محکومیتهای مالی و رد مال بودند که با تلاش قضات ناظر بر زندان و شوراهای حل اختلاف رضایت بخشی از شکات آنها جذب شد و بخش دیگری از دین آنها با مساعدت جمعیت حیدر ادا شد و زمینه آزادی این زندانیان فراهم آمد.
منبع: دادگستری تهران
12205301