علمی فناوری 17:35 - 01 اردیبهشت 1404
دستیار معاون علمی رئیس‌جمهور از آغاز رسمی طرح آموزش هوش مصنوعی به یک میلیون دانش‌آموز ایرانی خبر داد.

آغاز فرآیند آموزش هوش مصنوعی به یک میلیون دانش‌آموز

باشگاه خبرنگاران جوان - مجتبی علیزاده با اشاره به آغاز فرآیند آموزش هوش مصنوعی به تمام علاقه‌مندان این حوزه فناوری، اظهار کرد: تمامی اقشار جامعه به ویژه دانش‌آموزان و سایر علاقه‌مندان می‌توانند از ظرفیت‌های این پلتفرم آموزشی به صورت رایگان استفاده کنند و مهم‌ترین موضوعات مرتبط با حوزه فناوری هوش مصنوعی را فرابگیرند.

علیزاده با اشاره به آغاز برنامه هوش مصنوعی برای ارتقای توانمندی دانش‌آموزان، معلمان و والدین آنان، خاطرنشان کرد: گام نخست این برنامه، از اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ آغاز می‌شود و به صورت همزمان، زمینه آموزش یکصد هزار معلم نیز فراهم خواهد شد. در این برنامه، ارتقای سطح آگاهی معلمان و والدین، به منظور آشنایی با فناوری هوش مصنوعی و تعامل بهتر با فرزندان مهیا شده است.

دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، ارتقای آگاهی عمومی و سطح توانمندی جامعه در حوزه هوش مصنوعی را مهم‌ترین هدف از اجرای این برنامه عنوان کرد و افزود: گام نخست این برنامه اکنون از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با همکاری وزارت آموزش و پرورش آغاز شده است.

علیزاده در ادامه خاطرنشان کرد: این برنامه به شکلی هوشمندانه و جذاب، برای یادگیری یک میلیون دانش‌آموز در سنین ۷ تا ۱۵ سالگی به صورت تئوری و عملی طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

این مقام مسئول، ارتقای یادگیری و تربیت نیروی انسانی متخصص را از اولویت‌های معاونت علمی، به منظور پیشرفت کشور در حوزه‌های راهبردی و اقتدارآفرین، همچون فناوری هوش مصنوعی دانست و افزود: از اولویت‌های اصلی معاونت علمی، تربیت نیروی انسانی به عنوان اصلی‌ترین رکن در مسیر توسعه فناوری‌های نوظهور است؛ به همین منظور، علاوه بر حوزه هوش مصنوعی، ارتقای مهارت و تخصص‌های نیروی انسانی در دیگر حوزه‌های اولویت‌دار همچون کوانتوم نیز در دستور کار معاونت علمی قرار دارد.

دستیار معاون علمی رئیس جمهور، همچنین اظهار کرد: علاقمندان با مراجعه به وبگاه ثبت‌نام می‌توانند در طرح آموزش هوش مصنوعی شرکت کنند.

علیزاده در پایان تصریح کرد: با اجرای این طرح، ایران گام بزرگی به سمت توسعه فناوری و نوآوری در حوزه راهبردی هوش مصنوعی، بر می‌دارد که می‌تواند زمینه‌ساز تحولی چشمگیر در عرصه آموزش دیجیتال و فناوری‌های هوشمند باشد.

منبع: معاونت علمی ریاست جمهوری


12181574
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب ایرانی یک محلول طبیعی را برای مقابله با جوش معرفی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روغن سیاهدانه تاثیر چشمگیری در کاهش فشار خون دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» از اسطوخودوس می‌توان برای مقابله با آکنه استفاده کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص داروسازی سنتی گفت: زرشک می‌تواند به تعادل صفرا و تقویت عملکرد کبد کمک کند البته به شرط آنکه در مقدار مناسب و به شکل منطقی مصرف شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از انواع نمک‌ها می‌توانند موجب افزایش فشار خون شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته یک متخصص طب سنتی اکنون ۸ هزار نوع گیاه دارویی در ایران رشد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اورژانس استان تهران اعلام کرد: تمامی بیمارستان‌های دانشگاهی استان موظف به پذیرش مصدومان حوادث ترافیکی هستند و محدودیتی برای انتقال بیماران از سوی اورژانس وجود ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو، بر شفافیت در توزیع دارو با سامانه تیتک تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: بازنگری غنی‌سازی آرد با آهن و اسیدفولیک در مراحل پایانی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گفت: نمادها و نمایش‌های بیگانه جای فرهنگ ایرانی اسلامی را نمی‌گیرند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است