اجتماعی 09:33 - 27 تیر 1404
رییس پلیس راهور فراجا با اعلام آمادگی کامل برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین حسینی ۱۴۰۴، از اجرای طرح ترافیکی ویژه این ایام از ۸ تا ۲۶ مرداد خبر داد.

آماده‌باش ۸۰۰۰ نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین

باشگاه خبرنگاران جوان -  سردار سید تیمور حسینی گفت: برای تأمین امنیت و تسهیل در تردد زائران، بیش از ۸۰۰۰ نفر از نیرو‌های پلیس راهور در قالب ۱۳۰۰ تیم عملیاتی، در سطح کشور مستقر خواهند شد.

وی با اشاره به شرایط خاص این ایام افزود: برخی شرایط جوی مانند گرمای شدید هوا، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق‌تر و هماهنگی بیشتر در اجرای طرح‌های ترافیکی است.

حسینی همچنین تأکید کرد: پلیس راهور به‌منظور آموزش رانندگان در خصوص رانندگی در شرایط تابستانی و ترافیک سنگین، برنامه‌های آموزشی ویژه‌ای را طراحی کرده است تا ایمنی سفر‌ها به بهترین نحو تأمین شود.

رییس پلیس راهور فراجا در پایان گفت: این طرح ترافیکی به‌منظور بهبود روند تردد زائران و کاهش حوادث جاده‌ای در ایام اربعین اجرا خواهد شد و پلیس راهور با تمام توان در آماده‌باش کامل قرار دارد.


12208109
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران از رونمایی قریب‌الوقوع سامانه شناسایی و پایش منابع آلاینده در ۳۵۲ محله پایتخت با رویکرد مردم محور برای نخستین بار در کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به واردات اتوبوس‌های برقی گفت: پلیس راهور پلاک‌گذاری را سریعاً انجام می‌دهد و اتوبوس‌های جدید به تدریج وارد خطوط خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: سکوی دیجیتال کاتب با هدف یکپارچه‌سازی و غیرحضوری‌سازی فرآیند‌های سازمان ثبت اسناد و املاک کشور راه‌اندازی شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به افزایش چشمگیر ماموریت‌های این نهاد تأکید کرد که ساختار و اعتبارات سازمان متناسب با این رشد نبوده و محدودیت بودجه، بزرگ‌ترین چالش پیش روی بهزیستی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» انصاری گفت: وضعیت آلودگی هوای کشور نتیجه سال‌ها ترک فعل در اجرای تکالیف قانونی است و امکان جبران آن در بازه زمانی کوتاه وجود ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در یادداشتی به بررسی امکان طرح دعوی بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در پی حمله ۱۳ ژوئن ۲۰۲۵ پرداخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین امروز، در برخی از معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۹۵ در وضعیت قابل قبول قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» چمران گفت: حفظ و پاسداشت یاد شهدای مظلوم، به ویژه کودکان، به عنوان وظیفه‌ای انسانی و ملی ضرورت دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» زاکانی درباره آسیب‌های جنگ به تهران اظهار کرد: بیش از نیمی از شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه، در تهران به شهادت رسیده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است