اقتصادی 16:34 - 03 فروردین 1402
خبرگزاری فارس

طلا 8 دلار گران شد

پس از اینکه فدرال رزرو آمریکا در بیانیه‌اش، رویکرد تهاجمی خود برای مهار تورم را ملایم‌تر کرد، قیمت طلا افزایش یافت و هر اونس 1977.89 دلار فروخته شد.

طلا 8 دلار گران شد

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل فارس به نقل از رویترز، پس از اینکه فدرال رزرو آمریکا در بیانیه‌اش، رویکرد تهاجمی خود برای مهار تورم را ملایم‌تر کرد و نشان داد که احتمال پایان دادن به افزایش نرخ بهره وجود دارد، قیمت طلا در معاملات امروز افزایش یافت.

هر اونس طلا در بازارهای جهانی با 7 دلار و 87 سنت افزایش 1977.98 دلار فروخته شد.

فدرال رزرو نرخ بهره را 0.25 درصد افزایش داد اما نشانه‌هایی بروز داد که در آستانه توقف افزایش بیشتر این نرخ در بحبوحه آشفتگی‌های اخیر بازارهای مالی است.

اما در کنفرانس خبری، جرم پاول، رئیس فدرال رزرو اعلام کرد، انتظار نمی‌رود بانک مرکزی آمریکا در سال 2023 نرخ بهره را کاهش دهد.

سوکی کوپر، تحلیلگر استاندارد چارترد گفت: «فدرال رزرو باید ریسک های تورمی و ثبات اقتصادی را متعادل کند، اینها هر دو عواملی هستند که می توانند تقاضا برای طلا به عنوان دارایی امن را افزایش دهند. »

طلا تا این زمان از ماه جاری بیش از 7 درصد افزایش ارزش داشته است و به علت نگرانی در مورد صنعت بانکداری آمریکا به رکورد 2000 دلار در هر اونس در مارس 2020 نزدیک می شود.

طلا اغلب در زمان بروز بی ثباتی های مالی به عنوان منبع امن سرمایه‌گذاری در نظر گرفته می شود و از پایین ماندن نرخ بهره سود می برد چراکه دارایی بدون بهره است.

سوددهی اوراق قرضه خزانه‌داری آمریکا کاهش یافته و ارزش دلار به کمترین میزان در نزدیک به 7 هفته گذشته رسیده است.

پایان پیام/


11846646
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر ترانزیت سازمان راهداری گفت: تمامی ناوگان مورد نیاز برای بازگشت زائران از پایانه‌های مرزی کشور عراق تامین شده و تردد در این پایانه‌ها هم روان و بدون مشکل بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر (شمال به جنوب) حدفاصل هزارچم تا سیاه بیشه و تونل کندوان تا گرماب در برخی از مقاطع را شاهد هستیم
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه در شمال غرب و سواحل شمالی روند افزایش نسبی دما رخ می دهد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: باید تمامی دستگاه‌های نظارتی از جمله مجلس برای تکمیل سامانه املاک و اسکان ورود کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: صندوق‌های با درآمد ثابت در هفته کاری که گذشت سه روز شاهد ورود نقدینگی بودند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۱۵ تیر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان دامپزشکی با بیان اینکه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه کمبودی در تامین نهاده‌های بهداشتی دامپزشکی نداشتیم گفت: در این دوره هیچ گزارشی از کمبود واکسن یا دارو دریافت نشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر دفتر مهندسی شرکت مدیریت توسعه منابع آب و نیرو با اشاره به سیاست دولت مبنی بر توسعه نیروگاه‌های خورشیدی گفت: براین اساس احداث نیروگاه‌های خورشیدی در کنارسد‌ها در دستورکار قرار گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: حمایت‌ها قطعا اگر در تابلو بازار به وضوح دیده شود می‌تواند در جهت تعادل سازی شرایط فعلی و کاهش هیجانات در بازار کمک کننده باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است