اقتصادی 16:34 - 03 فروردین 1402
خبرگزاری فارس

طلا 8 دلار گران شد

پس از اینکه فدرال رزرو آمریکا در بیانیه‌اش، رویکرد تهاجمی خود برای مهار تورم را ملایم‌تر کرد، قیمت طلا افزایش یافت و هر اونس 1977.89 دلار فروخته شد.

طلا 8 دلار گران شد

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل فارس به نقل از رویترز، پس از اینکه فدرال رزرو آمریکا در بیانیه‌اش، رویکرد تهاجمی خود برای مهار تورم را ملایم‌تر کرد و نشان داد که احتمال پایان دادن به افزایش نرخ بهره وجود دارد، قیمت طلا در معاملات امروز افزایش یافت.

هر اونس طلا در بازارهای جهانی با 7 دلار و 87 سنت افزایش 1977.98 دلار فروخته شد.

فدرال رزرو نرخ بهره را 0.25 درصد افزایش داد اما نشانه‌هایی بروز داد که در آستانه توقف افزایش بیشتر این نرخ در بحبوحه آشفتگی‌های اخیر بازارهای مالی است.

اما در کنفرانس خبری، جرم پاول، رئیس فدرال رزرو اعلام کرد، انتظار نمی‌رود بانک مرکزی آمریکا در سال 2023 نرخ بهره را کاهش دهد.

سوکی کوپر، تحلیلگر استاندارد چارترد گفت: «فدرال رزرو باید ریسک های تورمی و ثبات اقتصادی را متعادل کند، اینها هر دو عواملی هستند که می توانند تقاضا برای طلا به عنوان دارایی امن را افزایش دهند. »

طلا تا این زمان از ماه جاری بیش از 7 درصد افزایش ارزش داشته است و به علت نگرانی در مورد صنعت بانکداری آمریکا به رکورد 2000 دلار در هر اونس در مارس 2020 نزدیک می شود.

طلا اغلب در زمان بروز بی ثباتی های مالی به عنوان منبع امن سرمایه‌گذاری در نظر گرفته می شود و از پایین ماندن نرخ بهره سود می برد چراکه دارایی بدون بهره است.

سوددهی اوراق قرضه خزانه‌داری آمریکا کاهش یافته و ارزش دلار به کمترین میزان در نزدیک به 7 هفته گذشته رسیده است.

پایان پیام/


11846646
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز شنبه ۴ بهمن ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۶۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی اتاق بازرگانی ایران گفت: ما به عنوان فعالان بخش خصوصی از حذف ارز ترجیحی و نظام ارزی چندنرخی بسیار خوش‌حال هستیم و باور داریم که این اقدام در راستای حمایت از تولید و فعالان اقتصادی واقعی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل هماهنگی و نظارت آرد و نان بازرگانی دولتی گفت: اکنون مشکلی در تامین و توزیع آرد واحد‌های خبازی نیست و کماکان با نرخ‌های قبلی در حال توزیع است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مدیرکل دفتر راهبری و نظارت بر انتقال و توزیع برق توانیر، با تأکید بر نقش ساختمان‌ها در بحران مصرف انرژی، بر اجرای جدی مبحث ۱۹ و هوشمندسازی موتورخانه‌ها تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: با توجه به شرایط خشکسالی، شرایط خشکسالی، اصلاح الگوی کشت متناسب با شرایط کشور باید صورت بگیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک استان تهران با اشاره به روند کاهشی میزان معاملات در بازار اجاره گفت: طبق آمار‌ها بازار مسکن در شرایط رکود تورمی به سر می‌برد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر مدیریت آبفای کشور گفت: با کنتور‌های هوشمند مصرف‌کنندگان زمانی که از مصرف لحظه‌ای خود مطلع می‌شوند می‌توانند مصرف آب خود را مدیریت کنند که این منجر به کاهش مصرف می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت توانیر با اشاره به برودت هوا در اکثر نقاط کشور، بر ضرورت همکاری همه مشترکان در مصرف بهینه گاز و برق برای حفظ ذخایر سوخت نیروگاهی و تامین برق پایدار تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان براین باورند که بعد از حذف ارز ترجیحی، قیمت کالا‌ها تحت تاثیر هیجانات بازار روند افزایشی داشتند که اکنون قیمت مرغ و تخم مرغ متعادل شده و تنها برخی عوامل منجر به رشد مصنوعی قیمت گوشت قرمز در بازار شده که دولت با واردات بد...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگر بازار سرمایه در خصوص روند حرکتی شاخص‌های بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است