بین‌الملل 21:43 - 10 شهریور 1405
رئیس جمهور آمریکا بار دیگر با تکرار تهدیدات خود مدعی شد که حملات سختی به ایران خواهد کرد!

ادعای ترامپ: در صورت تلافی ایران حملات سخت‌تری در راه است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روز سه‌شنبه مدعی شد که اگر ایران به حملات واشنگتن پاسخ دهد، کشورش آن را «در سطح بسیار سخت‌تر و بالاتری» هدف قرار خواهد داد.

ترامپ در یک پست تروث سوشال ادعا کرد که حملات هوایی جدید پس از تلاش‌های ایران برای مین‌گذاری مجدد در تنگه هرمز و حملات موشکی اخیر به پایگاه‌های نظامی آمریکا در اردن صورت می‌گیرد.

رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: اگر ایران به خاطر این حمله بسیار موجه تلافی کند، دوباره در سطح بسیار سخت‌تر و بالاتری مورد حمله قرار خواهد گرفت، اما این بزرگترین حمله از همه آنها نخواهد بود، حمله‌ای که در انتظار است و وقتی تمام شود، چیز بسیار کمی از ایران باقی خواهد ماند! 


12303636
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین مدعی شد که پهپاد‌های اوکراینی عملاً آسمان روسیه را بسته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجلس نمایندگان آمریکا برای جلوگیری از تعطیلی دولت پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای، بودجه موقت را تصویب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه آمریکا هشدار‌های امنیتی جدیدی را برای شهروندان آمریکایی در غرب آسیا صادر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا بار دیگر با تکرار تهدیدات خود مدعی شد که حملات سختی به ایران خواهد کرد!
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت آلمان رسماً روسیه را مسئول حمله پهپادی نافرجام به یک هواپیمای باری اوکراینی در فرودگاه این کشور دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سنتکام روز سه‌شنبه با انتشار بیانیه‌ای از انجام حملات جدید علیه ایران خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون بانک آمریکا در حمله با سلاح سرد در میدان تایمز نیویورک کشته شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه در دیدار با رجب طیب اردوغان در حاشیه اجلاس سازمان همکاری شانگهای، ترکیه را یکی از شرکای ممتاز مسکو توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت که آمریکا احتمالاً این هفته به عنوان بخشی از کمپین اقتصادی خود علیه ایران، تحریم‌هایی را علیه یک بانک اعلام خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه‌های کارگری بلژیک در اعتراض به پروازهای خطوط هوایی بروکسل به تل‌آویو، تهدید به اعتصاب کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است