علمی فناوری 11:39 - 22 خرداد 1403
معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: طبق آمار حدود ۱۰۵ هزار نفر کمبود مشاور و معلم پرورشی داریم.

غربالگری ۶ میلیون دانش آموز/ بیش از ۵۰ درصد مدارس ایران معلم و مربی پرورشی ندارند

پورثانی، معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش در نشست خبری که امروز برگزار شد؛ با بیان اینکه آیت الله رئیسی اولین رئیس جمهوری بود که با دانش‌آموزان رو در رو صحبت می‌کردند گفت: در دولت سیزدهم پس از ۱۸ سال سند تحول بنیادین تصویب شد.

وی افزود: پس از ۱۴ سال آزمون کیفیت بخشی برای جذب ۱۵ هزار نفر برای پرورش و تربیت بدنی دانش آموزان برگزار شد که نتایج آن ظرف امروز یا فردا اعلام می‌شود.

پورثانی با بیان اینکه هفت پروژه برای اجرای سند تحول بنیادین آماده سازی شده، تصریح کرد: در دولت سیزدهم سند اوقات فراغت دانش آموزان آماده سازی شده که پیش از این چنین سندی وجود نداشت. در این سند به تربیت و پرورش دانش آموزان توجه شده است.

او افزود: بر اساس سند اوقات فراغت مسئله تربیت و پرورش دانش آموزان به فضای مدرسه محدود نمی‌شود و خارج از مدرسه نیز گسترده شده است. 

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که برای اجرایی سازی سند تحول بنیادین ۱۴ کار ویژه آماده کرده‌ایم افزود: با کمک سامانه اردنو که برای پایه اول تا دوازدهم است سیستم جدی و جدید اردویی وارد نظام آموزش و پرورش شده است.

وی با بیان این که اردو دانش آموزشی اربعین نیز امسال برگزار می‌شود؛ افزود: سال گذشته در پیاده روی اربعین موکب‌های دانش آموزشی داشته‌ایم که امسال نیز این اتفاق خواهد افتاد البته برخی از دانش‌آموزان امکان پیاده روی را ندارند در همین راستا در مدارس نیز برنامه‌های متناسب با اربعین حسینی برگزار می‌شود. برای استعدادیابی دانش آموزان سامانه کارینو ایجاد شده است. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: امسال برنامه‌های اوقات فراغت در ۳۰ هزار پایگاه تابستانی و ۳۴۶ اردوگاه برگزار می‌شود و دانش آموزان می‌توانند با مراجعه به سامانه نورینو ثبت نام کنند.

وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم سامانه نماد برای پیشگیری آسیب‌های اجتماعی دانش آموزان طراحی شده افزود: حدود ۶ میلیون نفر در مقاطع مختلف غربالگری کرده‌اند. بیش از ۵۰ درصد مدارس ایران معلم و مربی پرورشی ندارند. طبق آمار حدود ۱۰۵ هزار نفر کمبود مشاور و معلم پرورشی داریم.


12062118
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، از تمایل کشور‌های متعددی برای خرید دارو‌های بیولوژیک از ایران خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات دبیران کمیته آماتوری انجمن نجوم در توضیح وجود یو جرم سماوی گفت: این جرم موسوم به ۳آی اطلس، جرم بین‌ستاره‌ای است که توسط سامانه هشدار نهایی سیارک‌ها کشف شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غذا و دارو اسامی تازه‌ای از فرآورده‌های آرایشی چشم و ابرو را که فاقد مجوز و ایمنی لازم هستند، اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت:۳۰۰ تا ۴۰۰ مدرسه سنگی با همکاری سپاه ساماندهی می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: از ابتدای هفته آینده ثبت‌نام وام‌های دانشجویی در سه بخش تحصیلی، ودیعه مسکن و ضروری آغاز خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان کشورمان برای نخستین بار در ایران و دومین بار در جهان، موفق به ساخت داروی دانش‌بنیان اورلیژن، برای درمان بیماری آتروفی نخاعی عضلانی (SMA) شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیوه نامه اجرایی بسته تربیت و یادگیری «از ایرانمان دفاع می‌کنیم» به عنوان بسته مکمل فعالیت‌های کلاسی برای دانش آموزان دوره‌های دوم ابتدایی و متوسطه اول و دوم و بسته محصولات و راهنمای فعالیت مدرسه‌ای «ایرانمون» با امضای وزیر آموزش و پرورش اب...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: فردا، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری تخصص نیمه متمرکز سال ۱۴۰۵ است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: توسعه اقتصاد دیجیتال بدون بازنگری در رویکرد‌های سنتی و تصمیم‌سازی‌های دولتی ممکن نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کاظمی گفت: در حالی که توزیع شیر را طبق توافق‌نامه در سه استان شروع کردیم، اما افزایش قیمت نهاده‌ها برایمان چالش به وجود آورد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است