اقتصادی 19:16 - 18 مهر 1404
مدیر پالایشگاه دوم پارس جنوبی گفت:با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و استفاده از توان داخلی، این پالایشگاه در شش‌ماهه نخست امسال موفق به پالایش بیش از ۱۱ میلیارد مترمکعب گاز شده است.

پالایش ۱۱ میلیارد مترمکعب گاز در پالایشگاه دوم پارس جنوبی

باشگاه خبرنگاران جوان -  محسن عطارزاده اعلام کرد: پالایشگاه دوم پارس جنوبی در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ با بهره‌مندی از دانش فنی و فناوری‌های پیشرفته بومی، بیش از ۱۱ میلیارد و ۷۱ میلیون استاندارد مترمکعب گاز ترش از سکوهای دریایی دریافت کرده است.

وی افزود: پالایشگاه دوم همچنین موفق به ارسال حدود ۱۰ میلیارد و ۲۸۷ میلیون استاندارد مترمکعب گاز شیرین به خطوط سراسری انتقال گاز شده است که نقشی مؤثر در تأمین انرژی پایدار کشور و پشتیبانی از صنایع داخلی ایفا می‌کند.

مدیر پالایشگاه دوم پارس جنوبی تصریح کرد: در کنار این دستاوردها، تولید میعانات گازی به مقدار نزدیک به ۹.۹ میلیون بشکه و بیش از ۶۰ هزار تن گوگرد نیز از جمله نتایج عملکرد این پالایشگاه در نیمه نخست سال است؛ که نشان‌دهنده بهره‌وری بالای فرآیندهای پالایشی و کنترل دقیق کیفیت محصولات است.



عطارزاده با قدردانی از تلاش‌های گروه‌های فنی و مهندسی پالایشگاه تأکید کرد: با تداوم مسیر توسعه و به‌کارگیری فناوری‌های نوین داخلی، پالایشگاه دوم پارس جنوبی می‌تواند نقشی کلیدی در تحقق اهداف توسعه‌ای صنعت نفت و گاز کشور ایفا کند.

منبع: مجتمع گاز پارس جنوبی

12233255
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: پایداری شرایط جوی و همچنین آلودگی تا ۵ روز آینده گریبان‌گیر شهر‌های صنعتی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» گمرک ایران به مطلب منتشره در خصوص توقف واردات موز و صادرات برخی محصولات کشاورزی واکنش نشان داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس تهران در خصوص اول روز اجرای طرح معاملات پایانی در بازار سرمایه ایران نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت:در سال ۹۸، ایران ۶ میلیارد دلار بنزین صادر می‌کرد، اما در حال حاضر ۶ میلیارد دلار بنزین وارد می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب از شهروندان تهرانی خواست نسبت به اصلاح الگو‌های مصرف خانگی، کاهش مصارف غیرضروری و همکاری در طرح‌های نظارتی مشارکت فعال داشته باشند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: بحث عرضه خودرو‌های داخلی هم ما و بورس کالا به شکل کامل آمادگی داریم اکنون خودروسازان در حال هماهنگی با وزارت صمت هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری مسکن گفت: برای اولین بار با انعقاد یک تفاهم‌نامه با بورس انرژی، گواهی صرفه‌جویی انرژی را در ساختمان‌ها صادر و منتشر خواهیم کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری مسکن گفت: برای اولین بار با انعقاد یک تفاهم‌نامه با بورس انرژی، گواهی صرفه‌جویی انرژی را در ساختمان‌ها صادر و منتشر خواهیم کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: از ۸۵۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن، تنها ۵۷ هزار واحد تا کنون به سیستم بانکی متصل شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: از ۸۵۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن، تنها ۵۷ هزار واحد تا کنون به سیستم بانکی متصل شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است