اقتصادی 10:42 - 16 بهمن 1401
دستورالعمل تنظیم بازار خودرو سواری، پیشنهاد کارگروه تخصصی خودرو در جلسه شماره ۵۴۳ شورای رقابت مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به اتفاق آراء مصوب شد.

دستورالعمل تنظیم بازار خودرو سواری تصویب شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، دستورالعمل تنظیم بازار خودروی سواری، پیشنهاد کارگروه تخصصی خودرو در جلسه شماره ۵۴۳ شورای رقابت مورد بحث و بررسی قرار گرفته و به اتفاق آراء مصوب شد.

متعاقب انقضای مصوبه شصت و سومین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوا مورخ 1400.7.28، پس از جلسات مکرر با حضور همه ذینفعان بازار خودرو از جمله نمایندگان وزارت صمت، سازمان بورس و اوراق بهادار، خودروسازان، انجمن‌های مربوطه، بانک مرکزی و غیره، دستورالعمل خودرو با در نظر گرفتن جمیع جوانب به رأی گذاشته و با اتفاق آراء اعضا به تصویب رسید.

‌دستورالعمل تنظیم بازار خودرو از اینجا    قابل مشاهده است.

پایان پیام/ 


11805338
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا دوشنبه هفته آینده شاهد کاهش محسوس دمای هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در محور چالوس و محور هراز گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت شاخص کل بورس با رشد ۵.۷۸ درصدی به سه میلیون و ۷۶۸ هزار و ۴۸۲ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حقوق گمرکی واردات گوشی همراه خارجی با قیمت بین ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ یورو ۱۵ درصد و نسبت به قیمت بالاتر ۳۰ درصد  افزایش یافته  است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، دامداران از رفتن به ارتفاعات و حاشیه رودخانه و مسیل‌ها اجتناب کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه شیرینی فروشان و کافه قنادی ها گفت: علی رغم افزایش قیمت مواد اولیه، قیمت شیرینی شب یلدا نوسانی ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به پیش‌بینی سازمان هواشناسی از احتمال افزایش برودت هوا در روز‌های آینده، درباره یخ‌زدگی کنتور‌های آب در برخی مناطق هشدار داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عناب یکی از میوه‌های دارویی ارزشمند است که از گذشته تا امروز در طب سنتی ایران و شرق آسیا برای سلامت زنان جایگاه ویژه‌ای داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر سامانه هوشمند سوخت اعلام کرد: سهمیه بنزین خودرو‌های خارجی و وارداتی با حجم موتور بالای ۱۳۰۰ سی‌سی و ساخت کشور‌های غیر از ایران حذف شده و مصرف این خودرو‌ها فقط با بنزین نرخ سوم ۵ هزار تومانی محاسبه می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در پی بارش‌های اخیر در جزیره قشم، دستور اعزام نماینده ویژه‌ای را برای ارزیابی شرایط و هماهنگی با مسئولان محلی صادر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است