علمی فناوری 09:01 - 04 مرداد 1403
معاون سازمان غذا ودارو گفت: با الکترونیکی‌سازی فرآیند وصول درآمد‌های اختصاصی حاصل از اجرای تعرفه‌های ماده ۲۴ در سازمان غذا و دارو، درآمد‌های این سازمان افزایش یافت.

افزایش درآمد‌های سازمان غذا و دارو با الکترونیکی‌سازی فرآیند‌های وصول درآمد

فرشته میرزازاده معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا ودارو، با اشاره به اقدامات صورت گرفته درحوزه برنامه ریزی مالی، بودجه و پایش عملکرد سازمان غذا و دارو، اظهار کرد: براساس سیاست‌های اعمال شده، درآمد‌های این سازمان در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال از آن قبل افزایش ۳ برابری داشته است.

وی افزود: همچنین با وجود عدم تغییر تعرفه‌های درآمدی در سال ۱۴۰۲، افزایش کنترل داخلی در فرایند‌های وصول درآمد موجب افزایش ۱۸ درصدی درآمد‌های وصولی این سال نسبت به سال ۱۴۰۱ شده بود.

معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا ودارو تصریح کرد: کنترل و هدایت هدفمند اعتبارات عمرانی معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور، از طریق سطح بندی و ابلاغ شیوه نامه عملیاتی شده است، همچنین به منظور جلوگیری از اتلاف منابع و تامین پایدار منابع مالی جهت توسعه و تکمیل زیرساخت‌های عمرانی معاونت‌های غذا و دارو، شیوه نامه سطح بندی معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور ابلاغ شد.

وی با اشاره به لزوم توانمندسازی آزمایشگاه‌های مرجع براساس ابلاغ اعتبار به معاونت‌های غذا و دارو، تصریح کرد: این ابلاغ در راستای تجهیز و ارتقاء توانمندی آزمایشگاه‌های مرجع معاونت غذا و دارو کشور بوده است، همچنین اعتبارات لازم در راستای توسعه، تکمیل و تجهیز ساختمان معاونت، آزمایشگاه، انبار دارویی و انبار استراتژیک دارو و تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو کشور در سال‌های ۱۴۰۲- ۱۴۰۰ نیز ابلاغ شد.


12076347
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هواچوبه یک گیاه مفید برای انسان است، اما برای خانم‌های باردار توصیه نمی‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان، بر فراهم‌سازی بستری امن و توانمندساز برای فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فناورانه نخبگان کشور تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش، در جلسه شورای معاونان گفت: هدف ما ارتقای بهره‌وری و فراهم‌سازی مسیر توسعه و تحول در دستگاه تعلیم و تربیت است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی نخبگان از طراحی دو طرح ویژه برای حمایت از جامعه هنری کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی رییس جمهور از راه‌اندازی طرح ملی «افق سایبری امن» خبر داد و گفت: این طرح با مشارکت ۴۱ مرکز دانشگاهی و پژوهشی سراسر کشور، ظرف دو سال به تربیت ۱۰ هزار نیروی متخصص و حمایت از تولید و تجاری‌سازی ۵۰ محصول فناورانه در حوزه امنیت سایبر...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی نخبگان، بر اهمیت مسیر نخبگی، تلاش مستمر و اثرگذاری اجتماعی تأکید کرد و یادآور شد که مدال تنها نقطه آغاز راه است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در آیینی با حضور سعید خدایگان، قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان، از ۱۷ نفر از مدال‌آوران المپیاد‌های علمی جهانی در رشته‌های مختلف تقدیر و تجلیل شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مدیرعامل سازمان بیمه سلامت برای سال آینده بودجه ۳۰ همتی برای صندوق بیماران صعب العلاج پیشنهاد شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان برجسته‌ترین دانشگاه‌های آمریکا در یک مطالعه بزرگ تأیید کردند که چت‌بات‌های هوش مصنوعی به شدت چاپلوس هستند و اقدامات کاربران را ۵۰ درصد بیشتر از انسان‌ها تأیید می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد مستضعفان گفت: المپیک فناورانه کشور از پنجم تا هشتم آبان‌ماه ۱۴۰۴ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است