اقتصادی 15:23 - 04 آذر 1404
دبیر کل کانون کارگزاران از آغاز آغاز تحول دیجیتال در کانون کارگزاران خبر داد.

آغاز تحول دیجیتال در کانون کارگزاران

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - حسن رضائی، دبیر کل کانون کارگزاران، در مراسم رونمایی از سامانه جدید کانون، به تشریح اقدامات انجام شده در راستای تحول دیجیتال در صنعت کارگزاری پرداخت. او گفت: با توجه به رویکرد هیئت مدیره، ما اقدام به ایجاد یک پایگاه داده متمرکز کرده‌ایم تا دیتا‌های مورد استفاده در صنعت کارگزاری به طور سیستماتیک و قانونی مستقر شود. هدف ما پوشش ریسک درآمدزایی و ارتقاء رفاه اعضا از طریق این سامانه است. 

رضائی افزود: این پروژه به دلیل تکلیفی که سازمان بورس بر عهده کانون گذاشته بود، از سال‌های گذشته آغاز شده و امیدواریم به مرحله‌ای برسد که سامانه‌های متعدد امور اعضا که همکاران با آنها در تعامل هستند، کاهش یابد و این سامانه به عنوان سامانه اصلی مورد استفاده قرار گیرد. 

وی همچنین به جامعه آماری ۵۰ هزار نفری اعضای وابسته به کانون و خانواده‌های تحت پوشش آن اشاره کرد و گفت: با توجه به دیتا‌های موجود از دارندگان مدارک حرفه‌ای در بازار سرمایه، این جامعه آماری ممکن است به ۷۰ یا ۸۰ هزار نفر برسد. در مراحل بعدی، با اخذ مجوز از سازمان بورس، احتمال اضافه کردن سایر نهاد‌های مالی نیز وجود دارد. 

دبیر کل کانون کارگزاران به وعده مدیر محترم نظارت و بورس‌ها در خصوص رفع محدودیت‌های ماده ۱۶ دستورالعمل اعتباری اشاره کرد و گفت: این موضوع منوط به راه‌اندازی این سامانه بود. امروز این سامانه در مرحله دیتری قرار دارد و اگر سازمان بورس مجوز دهد، ما از طریق API می‌توانیم دیتا‌های لازم را از ارکان دیگر دریافت کنیم و دیتا‌های معتبر و تمیز را در اختیار سازمان بورس قرار دهیم. 

رضائی در ادامه به سامانه اعتبارسنجی مشتریان اعتباری اشاره کرد و گفت: این سامانه به شناسایی ریسک مشتریان اعتباری کمک خواهد کرد و اطلاعات آن برای اعضای مشمول ماده ۱۶ که به نوعی مشتری اعتباری کارگزاری‌ها محسوب می‌شوند، مورد استفاده قرار خواهد گرفت. 

او در پایان به راه‌اندازی مرکز پژوهش‌های کانون کارگزاران اشاره کرد و گفت: این مرکز با توجه به کارگروه‌هایی که داریم، به بررسی رزومه‌ها می‌پردازد.


12244978
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر نظارت بر بورس‌ها گفت: صنعت رایانه و فعالیت‌های وابسته بالاترین نمره را از نظر حاکمیت شرکتی کسب کرده‌اند و بعد از آن، فعالیت‌های کمک به نهاد‌های مالی، استخراج کالا‌های فلزی، سیمان و عرضه بخار و گاز به عنوان پنج صنعت برتر شناخته شده‌اند....
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه رستوران‌داران تهران گفت: پیشنهاد ما به معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی این است که ما را در چرایی دخالت این نهاد دولتی قانع کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل کانون کارگزاران از آغاز آغاز تحول دیجیتال در کانون کارگزاران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: با اجرای طرح صدور صورتحساب‌های الکترونیکی شاهد آن خواهیم بود که بخش عمده‌ای از مشکلات در حوزه فاکتور‌های رسمی رفع خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۴ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: بازسازی نظام حکمرانی آب و برق مهم‌ترین ماموریت کنونی وزارت نیرو است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف تهران گفت:محصولات غذایی تولید شده در ایران با کیفیت مشابه خارجی اما ارزان‌تر از آنها تولید می‌شود و قابل رقابت در بازار جهانی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر نیرو در امور آب و آبفا، از واگذاری ۵۳ چاه در اختیار شهرداری تهران به وزارت نیرو با هدف تقویت منابع آب شرب پایتخت خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» متقاضیان از امروز سه شنبه ۴ آذرماه تا چهارشنبه ۱۲ آذرماه می‌توانند پس از وکالتی کردن حساب، نسبت به ثبت‌نام در سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های وارداتی اقدام کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز خشکسالی گفت: خشکسالی با ورود چند سیستم بارشی برطرف نمی‌شود و پیش بینی می‌شود این روند استمرار یابد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است