اقتصادی 23:45 - 11 مرداد 1404
وزیر صمت از امضای توافقنامه تجارت آزاد بین ایران و پاکستان خبر داد.

وزیر صمت: توافقنامه تجارت آزاد بین ایران و پاکستان فردا امضاء می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان - محمد اتابک وزیر صمت در حاشیه سفر دکتر پزشکیان به پاکستان: توافقنامه آزاد تجاری بین دو کشور به مرحله نهایی رسید و قرار است فردا با حضور سران دو کشور به امضا برسد.

وی افزود: پس از سال‌ها مذاکرات طولانی بین دو کشور توانستیم به نتیجه برسیم و شاهد تجارت آزاد بین دو کشور از فردا باشیم.

به گفته وزیر صمت، یکی از سیاست‌های اصلی دولت‌ چهاردهم بحث تبادلات تجاری بین همسایگان است. ایران و پاکستان با ظرفیت‌های خوبی که در زمینه تجارت دارند، می‌توانند معاملات خوبی را برای تاجران هر دو کشور رقم بزنند.

دکتر پزشکیان رئیس جمهوری کشورمان به همراه جمعی از مقامات مسوول و وزرا امروز شنبه وارد پاکستان شد. در این سفر، سران دو کشور با هدف بازتعریف مناسبات اقتصادی و تجاری، تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و هم‌افزایی در حوزه‌های امنیتی و سیاسی گفت‌وگو خواهند کرد. تبادل دیدگاه‌ها درباره تحولات جاری منطقه‌ای، از جمله اوضاع غزه، خاورمیانه و پیامدهای تجاوزگری رژیم صهیونیستی نیز بخشی از محورهای این گفت‌وگوها خواهد بود. در کنار آن، برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و پاکستان در تهران نیز در دستور کار طرفین قرار دارد.



این سفر، پنجمین دیدار رسمی میان سران دو کشور طی یک سال گذشته محسوب می‌شود و تنها دو ماه پس از سفر مشترک نخست‌وزیر و فرمانده ارتش پاکستان به تهران انجام می‌شود. تماس‌های تلفنی مستمر میان پزشکیان و شهباز شریف طی ماه‌های گذشته، به‌ویژه در سایه تنش‌های نظامی اخیر در منطقه، نشان از اراده جدی دو طرف برای تعمیق همکاری‌های دوجانبه دارد. این بازدید نه تنها در تقویم دیپلماتیک ایران و پاکستان، بلکه در معادلات ژئوپلتیک منطقه نیز اهمیت ویژه‌ای خواهد داشت.


12212887
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر اینکه ایران سرزمین فرصت‌های طلایی سرمایه‌گذاری به‌ویژه در حوزه نفت و گاز است، گفت: برای همکاری با کشور‌های دوست سبدی از قرارداد‌ها را طراحی کرده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از افزایش ۳ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز غنی در فاز ۱۳ پارس جنوبی خبر داد و گفت: این اقدام کمک شایان توجهی به تأمین پایدار گاز کشور در فصل سرد می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ایران‌خودرو با ارسال نامه‌ای به سازمان حمایت خواستار افزایش قیمت محصولات شد، اما طبق اطلاعات به‌دست‌آمده، این سازمان به‌دلیل ناقص بودن مستندات، با درخواست خودروساز همراهی نکرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، اطلاعیه در خصوص تعیین تکلیف کارت سوخت مالکین دارای چندخودرو منتشر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته در نواحی شمال غرب شاهد بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه ریزی برای افزایش مسیر‌های پروازی کشور‌های همسایه از جمله دبی عمان و تقویت خدمات هوایی و فرودگاهی از مهم‌ترین اهداف در حوزه هوایی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه ریزی برای افزایش مسیر‌های پروازی کشور‌های همسایه از جمله دبی عمان و تقویت خدمات هوایی و فرودگاهی از مهم‌ترین اهداف در حوزه هوایی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه ریزی برای افزایش مسیر‌های پروازی کشور‌های همسایه از جمله دبی عمان و تقویت خدمات هوایی و فرودگاهی از مهم‌ترین اهداف در حوزه هوایی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اجرایی شدن موافقتنامه‌های تجاری و ایجاد منطقه آزاد نقطه عطف در تاریخ روابط تجاری و اقتصادی بلاروس و ایران تلقی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بهینه‌سازی مصرف انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت:ماهانه ۱۰ همت به طور متوسط درآمد دولت از کاهش تخصیص گاز به پتروشیمی‌ها کاهش می‌یابد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است