علمی فناوری 21:29 - 21 خرداد 1403
رضا مراد صحرایی گفت: در دولت شهید جمهور، ایران به کارگاه مدرسه‌سازی تبدیل شد.

بیش از ۳۱ هزار کلاس درس در دولت شهید جمهور ساخته شدند

رضا مراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش در بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان تهران اظهار کرد: موضوع مدرسه‌سازی جلوه‌ای از مشارکت مردم در ساخت آینده ایران است.

وی با بیان اینکه در دولت شهید جمهور، ایران به کارگاه مدرسه‌سازی تبدیل شد، افزود: در دولت شهید جمهور بیش از ۳۱ هزار کلاس درس ساخته شد.

صحرایی ادامه داد: رئیس جمهور شهید در ایجاد بستر مشارکت مردم و خیرین فرهنگ سازی کرد و اخلاق را به سیاست بازگرداند.

علیرضا کریمیان مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در این مراسم با بیان اینکه سرمایه‌های انسانی در مدارس کشور شکل می‌گیرند، گفت: زیربنای توسعه کشور تربیت منابع انسانی کارآمد، متخصص و متعهد است و باید با افزایش فضای آموزشی، زمینه افزایش نیرو‌های انسانی کارآمد را مهیا کنیم و خیرین مدرسه‌ساز در این فرایند مهم نقش چشمگیری دارند.

وی با تأکید بر تأثیرات فرهنگی اقدامات خیرین مدرسه‌ساز افزود: خیرین با ساخت مدارس علاوه بر اینکه سازه مدارس را بنا می‌کنند با گذشت از اموال خود و تأسیس مدرسه در واقع فرهنگ انفاق، از خودگذشتگی و کار خیر را نیز در جامعه بنا کرده‌اند و این کار در تفکر دانش‌آموزان اثرگذار خواهد بود.

کریمیان با بیان اینکه دانش‌آموزان مدارس خیرساز با کار خیر آشنا می‌شوند افزود: از فرآیند این اقدامات خیر هم دانش‌آموزان و هم جامعه به واسطه نهادینه شدن این فرهنگ بهره می‌برند.

وی با تأکید بر اینکه دانش‌آموزان مدرسه خیرساز بزرگ‌ترین درس اخلاقی را از خیرین می‌آموزند، گفت: امیدواریم در آینده تمام دانش‌آموزان به ویژه دانش‌آموزان این مدرسه، افتخار آفرینان ایران اسلامی باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: خیرین مدرسه‌ساز با اشاعه عملی فرهنگ نیکوکاری در جایگاه ارزشمندی هستند که خلق ماندگارترین کار‌های نیک از جلوه‌های اثرگذار آنان در جامعه است.

وی اظهار کرد: وقتی یک خیّر مال خود را وقف توسعه و پیشرفت فضای آموزشی می‌کند، قبل از بنای یک فضای آموزشی، فرهنگ خیررسانی را بنا کرده است و این اقدام ارزشمند تأثیرات فراوانی بر فرهنگیان، جامعه دانش‌آموزان و اولیا دارد.

منبع: فارس


12062027
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بهداشت جهانی نسبت به شیوع قارچ کشنده مقاوم به دارو در کشور‌های مختلف جهان هشدار صادر کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید، فیزیک را تکان داده و بحث‌هایی در مورد سرنوشت جهان هستی به راه انداخته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی ساعت هوشمند جدید خود را که از نظر عملکرد و مشخصات جزو بهترین‌ها است، معرفی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پیشنهاد وزیر بهداشت مبنی بر کاهش ۱۰ هزار نفری ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی، مصوبات شورایعالی انقلاب فرهنگی را زیر سوال برده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: برخی روش‌های سنتی و استفاده از دارو‌های محلی برای رفع عوارض سوختگی علمی نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کمیسیون اساسنامه‌ها و مقررات تحصیلی شورای عالی آموزش‌وپرورش از تصویب نهایی آیین‌نامه جدید ارزشیابی تحصیلی‌تربیتی دوره ابتدایی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» «سری به‌یادماندنی» مجموعه‌ای از سیمکارت‌های اپراتور اول تلفن‌همراه کشور با شماره‌های ویژه و خوش‌الگو است که با هدف ایجاد تجربه‌ای رسمی، شفاف و آسان برای خرید شماره‌های ارزشمند طراحی و به بازار عرضه شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات از دستور ویژه رئیس قوه‌قضاییه در شورای عالی قضایی برای تشکیل کارگروهی با مشارکت فعالان زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال خبر داد؛ کارگروهی که قرار است موضوعات محل اختلاف را بررسی کند و از برخورد‌های سلیقه‌ای با کسب‌وکار‌ها پرهیز شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: فردا ۱۰ دی امتحانات نهایی مدارس طبق برنامه برگزار خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور از تأمین و توزیع کتاب‌های درسی متناسب برای ۸۳ هزار دانش‌آموز با نیازهای ویژه در سراسر کشور خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است