علمی فناوری 14:00 - 08 اردیبهشت 1404
وزیر علوم در پی حادثه انفجار در اسکله بندر شهید رجایی، از اعلام آمادگی وزارت علوم و نهاد دانشگاه برای کمک به سیاست‌گذاری برای کاهش مخاطرات سهمگین خبر داد.

اعلام آمادگی وزارت علوم برای کمک به سیاست‌گذاری در جهت مدیریت بحران

باشگاه خبرنگاران جوان - حسین سیمایی در بیانیه‌ای که در پی حادثه انفجار اسکله بندر شهید رجایی بندرعباس منتشر کرد، نوشت: خلیج‌فارس اسم یک مکان در مقیاس جغرافیا نیست، خلیج‌فارس نماد هویت در مقیاس تمدنی و رکنی از چیستی نامی بزرگ است؛ ایران اگر با هزاران شناسه نامبردار شده باشد، بی‌تردید خلیج فارس یکی از آنهاست، نشسته بر صدر و خانه‌کرده در عمق قلب‌ها.

اکنون در دامن خلیج‌فارس، بندرعباس، این پاره تن، مام وطن آغشته به خون است و ایران را ماتم‌زده و عزادار کرده است. تن مجروح بندرعباس روح هر ایرانی را غرق اندوه کرده است.

دانشگاه با چشمی نگران و قلبی به‌دردآمده با تمامی ظرفیت دانشی خود و با حس مسئولیت اجتماعی خود که همواره از آن برخوردار بوده است، در میدان خدمت است تا مگر ذره‌ای از مصیبت و سختی هموطنان خود را چاره اندیشی کند.

وزیر علوم در ادامه، ضمن تسلیت به خانواده‌های درگذشتگان و اعلام همدردی عمیق با مردم شریف و عزیز بندرعباس، آمادگی نهاد دانشگاه را برای کمک به سیاست‌گذاری در جهت کاهش این‌گونه مخاطرات سهمگین و تهیه گزارش‌های تخصصی و پیشنهاد‌های سیاستی مناسب اعلام کرد.


12184414
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کاهش شدید دمای بدن به زیر ۳۵ درجه سانتیگراد (۹۹ درجه فارنهایت) می‌تواند منجر به عوارض جدی برای سلامتی و حتی مرگ شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ماهواره‌های ایرانی «ظفر۲»، «پایا» و نمونه‌ی دوم «کوثر» با موفقیت توسط پرتابگر روسی سایوز به مدار نزدیک زمین (لئو) پرتاب شدند.  
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ریلمی تبلیغات گوشی جدید خود را آغاز کرده است که از نظر مشخصات و قابلیت‌های دوربین با بهترین گوشی‌های هوشمند اندرویدی رقابت خواهد کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سالاریه گفت: توسعه فنی و علمی بدون ترویج گسترده دستاورد‌های فضایی و همراهی مردم و نخبگان به نتیجه نمی‌رسد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: همزمان با شصتمین سال تأسیس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، پرتاب سه ماهواره جدید ایرانی به‌عنوان رویدادی الهام‌بخش در حوزه علم و فناوری، زمینه تقویت تفکر علمی، خودباوری و آینده‌نگری کودکا...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز درمانی شهید مطهری با اعلام اینکه ۸۵ درصد سوختگی‌ها قابل پیشگیری هستند، گفت: در زمینه تخت‌های بیمارستانی سوختگی ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ کمبود در کشور وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فرصت ثبت نام در چهل و سومین دوره آزمون پذیرش دستیار فوق تخصصی پزشکی بالینی به مدت ۲۴ ساعت تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دوازدهمین جلسه کمیسیون مشورتی ستاد علم و فناوری با حضور اعضا به بررسی تفصیلی سند روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور اختصاص یافت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان؛ رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه «سند ملی توسعه علوم و فناوری‌های مواد پیشرفته و فرایند‌های نوین فرآوری مواد» را برای اجرا ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان از آمادگی مدارس برای اسکان زائران شهید سلیمانی در شهر کرمان خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است