اقتصادی 17:40 - 16 مرداد 1404
وزیر راه‌وشهرسازی جمهوری اسلامی ایران در حاشیه اجلاس سران کشور‌های محصور در خشکی، ضمن بازدید از غرفه تهران، با معاون نخست وزیر قرقیزستان نیز دیدار کرد.

بازدید وزیر راه از غرفه ایران در اجلاس «کشور‌های محصور در خشکی»

باشگاه خبرنگاران جوان - فرزانه صادق به همراه محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهوری به منظور شرکت در سومین اجلاس کشورهای خشکی‌بست (Land Lock) سازمان ملل در ترکمنستان حضور دارد.

وزیر راه و شهرسازی امروز در حاشیه این اجلاس که در بندر آوازه برگزار می‌شود، از غرفه جمهوری اسلامی ایران بازدید کرد.

وی همچنین با معاون نخست‌وزیر قرقیزستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

سومین کنفرانس سازمان ملل برای کشورهای در حال توسعه محصور در خشکی (LLDC۳) با حضور سران جمهوری‌های آسیای مرکزی و مقامات ارشد بین‌المللی در منطقه گردشگری ملی آوازا ۱۴ مرداد در ترکمنستان آغاز به‌کار کرد.

کنفرانس سازمان ملل برای کشورهای در حال توسعه محصور در خشکی که از پنجم تا هشتم اوت (۱۴ تا ۱۷ مرداد) برگزار می‌شود، شامل پنج میزگرد تخصصی با حضور نمایندگان کشورها، سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی است.

در پایان این نشست، برنامه اقدام آوازا برای سال‌های ۲۰۲۴ تا ۲۰۳۴ به‌عنوان نقشه‌ راه توسعه کشورهای محصور در خشکی به تصویب خواهد رسید؛ برنامه‌ای که با هدف بهبود دسترسی این کشورها به بازارهای جهانی، تقویت زیرساخت‌های حمل‌ونقل و دیجیتال و افزایش تاب‌آوری اقتصادی طراحی شده است.

با وجودی که ایران یک کشور محصور نیست اما با کشورهای محصور در آسیای مرکزی و قفقاز همسایه است، در این اجلاس حضور دارد.


12214468
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رضایی گفت: من به‌صورت جدی به هفت یا هشت شرکت قطعاً در این هفته تذکر کتبی داده‌ام و اعلام کرده‌ام که اگر ظرف مدت معین نتوانند خودشان را اصلاح کنند، با تعلیق فروش در آن رشته مواجه خواهند شد و در این زمینه هیچ تعارفی نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی گفت: کنترل ترازنامه بانک‌ها برای جلوگیری از خلق پول و تورم با جدیت دنبال می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: در حال حاضر در محور چالوس، آزادراه‌های تهران-کرج-قزوین و قزوین-کرج-تهران و همچنین برخی محدوده‌های آزادراه تهران-شمال و هراز، ترافیک سنگین گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌کل بانک مرکزی بر ضرورت سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌های این فناوری تأکید کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: امشب در شرق گیلان، مازندران، ارتفاعات البرز و تهران،  افزایش ابر، رگبار باران و رعد و برق مورد انتظار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌بینی کرد تولید غلات ایران در سال زراعی ۲۰۲۶ با عبور از متوسط ۵ ساله به ۲۱.۶ میلیون تن برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: برای اولین بار روند رشد سالانه مصرف برق در کشور نزولی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) گفت: اصلاحیه آیین نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو امسال توسط معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رامین کاشف اذرمدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) از آماده‌شدن تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همت در این مجموعه خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صنف جایگاههای سوخت کشور گفت: با وجود گذشت بیش از ۵ ماه و علی رغم طی مراحل لازم و آنالیز کارشناسی، سازمان برنامه و بودجه با تاخیر در اقدام جهت تصویب حق العمل ۱۴۰۵ جایگاههای سوخت، موجب زیان دهی این بنگاه های اقتصادی شده و مالکان جایگاه ه...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است