اقتصادی 16:07 - 29 شهریور 1403
مدیرکل دفتر توسعه ایمنی راه و حریم سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از اصلاح بیش از ۴۰۰ نقطه حادثه‌خیز در کشور خبر داد.

اصلاح بیش از ۴۰۰ نقطه حادثه‌خیز در کشور

مجید صباغ زاده مدیرکل دفتر توسعه ایمنی راه و حریم سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در برنامه میز اقتصاد گفت: همواره نقاط پرخطر و حادثه خیز در کشور یکی از مهم ترین دغدغه های مسئولان در حوزه حمل و نقل است چراکه بخشی از تصادفات در جاده های کشور منجر به وارد آمدن خسارت های اقتصادی و اجتماعی فراوان و جبران‌ناپذیری به کشورها می‌شود.

او گفت: این تصادفات، نه تنها خسارت‌های جانی بلکه خسارت‌های مالی و روانی بسیاری را باعث می‌ شوند. طبق بررسی‌های انجام شده، تعداد قابل توجهی از این تصادفات در نقاط خاص و شناسایی شده‌ای به عنوان نقاط پرحادثه متمرکز شده‌اند که شناسایی و رفع مشکل این نقاط از منظر اقتصادی با توجه به سطح عظیم راه‌های موجود دارای توجیه اقتصادی بالایی است.

صباغ زاده گفت: از سال ۸۴ یک عزم ملی پشت کار بود. بیش از ۸۰ درصد رانندگان از کمربند ایمنی استفاده می کنند. امروزه تلفات جاده ای از ۲۸ هزار به ۱۶ هزار نفر رسیده است که این عدد را هم باید کاهش دهیم.

او افزود: همچنین ایمنی خودروها هم در تصادفات دخیل می باشد. ما به تنهایی نمی توانیم به هدف منسجم برسیم. همچنین ۸۷۷ نقاط حادثه خیز شناسایی شد.

صباغ زاده بیان کرد: ۴۰۰ نقطه حادثه خیز در سال گذشته قرار بود اصلاح شود که خوشبختانه بیش از ۴۰۰ نقطه اصلاح شد و مابقی هم منوط به تامین منابع مالی است. اگر منابع تامین شود مابقی نقاط حادثه خیز اصلاح خواهد شود.

صباغ زاده افزود: هدف ما زیرساخت نقاط حادثه خیز است به طوری که در نقاطی که تعداد تصادفات بالاست سرعت و سبقت غیرمجاز یا خواب آلودگی عامل بوده است. پس همه موارد به جاده های کشور مربوط نمی شود.

او گفت: سال گذشته ما جاده هایمان را بر اساس شاخص و ایمنی ستاره دار کرده ایم، در حال حاضر ۶ درصد راه های کشور آزادراه هستند.

خبرنگار:رضا زارع 


12094402
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یارانه مرحله ۱۷۷ آبان‌ماه ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تاکید رئیس جمهور مبنی بر اینکه تولید باید آخرین بخشی باشد که برق و گاز آن قطع می‌شود، از وزارت نفت، وزارت نیرو و شرکت گاز خواست به این دستور توجه کنند تا شاهد محدودیت‌های کمتری بر بخش صنعت و تولید کشور با...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: در نوار شرقی کشور تا سه روز آینده شاهد وزش باد شدید خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر صلاحیت پرواز سازمان هواپیمایی گفت:شمار هواپیماهای فعال کشور به ۲۰۹ فروند رسید و طی یک سال گذشته، ۵۵۰۰ صندلی جدید به ظرفیت ناوگان افزوده شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل روابط‌عمومی وزارت نفت در پی انتشار گسترده شایعاتی درباره افزایش قیمت بنزین، با صدور اطلاعیه‌ای این ادعا‌ها را بی‌اساس دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: تمامی معاملات مسکن در حوزه اجاره و خرید و فروش از طریق سامانه خودنویس شفاف می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران گفت: توصیه من به سرمایه‌گذاران این است که از سرمایه‌های مازاد خود برای خرید طلا استفاده کنند و نه اینکه تمام سرمایه زندگی خود را بر روی طلا بگذارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۲۹ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تمامی درخواست‌های مربوط به متقاضیان جداسازی اعضای خانوار از سرپرست، تنها زمانی قابل بررسی و اقدام خواهد بود که اطلاعات مربوط به تغییرات خانوار در سامانه‌های سازمان ثبت‌احوال کشور به آدرس ncr.ir به طور کامل ثبت و تأیید شده باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است