علمی فناوری 13:35 - 20 مهر 1403
رییس سازمان غذا و دارو با رد کمبود واکسن آنفلوآنزا و تامین آن از طریق واردات، از تولید ۱۹۵ هزار دز واکسن ایرانی آنفلوآنزا خبر داد.

تولید ۱۹۵ هزار دز واکسن ایرانی آنفلوآنزا

سیدحیدر محمدی گفت: شرکت تولید کننده واکسن آنفلوآنزا در ایران تاکنون ۱۹۵ هزار دز واکسن تحویل معاونت بهداشت وزارت بهداشت برای تزریق رایگان به گروه‌های پرخطر، داده است.

 

وی افزود: قرار است ۲۰۰ هزار دز دیگر نیز برای توزیع در داروخانه‌ها در اختیار شرکت‌های پخش دارو قرار گیرد. منتظریم این شرکت واکسن‌های تولیدی را زودتر تحویل دهد تا در اختیار مردم قرار دهیم. 

 

وی در خصوص واردات واکسن آنفلوآنزا نیز بیان کرد: تاکنون در مجموع حدود ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار دز مجوز واردات واکسن داده شده که حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار دز آن وارد کشور شده و در داروخانه‌ها در دسترس مردم قرار دارد.

 

رییس سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: طبق رصدی که انجام شده در حال حاضر واکسن آنفلوآنزا هم در شرکت‌های پخش دارو و هم داروخانه‌ها موجود است. 

 

دکتر محمدی اضافه کرد: ۲۵۰ هزار دز نیز واکسن خارجی برای تزریق به گروه‌های پرخطر تحویل معاونت بهداشت وزارت بهداشت شده است.

 

وی یادآور شد: مردم می‌توانند از طریق سامانه تی‌تک به آدرس ttac.ir یا آدرس mobile.ttac.ir در قسمت دارو‌های کمبود جستجو کرده و نزدیک‌ترین داروخانه به محل جستجو که واکسن آنفلوآنزا دارد را انتخاب و واکسن تهیه کنند.

 

وی بیان داشت: کادر بهداشت و درمان، افراد بالای ۶۵ سال، کودکان ۶ ماه تا پنج سال، بیماران دیابتی، قلبی و عروقی، ریوی، کلیوی، افرادی که نقص سیستم ایمنی دارند و زنان باردار در اولویت تزریق واکسن آنفلوآنزا قرار دارند.


12103223
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: تاکنون حدود ۵۶۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف‌های تخصصی دانش‌آموزی شرکت کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران از برگزاری مجازی امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴–۱۴۰۵ واحد‌های دانشگاهی استان تهران خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با وجود اعلام مجازی بودن امتحانات چندین واحد دانشگاه‌ آزاد، روابط عمومی این دانشگاه اعلام کرده که فردا در مورد این موضوع تصمیم‌گیری خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دانشگاه کشاورزی هونان و دانشگاه جنوبی چین نشان داده‌اند که رژیم غذایی حاوی مقادیر متوسط چربی، تجمع چربی و التهاب در بافت چربی را کاهش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» حزب اتحادیه سوسیال مسیحی (CSU) با اتخاذ فناوری‌های پیشرفته برای تولید اعضای بدن انسان در فضا، به دنبال تبدیل آلمان به یک قطب فضایی پیشرو است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فوق تخصص خون و سرطان کودکان گفت: مهم‌ترین و شایع‌ترین خونریزی‌ها در کودکان مبتلا به هموفیلی، به صورت خونریزی‌های داخلی یا داخل مفصلی رخ می‌دهد که اغلب بدون مشاهده خونریزی ظاهری است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌های تازه نشان می‌دهد که هوش مصنوعی می‌تواند بیش از ۲۰۰۰۰۰ شغل توسط بانک‌های اروپایی تا سال ۲۰۳۰ را حذف کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شمارش دقیق کالری و اندازه‌گیری دقیق وعده‌های غذایی از بزرگترین چالش‌ها در مسیر کاهش وزن است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک سیاره سرگردان به اندازه زحل در کهکشان راه شیری به صورت شناور دیده شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دانشگاه اسکاتلندی کالدونیَن، هدستی را توسعه داده‌اند که از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی تشنج‌ها دقایقی قبل از وقوع آنها استفاده می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است