اقتصادی 18:02 - 08 تیر 1401
نایب رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق تهران گفت: با توجه به اینکه وزارت صمت مدیریت بخش صنعت، معدن و تجارت و بازار کشور را عهده‌دار است، نیازمند ثبات در مدیریت است.

ثبات در مدیریت به ثبات در اقتصاد و بازار می‌انجامد

عباس آرگون در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری اظهار داشت: وزارت صمت بخش بزرگی از اقتصاد کشور را بر عهده دارد و با توجه به اینکه این وزارتخانه مدیریت بخش صنعت، معدن، تجارت و بازار کشور را عهده‌دار است، نیازمند ثبات است. 

وی افزود: در سال‌های اخیر یکی از مشکلات وزارت صمت بی‌ثباتی در مدیریت این وزارتخانه بوده است به طوری که در 5 سال گذشته 6 وزیر و سرپرست مسئولیت این وزارتخانه را بر عهده داشته‌اند و همین موضوع موجب بروز مشکلاتی شده است. 

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران بیان داشت: وزارتخانه‌ای که دارای ثبات نباشد چگونه می‌تواند ثبات در بازار ایجاد کند.

آرگون اظهار داشت: برای اینکه اقداماتی در یک وزارتخانه به ثمر برسد باید در بخش مدیریت آن حداقل برای مدت دو تا چهار سال ثبات وجود داشته باشد زیرا وقتی یک وزیر جابه‌جا می‌شود به دنبال آن معاونان نیز تغییر می‌کنند و همین موضوع موجب می‌شود برای مدتی در انجام برخی از کارها بی‌نظمی ایجاد شود. 

وی اظهار داشت: حل برخی از مشکلات ممکن است در اختیار وزارت صمت یا در اختیار وزیر صمت نیست در حالی که این توقع وجود دارد که باید وزارت صمت آن را حل کند. 

نایب رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق تهران با اشاره به اصلاح ارز 4200 تومانی و تاثیر آن بر افزایش قیمت برخی از کالاها بیان داشت: بعد از حذف ارز ترجیحیِ واردات برخی از کالاهای اساسی، اعلام شد که باید جلوی افزایش قیمت‌ها گرفته شود در حالی که چنین چیزی ممکن نیست  زیرا عوامل اقتصادی بر روی یکدیگر اثرگذار است. وقتی ارز ترجیحی یک کالای اساسی مانند روغن حذف می‌شود و قیمت آن  افزایش می‌یابد پیرو این افزایش قیمت محصولاتی که در آن روغن نیز استفاده می‌شود افزایش قیمت خواهند داشت و این مساله کاملا طبیعی است بنابراین نمی‌توان انتظار داشت که وزیر صمت از افزایش قیمت این کالاها جلوگیری کند، افزایش یک محصول ناشی از تاثیرگذاری پارامترهای اقتصادی بوده است. 

آرگون بیان داشت:‌ وزیر یک وزارتخانه باید با دقت کامل و براساس سابقه، تجربیات، توانایی و دانش انتخاب شود، این در حالی است که شاید به راحتی یک وزیر برای یک وزارتخانه انتخاب می‌شود و بعد در ادامه نمایندگان آن وزیر را به علت عملکرد نامناسب استضیاح می‌کنند.  

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران اظهار داشت: وزارت صمت نیازمند ثبات حداقل دو تا چهار ساله است تا مسئولان آن با سیاستگذاری شرایط را مدیریت کنند. 

وی افزود: برخی از مشکلات ناشی از تورم و مشکلات ریشه‌ای اقتصاد است و حل آن توسط وزارت صمت امکان پذیر نیست. 

آرگون با تاکید بر اینکه بین مسئولیت و اختیار باید تناسب وجود داشته باشد، گفت: نباید مسئولیت خارج از اختیار از کسی خواسته شود زیرا این کار از عهده هیچکس برنمی‌آید. 

انتهای پیام/ 


11609485
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: براساس برآورد‌های صورت گرفته سطح زیرکشت گندم دیم و آبی به حدود ۶ میلیون هکتار رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: سال گذشته حوزه نهاده‌های کشاورزی از محل صادرات حدود ۱۰۰ میلیون دلار ارزآوری برای کشور داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی گفت:از روز یکشنبه تا اواخر هفته در نوار شمالی کشور افزایش محسوس دما رخ خواهد داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مازندرانی با تاکید بر خودکفایی کشور در تولید انواع شیشه تصریح کرد: امروز تقریبا هیچ وارداتی در حوزه شیشه نداریم و تمامی نیاز‌های بخش ساختمان، ظروف و حتی شیشه‌های خاص مانند شیشه‌های کم‌مصرف انرژی (Low-E) و شیشه‌های هوشمند در داخل کشور تولید ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» استفاده از بخاری‌های فرسوده زمینه ساز افزایش مصرف گاز و تشدید ناترازی انرژی در کشور شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اصلاح آیین‌نامه واردات بدون نیاز به تخصیص ارز بانک مرکزی به تصویب هیئت وزیران رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز ایران گفت: میزان مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری به ۶۵۶ میلیون متر مکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرفدراسیون طیور گفت: با توجه به مشکلات تامین نهاده و افزایش هزینه‌های تولید، قیمت هر شانه تخم مرغ به ۲۸۰ تا ۳۰۰ هزارتومان رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت: با توجه به تخصیص ارز ترجیحی به واردات نهاده، قیمت تا پایان سال تغییری ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حذف ارز ترجیحی یک تصمیم مهم و چالش‌برانگیز است که نیاز به برنامه‌ریزی دقیق و اجرای مناسب دارد تا در صورت اجرای آن کمترین شوک بر معیشت و سفره مردم وارد شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است