اقتصادی 18:02 - 08 تیر 1401
نایب رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق تهران گفت: با توجه به اینکه وزارت صمت مدیریت بخش صنعت، معدن و تجارت و بازار کشور را عهده‌دار است، نیازمند ثبات در مدیریت است.

ثبات در مدیریت به ثبات در اقتصاد و بازار می‌انجامد

عباس آرگون در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری اظهار داشت: وزارت صمت بخش بزرگی از اقتصاد کشور را بر عهده دارد و با توجه به اینکه این وزارتخانه مدیریت بخش صنعت، معدن، تجارت و بازار کشور را عهده‌دار است، نیازمند ثبات است. 

وی افزود: در سال‌های اخیر یکی از مشکلات وزارت صمت بی‌ثباتی در مدیریت این وزارتخانه بوده است به طوری که در 5 سال گذشته 6 وزیر و سرپرست مسئولیت این وزارتخانه را بر عهده داشته‌اند و همین موضوع موجب بروز مشکلاتی شده است. 

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران بیان داشت: وزارتخانه‌ای که دارای ثبات نباشد چگونه می‌تواند ثبات در بازار ایجاد کند.

آرگون اظهار داشت: برای اینکه اقداماتی در یک وزارتخانه به ثمر برسد باید در بخش مدیریت آن حداقل برای مدت دو تا چهار سال ثبات وجود داشته باشد زیرا وقتی یک وزیر جابه‌جا می‌شود به دنبال آن معاونان نیز تغییر می‌کنند و همین موضوع موجب می‌شود برای مدتی در انجام برخی از کارها بی‌نظمی ایجاد شود. 

وی اظهار داشت: حل برخی از مشکلات ممکن است در اختیار وزارت صمت یا در اختیار وزیر صمت نیست در حالی که این توقع وجود دارد که باید وزارت صمت آن را حل کند. 

نایب رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق تهران با اشاره به اصلاح ارز 4200 تومانی و تاثیر آن بر افزایش قیمت برخی از کالاها بیان داشت: بعد از حذف ارز ترجیحیِ واردات برخی از کالاهای اساسی، اعلام شد که باید جلوی افزایش قیمت‌ها گرفته شود در حالی که چنین چیزی ممکن نیست  زیرا عوامل اقتصادی بر روی یکدیگر اثرگذار است. وقتی ارز ترجیحی یک کالای اساسی مانند روغن حذف می‌شود و قیمت آن  افزایش می‌یابد پیرو این افزایش قیمت محصولاتی که در آن روغن نیز استفاده می‌شود افزایش قیمت خواهند داشت و این مساله کاملا طبیعی است بنابراین نمی‌توان انتظار داشت که وزیر صمت از افزایش قیمت این کالاها جلوگیری کند، افزایش یک محصول ناشی از تاثیرگذاری پارامترهای اقتصادی بوده است. 

آرگون بیان داشت:‌ وزیر یک وزارتخانه باید با دقت کامل و براساس سابقه، تجربیات، توانایی و دانش انتخاب شود، این در حالی است که شاید به راحتی یک وزیر برای یک وزارتخانه انتخاب می‌شود و بعد در ادامه نمایندگان آن وزیر را به علت عملکرد نامناسب استضیاح می‌کنند.  

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران اظهار داشت: وزارت صمت نیازمند ثبات حداقل دو تا چهار ساله است تا مسئولان آن با سیاستگذاری شرایط را مدیریت کنند. 

وی افزود: برخی از مشکلات ناشی از تورم و مشکلات ریشه‌ای اقتصاد است و حل آن توسط وزارت صمت امکان پذیر نیست. 

آرگون با تاکید بر اینکه بین مسئولیت و اختیار باید تناسب وجود داشته باشد، گفت: نباید مسئولیت خارج از اختیار از کسی خواسته شود زیرا این کار از عهده هیچکس برنمی‌آید. 

انتهای پیام/ 


11609485
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از فردا سه‌شنبه۲۷ آبان ماه شاهد بازگشت آلودگی هوا به کلان شهر‌ها خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نخستین مدرسه مجهز به نیروگاه خورشیدی با حضور مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران و دبیر کمیته ملی اسکان بشر افتتاح شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» موافقتنامه تسهیل اعطای اعتبار مالیاتی جهت توسعه زیرساخت‌های فناورانه مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای بین وزارت اقتصاد و وزارت کار امضا شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص روند حرکتی بازار نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز دوشنبه ۲۶ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مصرف گاز طبیعی در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء در هفته گذشته با کاهش دما هوا به حدود ۲ میلیارد و ۷۲۶ میلیون مترمکعب رسید و بیشترین مقدار مصرف در روز چهارشنبه با حدود ۴۰۱ میلیون مترمکعب ثبت شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر امور آب کشاورزی وزارت جهاد گفت: بنابر اعلام وزارت نیرو در برنامه هفتم مصرف آب بخش کشاورزی باید به ۶۵ میلیارد متر مکعب کاهش یابد که این امر منوط به ایجاد زیرساخت لازم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از انجام مذاکرات اولیه و گفت‌و‌گو در خصوص اتصال ریلی چین به اروپا از طریق قطار برقی سرخس به چشمه ثریا خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل منطقه آزاد قشم گفت: ظرفیت‌های مناطق آزاد می‌تواند موتور جهش صادرات خدمات دیجیتال باشد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» محصولات خرما، پسته، انجیر، انگور و چای از فهرست محصولات کشاورزی و غذایی پرآب بر حذف خواهند شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است