علمی فناوری 13:52 - 28 اسفند 1403
سخنگوی اورژانس گفت: ۷۷۰ نفر براثر انفجار موادمحترقه و حوادث مرتبط با چهارشنبه آخر سال دچار مصدومیت از جمله قطع عضو، سوختگی و یا آسیب چشمی شده‌اند.

۶ کشته و ۷۷۰ مصدوم در حوادث چهارشنبه سوری/ کوچک‌ترین مصدوم نوزاد ۳ ماه بوده است

باشگاه خبرنگاران جوان - بابک یکتاپرست روز سه شنبه با اشاره به جانباختن ۶ نفر بر اثر انفجار موادمحترقه (۵ مرد و یک زن)، افزود: میانگین سنی مصدومان این حوادث ۱۹ سال است که کوچکترین مصدوم نوزادی سه و مسن‌ترین نیز پیرمردی ۸۹ ساله است که با انتقال به بیمارستان و انجام مراحل درمانی، ترخیص شدند.

وی اظهار کرد: بیشترین آسیب‌های وارده به مصدومان این حوادث شامل سوختگی با ۳۵۸ مورد، آسیب به چشم ۲۰۰ مورد و قطع عضو ۵۷ مورد است.

یکتاپرست گفت: در مقایسه با آمار مصدومان حوادث چهارشنبه سوری سال گذشته، میزان سوختگی‌ها ۱۲ درصد، آسیب‌های چشمی ۳۷ درصد و موارد قطع عضو نیز ۱۰ درصد افزایش یافته است.

به گفته وی، از مجموع ۷۷۰ مصدوم، ۶۴۴ نفر پس از انجام مراحل درمانی از بیمارستان مرخص شده، ۹۱ نفر همچنان بستری و ۳۲ نفر نیز به صورت سرپایی (در محل) درمان شدند.

سخنگوی اورژانس کشور افزود: بررسی‌ها آمار‌ها نشان می‌دهد ۸۰ درصد مصدومان تولید کننده و یا استفاده کننده مواد محترقه بوده‌اند ضمن اینکه ۱۹ درصد مصدومان نیز عابران پیاده و رهگذرانی هستند که ناخواسته و حین تردد در معابر دچار حادثه شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه یک درصد مصدومان نیز از نیرو‌های امدادی هستند، تصریح کرد: بیشترین مصدومان حوادث چهارشنبه سوری با ۱۷۴ نفر در تهران و پس از آن مربوط به آاستان‌های ذربایجان شرقی و خراسان رضوی به ترتیب با ۱۱۱ نفر و ۶۱ نفر هستند.

به گفته یکتاپرست، استان‌های ایلام، کهگیلویه و بویراحمد و هرمزگان نیز کمترین تعداد مصدوم حوادث چهارشنبه سوری (تا ۲۷ اسفند) را دارند.

منبع: سازمان اورژانس


12168425
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با تکیه بر توان متخصصان داخلی و فناوری‌های پیشرفته بومی، یک شرکت‌ دانش‌بنیان فعال در حوزه اپتیک و الکترونیک خودرو موفق شد گام مهمی در طراحی و تولید قطعات هوشمند بردارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: در شرایطی که میلیون‌ها مصرف‌کننده در کشور‌های فارسی‌زبان و اسلامی، دسترسی آسانی به محصولات ایرانی ندارند، ما با طراحی یک سکوی هوشمند صادراتی، این خلأ را هدف قرار داده‌ایم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه‌ریزی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: بخش قابل توجهی از پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۱۴۰۳ پرداخت شده و باقی‌مانده آن نیز تا پایان سال تسویه خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ملی تعلیم‌وتربیت کودک گفت: در مجلس، بحث اجباری شدن دوره پیش‌دبستانی در دست بررسی است و وزارت آموزش و پرورش موظف است زیرساخت‌های لازم را برای این اقدام فراهم کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کنفرانس بین‌المللی کارآفرینی اجتماعی با هدف هم‌افزایی میان دانشگاه، فعالان اجتماعی و اقتصادی برای حل مسائل اجتماعی برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شواهد جدید از احتمال وجود یک سیاره مرموز منایق دور افتاده منظومه شمسی پرده برداشته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اینستاگرام قصد دارد سیستم رتبه‌بندی PG-۱۳ را برای تقویت کنترل والدین بر استفاده نوجوانان از این پلتفرم اتخاذ کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پیروی از رژیم کتو ممکن است از طریق تأثیر ترکیبی آن بر روده و مغز، خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان هشدار می‌دهند که نسخه جدید ChatGPT پاسخ‌های مضرتری نسبت به نسخه‌های قبلی ارائه می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان یک واکسن آزمایشی جدید توسعه داده‌اند که ممکن است قبل از ابتلا یا شیوع بیماری، ایمنی محافظتی در برابر سرطان ایجاد کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است