علمی فناوری 13:52 - 28 اسفند 1403
سخنگوی اورژانس گفت: ۷۷۰ نفر براثر انفجار موادمحترقه و حوادث مرتبط با چهارشنبه آخر سال دچار مصدومیت از جمله قطع عضو، سوختگی و یا آسیب چشمی شده‌اند.

۶ کشته و ۷۷۰ مصدوم در حوادث چهارشنبه سوری/ کوچک‌ترین مصدوم نوزاد ۳ ماه بوده است

باشگاه خبرنگاران جوان - بابک یکتاپرست روز سه شنبه با اشاره به جانباختن ۶ نفر بر اثر انفجار موادمحترقه (۵ مرد و یک زن)، افزود: میانگین سنی مصدومان این حوادث ۱۹ سال است که کوچکترین مصدوم نوزادی سه و مسن‌ترین نیز پیرمردی ۸۹ ساله است که با انتقال به بیمارستان و انجام مراحل درمانی، ترخیص شدند.

وی اظهار کرد: بیشترین آسیب‌های وارده به مصدومان این حوادث شامل سوختگی با ۳۵۸ مورد، آسیب به چشم ۲۰۰ مورد و قطع عضو ۵۷ مورد است.

یکتاپرست گفت: در مقایسه با آمار مصدومان حوادث چهارشنبه سوری سال گذشته، میزان سوختگی‌ها ۱۲ درصد، آسیب‌های چشمی ۳۷ درصد و موارد قطع عضو نیز ۱۰ درصد افزایش یافته است.

به گفته وی، از مجموع ۷۷۰ مصدوم، ۶۴۴ نفر پس از انجام مراحل درمانی از بیمارستان مرخص شده، ۹۱ نفر همچنان بستری و ۳۲ نفر نیز به صورت سرپایی (در محل) درمان شدند.

سخنگوی اورژانس کشور افزود: بررسی‌ها آمار‌ها نشان می‌دهد ۸۰ درصد مصدومان تولید کننده و یا استفاده کننده مواد محترقه بوده‌اند ضمن اینکه ۱۹ درصد مصدومان نیز عابران پیاده و رهگذرانی هستند که ناخواسته و حین تردد در معابر دچار حادثه شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه یک درصد مصدومان نیز از نیرو‌های امدادی هستند، تصریح کرد: بیشترین مصدومان حوادث چهارشنبه سوری با ۱۷۴ نفر در تهران و پس از آن مربوط به آاستان‌های ذربایجان شرقی و خراسان رضوی به ترتیب با ۱۱۱ نفر و ۶۱ نفر هستند.

به گفته یکتاپرست، استان‌های ایلام، کهگیلویه و بویراحمد و هرمزگان نیز کمترین تعداد مصدوم حوادث چهارشنبه سوری (تا ۲۷ اسفند) را دارند.

منبع: سازمان اورژانس


12168425
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان می‌دهد زنان بارداری که واکسن کووید۱۹ دریافت می‌کنند، کمتر در معرض زایمان زودرس قرار دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علاقمندان می توانند روز سوم ژانویه ۲۰۲۶ خورشید را در بزرگترین حالت خود ببینید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علاقمندان می‌توانند روز سوم ژانویه ۲۰۲۶ خورشید را در بزرگترین حالت خود ببینید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دریافته‌اند که بین دارو‌های کلسترول و کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ ارتباط وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تکنو تبلیغات گوشی جدید خود را آغاز کرده است که نوید می‌دهد جزء بهترین دستگاه‌های موبایل اندرویدی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزانس فضایی آمریکا مدعی است که «محل ایده‌آل» برای فرود انسان در مریخ را شناسایی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک برنامه ورزشی ساده روزانه ۱۰ دقیقه‌ای می‌تواند روند سرطان روده را کند کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جهان در طول سال گذشته شاهد مجموعه‌ای از پدیده‌های گیج‌کننده بود که منطق علمی را به چالش کشیدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه‌های الزهرا (س) و علم و فرهنگ با صدور اطلاعیه‌هایی اعلام کردند که کلاس‌های درس آنها در هفته پیش رو (۱۴ تا ۱۸ دی‌ماه) به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد: هیچ شواهد علمی معتبری مبنی بر اثربخشی مصرف خام زرده یا نیم‌پز تخم‌مرغ در بهبود گلودرد وجود ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است