اقتصادی 17:37 - 08 اردیبهشت 1404
معاون اتکایی بیمه مرکزی، به همراه مدیرعامل شرکت بیمه البرز و تیمی از کارشناسان و ارزیابان بیمه مرکزی از محل انفجار بندر شهید رجایی بازدید کردند.

تسریع در پرداخت زیان توسط شرکت‌های بیمه

باشگاه خبرنگاران جوان - مجید تقی‌لو معاون اتکایی بیمه مرکزی، با اشاره به ابعاد مختلف حادثه و خسارات وارد شده در حادثه انفجار بندر شهید رجایی، اظهار داشت: بر اساس ارزیابی‌های اولیه، بیشترین خسارت مربوط به کانتینر‌های موجود در بندر است و پس از مشخص شدن جزئیات پوشش‌های بیمه‌ای و برآورد نهایی خسارات، مراحل بعدی برای جبران زیان زیاندیدگان آغاز خواهد شد.

تقی‌لو همچنین تأکید کرد: در این حادثه، بیشتر شرکت‌های بیمه در حوزه‌های مختلف متحمل خسارت شده‌اند، اما به دلیل بهره‌مندی از پوشش بیمه اتکایی، قادر به ایفای تعهدات خود خواهند بود.

گفتنی است، بیمه مرکزی با حضور میدانی در محل حادثه و اعمال نظارت دقیق، ضمن اطمینان از ارائه خدمات مناسب از سوی شرکت‌های بیمه، در تلاش است تا روند تعیین خسارت و پرداخت آن به زیان‌دیدگان با دقت و سرعت دنبال شود.

منبع: بیمه مرکزی


12184486
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ در زمان انتشار این خبر هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۹۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تعمیرات نیروگاهی امروزه فراتر از یک فعالیت فنی معمول، به یک ضرورت راهبردی برای صنعت برق کشور تبدیل شده است. موفقیت در اجرای این برنامه‌ها، تضمین‌کننده پایداری شبکه، تأمین مطمئن برق و عبور کم‌ریسک از روز‌های گرم پیش‌رو خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی گفت: در حال حاضر هیچ‌گونه محدودیتی در سطوح پروازی چه در داخل فرودگاه‌ها و چه در فضای کشور اعمال نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی گفت: در حال حاضر هیچ‌گونه محدودیتی در سطوح پروازی چه در داخل فرودگاه‌ها و چه در فضای کشور اعمال نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با عبور موج سرما از کشور و بهبود دمای هوا، مصرف گاز در بخش خانگی نیز کاهش یافته و به ۶۱۲ میلیون مترمکعب در روز رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: باید به ضعف بازارگردان‌ها در برخی بخش‌ها اشاره کرد که باعث مشکلاتی در فروش و خرید در برخی نماد‌ها می‌شوند تقویت نقش بازارگردان‌ها یکی از نیاز‌های اصلی بازار است تا بازار بتواند روند طبیعی‌ خود را همواره حذف کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌کل بیمه مرکزی ایران روند پرداخت خسارت به خودرو‌های جنگ‌زده را تشریح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: تعداد تقاضای سفر هوایی کاهش یافته است و در حال حاضر قیمت بلیت هواپیما به سقف قیمتی نرسیده و کاهشی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: تعداد تقاضای سفر هوایی کاهش یافته است و در حال حاضر قیمت بلیت هواپیما به سقف قیمتی نرسیده و کاهشی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران از آخرین جزئیات آماده سازی و تعمیرات نیروگاه‌ها برای رسیدن به پیک مصرف برق سال آینده نکاتی را مطرح کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است