اقتصادی 17:37 - 08 اردیبهشت 1404
معاون اتکایی بیمه مرکزی، به همراه مدیرعامل شرکت بیمه البرز و تیمی از کارشناسان و ارزیابان بیمه مرکزی از محل انفجار بندر شهید رجایی بازدید کردند.

تسریع در پرداخت زیان توسط شرکت‌های بیمه

باشگاه خبرنگاران جوان - مجید تقی‌لو معاون اتکایی بیمه مرکزی، با اشاره به ابعاد مختلف حادثه و خسارات وارد شده در حادثه انفجار بندر شهید رجایی، اظهار داشت: بر اساس ارزیابی‌های اولیه، بیشترین خسارت مربوط به کانتینر‌های موجود در بندر است و پس از مشخص شدن جزئیات پوشش‌های بیمه‌ای و برآورد نهایی خسارات، مراحل بعدی برای جبران زیان زیاندیدگان آغاز خواهد شد.

تقی‌لو همچنین تأکید کرد: در این حادثه، بیشتر شرکت‌های بیمه در حوزه‌های مختلف متحمل خسارت شده‌اند، اما به دلیل بهره‌مندی از پوشش بیمه اتکایی، قادر به ایفای تعهدات خود خواهند بود.

گفتنی است، بیمه مرکزی با حضور میدانی در محل حادثه و اعمال نظارت دقیق، ضمن اطمینان از ارائه خدمات مناسب از سوی شرکت‌های بیمه، در تلاش است تا روند تعیین خسارت و پرداخت آن به زیان‌دیدگان با دقت و سرعت دنبال شود.

منبع: بیمه مرکزی


12184486
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مهندسی و حدنگاری سازمان امور اراضی کشور گفت: بنابر آمار اعلامی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ۷۰ درصد اراضی کشاورزی سنددار شدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: با توجه به روند تامین ارز به واردات مواد اولیه شاهد کمبود عرضه شیرخشک هستیم که با استمرار این روند وضعیت در ماه‌های آتی بحرانی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حال حاضر قیمت دلار در بازار آزاد به مرز‌های بی‌سابقه‌ای رسیده و فعلا خبری از توقف روند نیست! بسیاری از کارشناسان بر این باورند این افزایش نرخ دلایل متعددی دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه شورای عالی اداری درخصوص نحوه ساماندهی نهاد‌های شورایی را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مستمری مددجویان و خانوار‌های پشت نوبتی سازمان بهزیستی و مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) به حساب آن نهاد جهت پرداخت به ذی نفعان واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مستمری مددجویان و خانوار‌های پشت نوبتی سازمان بهزیستی و مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) به حساب آن نهاد جهت پرداخت به ذی نفعان واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محورهای شمالی کشور گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از نفوذ سامانه بارشی جدید از سمت شمال کشور طی هفته آینده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با هدف متنوع‌سازی سبد سوخت و توسعه سوخت‌های پاک، فراخوان عمومی تبدیل کارگاهی خودرو‌های بنزینی به دوگانه‌سوز بنزین/گازمایع و تبدیل رایگان خودرو‌های سواری عمومی و شخصی به سی‌ان‌جی را اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق ایران با طرح درخواست تبادل الکترونیکی اسناد گمرکی میان ایران و قزاقستان، بر ایجاد کانال سبز گمرکی میان دو کشور تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است