اقتصادی 16:48 - 01 خرداد 1401

موافقت سازمان حمایت با افزایش قیمت ها

بختیار علم بیگی در گفت و گو با خبرنگار مهر در مورد اخباری که در فضای مجازی مبنی بر افزایش قیمت شوینده‌ها منتشر شده است، اظهار کرد: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید و مواد اولیه، پس از برگزاری چند جلسه در سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، با افزایش قیمت مواد شوینده موافقت شد و قیمت‌های جدید از امروز اعمال می‌شود.

رئیس هیأت مدیره انجمن صنایع شوینده و آرایشی کشور گفت: بر اساس مجوز سازمان حمایت، قیمت پودر شوینده دستی و ماشینی به میزان ۲۵ درصد و قیمت سایر شوینده‌های آرایشی و بهداشتی مانند صابون و خمیردندان ۴۰ درصد افزایش یافت.

این صحبت‌های انجمن صنایع شوینده در حالی مطرح شده است که هنوز سازمان حمایت در مورد افزایش قیمت شوینده‌ها، اظهارنظری نکرده است.


11569707
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است