اقتصادی 11:15 - 22 خرداد 1403
معاون وزیر جهاد از افزایش تولید بیش از دو میلیون و چهارصد هزار تن علوفه در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته در مراتع کشور خبر داد.

تولید علوفه مرتع به بیش از ۱۱ میلیون تن رسید

عباسعلی نوبخت، معاون وزیر جهاد ضمن رهنمودهای حفاظتی در منابع طبیعی گفت: بارش های مناسب در اوایل بهار امسال سبب شد تا  شاهد افزایش پوشش گیاهی مناسب و افزایش تولید علوفه در سطح وسیعی از مراتع کشور باشیم.

نوبخت افزود: در شرایط نرمال میزان تولید علوفه ۱۰.۷ میلیون تن بوده و امسال این رقم به  ۱۱.۳۶۶ میلیون تن رسیده است که نسبت به تولید علوفه کشور در شرایط نرمال بارندگی، ۶۱۶ هزار تن افزایش داشته است.

 او ادامه داد: بر اساس برآوردهای به عمل آمده در تعدادی از استانها علوفه تولیدی همچنان کمتر از میزان تولید در شرایط نرمال می باشد ولی در مجموع در سال ۱۴۰۲ تولید علوفه در مراتع کشور ۸.۸ میلیون تن بوده و امسال در مقایسه با سال گذشته شاهد افزایش ۲ میلیون و چهارصد و هشتاد و پنج هزار تنی علوفه در مراتع کشور هستیم.

معاون وزیر جهاد گفت: سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک طرح تحول زا و با استفاده از ظرفیت مرتعداران و بهره برداران موجود در سامانه های عرفی مراتع و با رعایت دستورالعمل های ابلاغی و بازنگری ظرفیت واحد دامی مجاز  مراتع ضمن صیانت از پایداری سرزمین و حفظ منابع پایه ( آب و خاک) در جهت  تولید گوشت ارگانیک  تاثیرگذار خواهد بود.


12062104
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۱۷ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست کارگروه اجرایی ماده ۱۳ آیین نامه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم، بر تأمین به موقع اقلام مورد نیاز شهروندان و نظارت ویژه بر توزیع و قیمت کالا‌های اساسی و پرمصرف تاکید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمار‌های دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد کشور گفت:صادرات مناطق آزاد در ۹ ماهه سال ۱۴۰۴ از مرز یک میلیارد دلار عبور کرده و نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشدی ۱۹ درصد داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت:در جهت رفع نگرانی برای افزایش قیمت کالاها، خوشبختانه بسته حمایتی مناسبی برای تولیدکنندگان در نظر گرفته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وبسایت کاریابی ایران استخدام در تازه‌ترین گزارش ماهانه خود، با استناد به اطلاعیه‌ها و اخبار رسمی منتشرشده از سوی نهاد‌های مختلف، پیش‌بینی کرده است که در نیمه دوم سال ۱۴۰۴ مجموعه‌ای از آزمون‌های مهم و اثرگذار در تقویم استخدامی کشور برگزار شو...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی با استعفای معاون ارزی این بانک موافقت کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه گفت: واریز سود بیش از ۴۴ میلیون سهامدار عدالت از ظهر امروز چهارشنبه آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت راهبری تولید شرکت برق حرارتی با تاکید بر اینکه هیچ یک از نیروگاه‌های استان تهران مازوت مصرف نمی‌کنند، گفت: نیروگاه‌های شهر تهران امسال بدون مصرف سوخت مایع و با استفاده از گاز طبیعی در حال تولید برق هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: در الگوی کشت جدید، ممکن است برخی کشت‌های آب‌بر به‌طور کامل حذف شوند و طبیعی است که حذف یک کشت دارای صرفه اقتصادی، بدون پیش‌بینی جایگزین یا مشوق، امکان‌پذیر نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: برنامه‌ریزی وزارت راه و شهرسازی این است که تا پایان سال، حدود ۷۰ هزار واحد دیگر تکمیل و تحویل متقاضیان شود.»

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است