علمی فناوری 09:58 - 25 شهریور 1400
وبیناری برای معرفی شبکه بین‌المللی نانوفناوری ایمن و پایدار در روز ۳۱ شهریور ماه جاری برگزار می‌شود.

تشریح ماموریت‌های شبکه بین‌المللی نانوفناوری ایمن و پایدار در روز ۳۱ شهریور

به گزارش ایسنا، ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، انجمن علمی نانوفناوری پزشکی ایران، شبکه ایمنی نانو و کمیته استانداردسازی نانو اقدام به برگزاری وبینار "آشنایی با طرح تشکیل شبکه بین‌المللی نانوفناوری ایمن و پایدار" کرده است.

در این وبینار که در تاریخ چهارشنبه ۳۱ شهریورماه سال جاری برگزار خواهد شد، ضمن معرفی این شبکه بین‌المللی به فرصت‌های محتمل همکاری پیش روی محققان و فناوران کشور با این شبکه در آینده پرداخته خواهد شد.

در آخرین نشست ستاد فناوری نانو، پیشنهاد تکمیلی ایران مبنی بر ایجاد یک پلتفرم همکاری در حوزه نانوایمنی بین کشورهای اروپایی و آسیایی با عنوان "شبکه شبکه‌های نانوایمنی بین اروپا و آسیا" مطرح شد که کلیات آن پس از بحث و تبادل نظر مورد قبول اکثریت اعضا قرار گرفت و کمیته راهبری اولیه برای تدوین پیشنهاد و ارائه آن به اتحادیه اروپا تشکیل شد.

در این شبکه کشورهای ایران، تایلند و کره جنوبی از آسیا و نمایندگانی از کلاستر نانوایمنی اتحادیه اروپا و کشور اتریش حضور دارند و وظیفه آن تسهیل ارتباطات و همکاری در لایه‌های مختلف شبکه بازیگران مرتبط با نانوایمنی در دو قاره در قالب سرویس‌ها و فعالیت‌های مرتبط است.

در جلسات متعدد برگزار شده با مشارکت نمایندگان و کارشناسان متعدد از کشورهای آسیایی و اروپایی، طرح پیشنهادی در قالب یک سند تدوین و برای اخذ بازخورد عمومی منتشر شده است تا بعد از اعمال نظرات عمومی برای تصویب به اتحادیه اروپا ارائه شود.

به نقل از ستاد نانو، نمایندگان مشارکت‌کننده در تدوین این طرح از نهادهایی شامل ستاد فناوری نانو ایران، کلاستر نانوایمنی اروپا، کمیسیون تحقیقات و نوآوری اروپا، شبکه بیونانت از اتریش، شورای حاکمیتی ریسک نانو (Nano Risk Governance Council)، مالتا اینیشتیو (Malta Initiative)، انستیتو ملی سلامت و ایمنی شغلی آلمان، سازمان OECD و همچنین متخصصین و مقاماتی از کشورهای اسلوونی، دانمارک، نروژ، بلژیک، فنلاند، هلند، سوییس، فرانسه، لوکزامبورگ، اسپانیا، انگلستان و ایتالیا بوده و همچنین از طرف آسیا علاوه بر ستاد نانو، مؤسساتی شامل اکادمیا سینیکا تایوان، نانوتک تایلند، مرکز بیونانوفناوری هند، مرکز نانوفناوری فیلیپین و مؤسسه تحقیقات علوم و استاندارد کره جنوبی نقش داشته‌اند.

انتهای پیام


11230795
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارت ورود به جلسه و راهنمای شرکت در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ از امشب، ۲۰ تیرماه در سامانه جامع آزمون سراسری پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص مسمومیت‌ها هشدار داد: محل گزش مار یا عقرب را هرگز تیغ نزنید یا زهر آن را مک نکنید، زیرا این اقدامات می‌توانند سم را سریع‌تر در بدن پخش کرده و خطر مرگ را افزایش دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در بازدید از روند احداث مرکز نوآوری نخبگان بنیاد شهید گفت: هدف از ایجاد این مرکز نوآوری، تقویت تاب‌آوری کسب‌وکار‌های نخبگانی ایثارگران، به‌ویژه آسیب‌دیدگان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی ترکیبات می‌توانند نقش یک آنتی بیوتیک قدرتمند را ایفا کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرستاری وزارت بهداشت و رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور، با حضور در منزل شهید والامقام «مهدیار یامین‌پور»، با خانواده او دیدار و پیام تسلیت وزیر بهداشت را ابلاغ کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی سازمان غذا و دارو فهرست تازه‌ای از محصولات آرایشی و بهداشتی فاقد مجوز را منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی امروز به خط پایان می‌رسد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه امروز آخرین فرصت پیش‌ثبت‌نام پایه هفتم‌ها در مدارس شاهد است گفت: پیش ثبت‌نام پایه دهمی‌ها بعد از هدایت تحصیلی آنها انجام می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوشیدن کافئین پیش از خواب می‌تواند بر کیفیت خواب تاثیر بگذارد یا آن را مختل کند، اما یک مطالعه جدید، درباره آثار کافئین بر مغز حین خواب، اطلاعاتی تازه‌تر و دقیق‌تر ارائه کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بخش انجماد خون و گروه‌های خونی نادر سازمان انتقال خون درباره گروه‌های خونی نادر و ضرورت نگهداری از این گروه‌های خونی توضیح داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است