علمی فناوری 09:58 - 25 شهریور 1400
وبیناری برای معرفی شبکه بین‌المللی نانوفناوری ایمن و پایدار در روز ۳۱ شهریور ماه جاری برگزار می‌شود.

تشریح ماموریت‌های شبکه بین‌المللی نانوفناوری ایمن و پایدار در روز ۳۱ شهریور

به گزارش ایسنا، ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، انجمن علمی نانوفناوری پزشکی ایران، شبکه ایمنی نانو و کمیته استانداردسازی نانو اقدام به برگزاری وبینار "آشنایی با طرح تشکیل شبکه بین‌المللی نانوفناوری ایمن و پایدار" کرده است.

در این وبینار که در تاریخ چهارشنبه ۳۱ شهریورماه سال جاری برگزار خواهد شد، ضمن معرفی این شبکه بین‌المللی به فرصت‌های محتمل همکاری پیش روی محققان و فناوران کشور با این شبکه در آینده پرداخته خواهد شد.

در آخرین نشست ستاد فناوری نانو، پیشنهاد تکمیلی ایران مبنی بر ایجاد یک پلتفرم همکاری در حوزه نانوایمنی بین کشورهای اروپایی و آسیایی با عنوان "شبکه شبکه‌های نانوایمنی بین اروپا و آسیا" مطرح شد که کلیات آن پس از بحث و تبادل نظر مورد قبول اکثریت اعضا قرار گرفت و کمیته راهبری اولیه برای تدوین پیشنهاد و ارائه آن به اتحادیه اروپا تشکیل شد.

در این شبکه کشورهای ایران، تایلند و کره جنوبی از آسیا و نمایندگانی از کلاستر نانوایمنی اتحادیه اروپا و کشور اتریش حضور دارند و وظیفه آن تسهیل ارتباطات و همکاری در لایه‌های مختلف شبکه بازیگران مرتبط با نانوایمنی در دو قاره در قالب سرویس‌ها و فعالیت‌های مرتبط است.

در جلسات متعدد برگزار شده با مشارکت نمایندگان و کارشناسان متعدد از کشورهای آسیایی و اروپایی، طرح پیشنهادی در قالب یک سند تدوین و برای اخذ بازخورد عمومی منتشر شده است تا بعد از اعمال نظرات عمومی برای تصویب به اتحادیه اروپا ارائه شود.

به نقل از ستاد نانو، نمایندگان مشارکت‌کننده در تدوین این طرح از نهادهایی شامل ستاد فناوری نانو ایران، کلاستر نانوایمنی اروپا، کمیسیون تحقیقات و نوآوری اروپا، شبکه بیونانت از اتریش، شورای حاکمیتی ریسک نانو (Nano Risk Governance Council)، مالتا اینیشتیو (Malta Initiative)، انستیتو ملی سلامت و ایمنی شغلی آلمان، سازمان OECD و همچنین متخصصین و مقاماتی از کشورهای اسلوونی، دانمارک، نروژ، بلژیک، فنلاند، هلند، سوییس، فرانسه، لوکزامبورگ، اسپانیا، انگلستان و ایتالیا بوده و همچنین از طرف آسیا علاوه بر ستاد نانو، مؤسساتی شامل اکادمیا سینیکا تایوان، نانوتک تایلند، مرکز بیونانوفناوری هند، مرکز نانوفناوری فیلیپین و مؤسسه تحقیقات علوم و استاندارد کره جنوبی نقش داشته‌اند.

انتهای پیام


11230795
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل قصد دارد به‌زودی جزئیات کامل اندروید ۱۵، اندروید TV و ور او اس ۵ را اعلام کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدتی پس از گوشی گلکسی A54، حالا یک به‌روزرسانی غیرمنتظره برای A35 نیز منتشر شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رقابت بیش از یک میلیون نفر از داوطلبان ۵ گروه آزمایشی نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ امروز پایان یافت، کنکوری‌ها نیمه اول مردادماه منتظر نتیجه اولیه آزمون خود باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از متخصصان در مؤسساتی از جمله دانشگاه «هوکایدو»‌ ژاپن می‌گویند بنابر نتایج یک مطالعه گسترده، باکتری‌های مقاوم به دارو ممکن است از جامعه انسانی به محیط‌های آبی و حیات وحش منتقل شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوعی نانوحباب مغناطیسی موسوم به اسکایرمیون، به عنوان گزینه آتی برای تولید بیت‌های کامپیوتر‌ها است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سندرم ناخن زرد یک بیماری نادر است که ناخن‌های دست و پا را درگیر می‌کند و معمولا افراد بالای ۵۰ سال به این عارضه دچار می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفترچه سوالات نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در گروه‌های آزمایشی علوم تجربی و دانشگاه فرهنگیان منتشر شد و کلید اولیه سوالات نیز از سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) در دسترس خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ تابستان امسال دستگاه‌های پوشیدنی جدیدی را معرفی خواهد کرد که احتمالاً هوش مصنوعی نقش مهمی در آنها ایفا می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در فاصله ۵۰ تا ۶۰ میلیون سال نوری از زمین، انفجار‌های ستارگانی مرموزی در کهکشان NGC ۴۳۸۳ رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موجودات فضایی و جستجو برای حیات فرازمینی منبع دائمی کنجکاوی برای انسان‌ها به طور کلی و دانشمندان به طور خاص بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است