اقتصادی 13:21 - 25 فروردین 1403
مدیرامور اراضی جهاد کشاورزی تهران گفت: طی ۲۵ روز ابتدایی فروردین، ۴۳۲ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در مساحت ۱۱۱۸۰۰ متر مربع شناسایی شد.

۴۳۲ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در استان تهران شناسایی شد

یداله مظاهری مدیر امور اراضی استان تهران گفت: طی ۲۵ روز ابتدایی فروردین ماه، گشت های یگان حفاظت امور اراضی نسبت به پایش اراضی کشاورزی استان اقدام کردند که با پیمایش حدود ۲۰۰۰ کیلومتر، تعداد ۴۳۲ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در مساحت ۱۱۱۸۰۰متر مربع شناسایی شد.

او ادامه داد: پس از شناسایی این موارد که ۱۲۷ مورد آن در راستای اخبار و گزارشات واصله از سامانه ۱۳۱ (cms) انجام شده بود، اخطاریه و توقف عملیات غیرمجاز صادر شد.

مظاهری بیشترین میزان شناسایی ها را در شهرستان دماوند اعلام کرد و گفت: در راستای پیشگیری و برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی زراعی و باغات با هماهنگی مقام قضایی و همکاری دستگاه های اجرایی ذیربط مستحدثات غیرمجاز به تعداد ۱۱۹مورد و در سطح ۷۰۰۰مترمربع در این ایام تخریب شد که بواسطه این اقدامات حدود۷۵۰۰۰متر مربع از اراضی کشاورزی آزادسازی شد.

 او از تشکیل ۸ فقره پرونده در رابطه با تخلفات صورت گرفته خبر داد و گفت: این پرونده ها پس از تکمیل جهت رسیدگی و صدور حکم به محاکم قضایی ارائه خواهد شد.

مظاهری با اشاره به اینکه سیاست جهادکشاورزی استان برای حفظ اراضی زراعی و باغ ها، پیشگیری قبل از وقوع تخلف به عنوان بهترین راهکار است، تاکید کرد: گشت های حفاظت از اراضی کشاورزی به طور مستمر در حال رصد اراضی استان هستند و در صورت مشاهده ساخت و سازهای غیرمجاز با متخلفان طبق قانون برخورد خواهد شد.

مدیر امور اراضی استان تهران از کشاورزان و بهره برداران استان خواست در صورت مشاهده هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی موضوع را از طریق شماره تلفن ۱۳۱گزارش نمایند.


12046845
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت:امشب در استان‌های واقع در نوار شمالی و همچنین جنوب و جنوب شرق کشور شاهد بارندگی هستیم‌ و از فردا سامانه بارشی جدید وارد خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت:امشب در استان‌های واقع در نوار شمالی و همچنین جنوب و جنوب شرق کشور شاهد بارندگی هستیم‌ و از فردا سامانه بارشی جدید وارد خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل فرودگاه بین‌المللی مهرآباد از آغاز پیاده‌سازی سیستم یکپارچه فروش در این فرودگاه خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری برای بازه زمانی اول تا ۳۰ دی ماه، از روز سه شنبه (۲۵ آذر) آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری برای بازه زمانی اول تا ۳۰ دی ماه، از روز سه شنبه (۲۵ آذر) آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور، برای برخی استان‌ها هشدار قرمز صادر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو گفت: مردم از نزدیک شدن به مجاری انتقال آب، رودخانه‌ها، ابرو‌ها و آبگذر‌ها و همچنین پناه گرفتن در زیر پل‌ها اجتناب کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: اجرای طرح مالیات بر سوداگری نقش مؤثری در کاهش فرار‌های مالیاتی و برقراری عدالت در بخش‌های مختلف دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سرمایه‌گذاری ساتبا گفت: تاکنون حدود ۱۰۰ هزار مگاوات پروانه احداث نیروگاه خورشیدی برای ورود بخش خصوصی صادر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس تهران گفت: امیدواریم هفته آینده یک عرضه اولیه بزرگ در بازار انجام دهیم که اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است