بین‌الملل 17:43 - 11 مهر 1402
سخنگوی ستاد عملیات مشترک ارتش عراق تأکید کرد تنها کسی که مسئول حمایت از مرزهای عراق با همسایگان به شمار می‌رود، نیروهای امنیتی مخصوصا نیروهای مرزبانی هستند.

بغداد: در حراست از مرزها، هیچ نیروی خارجی نقش ندارد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، تحسین الخفاجی سخنگوی ستاد عملیات مشترک ارتش عراق امروز سه‌شنبه تأکید کرد که هیچ نیروی خارجی در مرزهای این کشور حضور ندارد.

الخفاجی به پایگاه خبری المعلومه گفت: تنها کسی که مسئول حمایت از مرزهای عراق با همسایگان به شمار می‌رود، نیروهای امنیتی مخصوصا نیروهای مرزبانی هستند.

وی با اشاره به اینکه در مسئله حراست از مرزها، نیروهای امنیتی عراق هیچ همکاری با نیروهای خارجی ندارند، تصریح کرد: رابطه عراق با ائتلاف بین‌المللی [موسوم به ضد داعش]، منحصر به خدمات استشاری، آموزش و ارائه اطلاعات است.

این فرمانده عراقی با بیان اینکه نیروهای امنیتی نیز وظیفه برنامه‌ریزی و آموزش را بر عهده دارند، خاطر نشان کرد: نیروهای امنیتی عراق مسئول تعقیب تروریستها هستند. وظیفه ائتلاف بین‌المللی منحصر به ارائه خدمات استشاری در مسئله تروریسم است.

پیش از این نیز، سلام الزبیدی عضو ائتلاف النصر، گفته بود که حضور نیروهای ائتلاف ناتو در داخل عراق، به خاطر تأمین منافع ویژه آمریکا است.

محمد السودانی نخست وزیر عراق هم تأکید کرد که تروریستهای داعش، دیگری خطری برای این کشور به شمار نمی‌رود و به همین دلیل، حضور نیروهای ائتلاف، هیچ ضرورتی ندارد.

توافق امنیتی اسفند ماه سال گذشته میان دولت‌های ایران و عراق به‌منظور ایمن‌سازی مرز مشترک میان دو کشور در نیمه دوم شهریور ماه گذشته وارد مرحله اجرایی شد و در یک زمان ده روزه مناطق داخل عراق - مشرف به مرزهای ایران - از حضور گروهک‌های مسلح که تحت حمایت آمریکا و اروپا و بعضی دولت‌های منطقه بودند، پاکسازی شد.

هم‌اینک در عمق ۴۰، ۵۰ و بعضاً ۷۰ کیلومتری مرز ایران گروهک‌های مسلح و جنایتکار اخراج شده‌اند. این علاوه‌بر آنکه مرزهای شمال غربی ایران را از تعرض مصونیت بخشید، شمال عراق را نیز برای فعالیت‌های اقتصادی و... دولت عراق ایمن کرد و لذا می‌توان از آن به پیروزی بزرگ ایران و عراق یاد کرد.

پایان پیام/


11997918
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی از فردا فعالیت ۳۷ نهاد امدادی در غزه، از جمله پزشکان بدون مرز را متوقف می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه در سخنرانی شب سال نو میلادی، با ابراز اطمینان به پیروزی در اوکراین، از نیرو‌های کشور خود حمایت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طی یک حمله پهپادی، اوکراین یک انبار نفت در شمال غربی روسیه را هدف قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس ادعا می‌کند که ترامپ و نتانیاهو در دیدار روز دوشنبه پیرامون ایران و همچنین گذار به مرحله دوم آتش‌بس غزه صحبت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا که بسیار علاقمند به دریافت جایزه صلح نوبل است، امسال دستور ده‌ها حمله هوایی در سراسر جهان را صادر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طی سال ۲۰۲۵ نزدیک به ۷۰ هزار اسرائیلی سرزمین‌های اشغالی را ترک کردند و این رژیم برای دومین سال متوالی با موازنه مهاجرت منفی مواجه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با نهایی شدن جدول زمان‌بندی خروج نیرو‌های خارجی از عراق، فرماندهی عملیات مشترک این کشور از تخلیه پایگاه عین‌الاسد در هفته آینده خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع ترکیه با انتقاد از اصرار نیرو‌های سوریه دموکراتیک بر فدرالیسم، خواستار ادغام کامل این نیرو‌ها در ارتش رسمی سوریه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان عراق با تعیین بازه زمانی سه روزه برای ثبت‌نام، شروط شش‌گانه تصدی پست ریاست جمهوری از جمله اصالت عراقی و تخصص سیاسی را رسما اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروه جدایی‌طلب شورای انتقالی جنوب یمن با نادیده گرفتن تنش‌های اخیر با عربستان، هواداران خود را برای تجمع در استان استراتژیک شبوه فراخواند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است