بین‌الملل 17:43 - 11 مهر 1402
سخنگوی ستاد عملیات مشترک ارتش عراق تأکید کرد تنها کسی که مسئول حمایت از مرزهای عراق با همسایگان به شمار می‌رود، نیروهای امنیتی مخصوصا نیروهای مرزبانی هستند.

بغداد: در حراست از مرزها، هیچ نیروی خارجی نقش ندارد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، تحسین الخفاجی سخنگوی ستاد عملیات مشترک ارتش عراق امروز سه‌شنبه تأکید کرد که هیچ نیروی خارجی در مرزهای این کشور حضور ندارد.

الخفاجی به پایگاه خبری المعلومه گفت: تنها کسی که مسئول حمایت از مرزهای عراق با همسایگان به شمار می‌رود، نیروهای امنیتی مخصوصا نیروهای مرزبانی هستند.

وی با اشاره به اینکه در مسئله حراست از مرزها، نیروهای امنیتی عراق هیچ همکاری با نیروهای خارجی ندارند، تصریح کرد: رابطه عراق با ائتلاف بین‌المللی [موسوم به ضد داعش]، منحصر به خدمات استشاری، آموزش و ارائه اطلاعات است.

این فرمانده عراقی با بیان اینکه نیروهای امنیتی نیز وظیفه برنامه‌ریزی و آموزش را بر عهده دارند، خاطر نشان کرد: نیروهای امنیتی عراق مسئول تعقیب تروریستها هستند. وظیفه ائتلاف بین‌المللی منحصر به ارائه خدمات استشاری در مسئله تروریسم است.

پیش از این نیز، سلام الزبیدی عضو ائتلاف النصر، گفته بود که حضور نیروهای ائتلاف ناتو در داخل عراق، به خاطر تأمین منافع ویژه آمریکا است.

محمد السودانی نخست وزیر عراق هم تأکید کرد که تروریستهای داعش، دیگری خطری برای این کشور به شمار نمی‌رود و به همین دلیل، حضور نیروهای ائتلاف، هیچ ضرورتی ندارد.

توافق امنیتی اسفند ماه سال گذشته میان دولت‌های ایران و عراق به‌منظور ایمن‌سازی مرز مشترک میان دو کشور در نیمه دوم شهریور ماه گذشته وارد مرحله اجرایی شد و در یک زمان ده روزه مناطق داخل عراق - مشرف به مرزهای ایران - از حضور گروهک‌های مسلح که تحت حمایت آمریکا و اروپا و بعضی دولت‌های منطقه بودند، پاکسازی شد.

هم‌اینک در عمق ۴۰، ۵۰ و بعضاً ۷۰ کیلومتری مرز ایران گروهک‌های مسلح و جنایتکار اخراج شده‌اند. این علاوه‌بر آنکه مرزهای شمال غربی ایران را از تعرض مصونیت بخشید، شمال عراق را نیز برای فعالیت‌های اقتصادی و... دولت عراق ایمن کرد و لذا می‌توان از آن به پیروزی بزرگ ایران و عراق یاد کرد.

پایان پیام/


11997918
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت فلسطین در غزه از شهادت ۳۵۶ نفر در این باریکه از زمان برقراری آتش‌بس خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، روز دوشنبه برای نخستین بار پس از درخواست عفو در پرونده فساد خود در دادگاه حاضر شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین روز دوشنبه برای مذاکره با امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه وارد کاخ الیزه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک طوفان برفی گسترده در غرب میانه آمریکا باعث برخورد همزمان ۴۵ خودرو در ایالت ایندیانا و بسته شدن میسر اصلی برای حدود ۶ ساعت شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر دفاع آلمان روز دوشنبه گفت که اروپا باید حمایت نظامی خود از اوکراین را افزایش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو کودک ۸ و ۱۱ ساله که تنها برای گرم‌کردن خانه و کمک به پدر معلولشان هیزم جمع می‌کردند، با حمله پهپاد‌های اسرائیلی در بنی‌سهیله شهید شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع مصر در آغاز به‌کار نمایشگاه بین‌المللی صنایع دفاعی ایدکس ۲۰۲۵ با حضور السیسی، اعلام کرد که توانمندی نظامی کشور سرمایه‌گذاری در صلح است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد که حمله آخر هفته اوکراین به زیرساخت‌های کنسرسیوم خط لوله کاسپین ظالمانه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاپ لئون چهاردهم در نخستین سفر خارجی خود وارد مزار قدیس شربل شد و با روشن‌کردن شمعی که از واتیکان آورده بود، برای صلح جهانی و آرامش لبنان دعا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروهی مسلح به پایگاه نیرو‌های مرزی ارتش پاکستان در نوکندی استان چاغی حمله کردند، یک مهاجم انتحاری خود را منفجر کرد و دیگر مهاجمان وارد پایگاه شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است