اقتصادی 08:57 - 01 آذر 1404
معاون استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشوری گفت:تا پایان سال تعداد ناوگان هوایی کشور به ۲۲۰ فروند خواهد رسید که رشد ۱۸ درصدی را نشان می‌دهد.

افزایش تعداد ناوگان هوایی کشور به ۲۲۰ فروند تا پایان سال

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری- مجید اخلاقی معاون استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشوری، اعلام کرد: در حال حاضر ۲۰۹ فروند هواپیمای مسافری فعال در کشور مشغول به فعالیت هستند که نسبت به آغاز فعالیت دولت چهاردهم، افزایش ۱۸ درصدی را نشان می‌دهد.

وی همچنین با افزوده شدن ناوگان جدید به کشور خاطرنشان کرد: بر اساس اسناد و اطلاعات موجود در دفتر صلاحیت پرواز سازمان، در ابتدای دولت چهاردهم تعداد هواپیماهای فعال ۱۷۷ فروند بود که این عدد با اضافه شدن ۳۲ فروند هواپیمای واردشده به کشور، به ۲۰۹ فروند تا امروز افزایش یافته است.

معاون استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشوری اظهار امیدواری کرد که طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، تعداد هواپیماهای اضافه‌شده به ناوگان هوایی کشور تا پایان سال جاری به بیش از ۴۰ فروند و تعداد هواپیماهای فعال به حدود ۲۲۰ فروند هواپیما برسد.

وی افزود: سیاست‌های سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص تسهیل و تسریع ورود ناوگان به کشور و همچنین جذب سرمایه‌های خرد در صنعت هوانوردی، در کنار حفظ و رعایت استانداردهای مرتبط با ایمنی وسایل پرنده و پروازها نقش اساسی در این دستاورد مهم داشته است.

او بیان کرد: توجه بیشتر به مراکز تعمیر و نگهداری هواپیما در کشور و ارتقاء کمی و‌کیفی آنها موجب شده تعداد هواپیماهای کمتری به دلایل فنی زمینگیر ‌و یا از چرخه عملیات پروازی خارج شوند که در عمل افزایش تعداد هواپیماهای فعال را به دنبال داشته است.


12244240
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشوری گفت:تا پایان سال تعداد ناوگان هوایی کشور به ۲۲۰ فروند خواهد رسید که رشد ۱۸ درصدی را نشان می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی از توزیع روزانه ۸ هزار و ۵۰۰ تا ۹ هزارتن مرغ در سطح کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان براین باورند که ایجاد زیرساخت و مشوق‌های لازم در کنار حذف ارز ترجیحی و جلوگیری از قاچاق می‌تواند منجر به تحقق خوداتکایی ۴۰ درصدی دانه‌های روغنی در برنامه هفتم شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسائل آب و حوزه انرژی گفت: در حال حاضر به ششمین سال خشکسالی وارد شده‌ایم و ۷۲ درصد نسبت به میانگین بلند مدت در بارندگی عقب هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته رئیس کل بیمه مرکزی، تلاش بر این است که در خصوص بیمه شخص ثالت راننده محور آیین‌نامه و مقرارت مورد نیاز را تا آخر سال به نتیجه برسانیم البته که مصوبه دولت در این زمینه هم نیاز است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۸ آبان ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، میزان و بازپرداخت کارت رفاهی متصل به اوراق گام جهت خرید جهیزیه ایرانی مطابق با وام ازدواج خواهد بود که پیش از این وعده داده شده بود این طرح تا پایان آبان ماه اجرایی می‌شود و حالا روزشماری برای اجرای این طرح آغاز شده است....
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت، شاخص کل بورس با رشد ۲.۵ درصدی به ۳ میلیون و  ۱۶۸ هزار واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: با توجه به پایداری شرایط جوی شاهد کاهش کیفیت هوا در کلان شهر‌ها خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، اطلاعات مکانی (GIS) را عنصری حیاتی برای پایداری شبکه گاز دانست و گفت: لایه‌های اطلاعات مکانی با هرگونه توسعه، اصلاح یا تغییر در شبکه باید به‌روزرسانی شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است