اقتصادی 15:35 - 21 مرداد 1405
قائم‌مقام شرکت راه‌آهن گفت:افزایش ظرفیت قطارهای فوق‌العاده برای بازگشت زائران اربعین و سفر به مشهد در دستور کار قرار گرفت.

افزایش ظرفیت قطارهای فوق‌العاده برای بازگشت زائران اربعین

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه‌کباری - میرحسن موسوی، قائم‌مقام راه‌آهن، با اشاره به برنامه‌ریزی راه‌آهن برای جابه‌جایی زائران در ایام اربعین و موج بازگشت مسافران اظهار کرد: تمام قطارهای فوق‌العاده‌ای که برای ایام اربعین پیش‌بینی شده بود، بلافاصله پس از پایان این مراسم و همزمان با آغاز موج بازگشت، در مسیرهای مورد نیاز به کار گرفته شد.

وی افزود: آخرین قطار فوق‌العاده نیز روز گذشته مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به حجم بالای تقاضا، یک قطار فوق‌العاده دیگر برای ساعت حدود ۲۲:۳۰ با ظرفیت شش تخته در نظر گرفته شد. تلاش کردیم با استفاده از واگن‌ها و ظرفیت‌های ذخیره، قطار دیگری نیز به برنامه اضافه کنیم.

قائم‌مقام راه‌آهن ادامه داد: خوشبختانه با قطار فوق‌العاده‌ای که روز گذشته اضافه شد، مسافری نبود که به ایستگاه راه‌آهن تهران مراجعه کند و به دلیل نبود ظرفیت، دست خالی بازگردد.

موسوی با اشاره به افزایش تقاضا برای سفر به مشهد مقدس گفت: بیش از ۷۰ قطار راه‌آهن مقصد مشهد مقدس دارند و در تمامی شهرهایی که تقاضای سفر به مشهد افزایش یافته بود، تلاش کردیم متناسب با ظرفیت موجود، یک تا سه واگن به قطارهای برنامه‌ای اضافه کنیم.

وی تصریح کرد: برای پاسخگویی به تقاضای سفر در این ایام، از حداکثر واگن‌های آماده‌به‌کار، امکانات و تجهیزات ذخیره و ظرفیت‌های موجود استفاده کردیم تا بتوانیم خدمات مناسبی به مسافران ارائه دهیم.

قائم‌مقام راه‌آهن همچنین از اختصاص قطارهای فوق‌العاده برای هیئت‌های مذهبی خبر داد و گفت: در برخی شهرها قطارهای فوق‌العاده‌ای به مقصد مشهد مقدس پیش‌بینی و در اختیار هیئت‌های عزاداری قرار گرفت. در اکثر شهرها نیز سهمیه‌هایی برای هیئت‌های مذهبی در نظر گرفته شد تا بتوانند برای زیارت امام رضا(ع) به مشهد مقدس سفر کنند و برنامه‌های معنوی خود را برگزار کنند.

موسوی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از قطارهای فوق‌العاده از تهران به مشهد اختصاص یافت، افزود: علت این موضوع آن است که معمولاً مسافران بسیاری از شهرستان‌ها ابتدا به تهران مراجعه کرده و سپس از تهران به مشهد سفر می‌کنند؛ بنابراین تلاش کردیم ظرفیت بیشتری در این مسیر فراهم کنیم.

وی ادامه داد: روز گذشته در ستاد راه‌آهن موضوع ظرفیت‌های موجود را بررسی کردیم و تقریباً حتی یک واگن و یک لکوموتیو آماده و قابل استفاده بدون برنامه باقی نمانده بود. تمام واگن‌ها و لکوموتیوهایی را که با همکاری شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی در اختیار داشتیم، برای خدمت‌رسانی به زائران و مسافران در این ایام به کار گرفتیم.

قائم‌مقام راه‌آهن درباره نحوه عرضه بلیت قطارهای فوق‌العاده نیز گفت: در برخی موارد، همزمان با قرار گرفتن قطار فوق‌العاده در برنامه، بلیت رفت و برگشت آن نیز عرضه شد تا مردم هنگام برنامه‌ریزی سفر دغدغه‌ای بابت نحوه بازگشت نداشته باشند.

موسوی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بخش عمده تقاضا مربوط به سفر هیئت‌های عزاداری و زائران ورودی به مشهد بود، تلاش کردیم بلیت و ظرفیت بازگشت آنها نیز در قطارهای فوق‌العاده و قطارهای برنامه‌ای پیش‌بینی شود.

وی در پایان گفت: اگر تقاضای بیشتری ایجاد شود، هر واگنی که امکان اضافه کردن آن وجود داشته باشد، به ظرفیت قطارها اضافه خواهیم کرد. به‌ویژه روزهای پنجشنبه و جمعه که اوج بازگشت مسافران از مشهد مقدس خواهد بود، راه‌آهن تلاش خواهد کرد خدمات‌رسانی مناسب و حداکثری به مردم داشته باشد.

 


12299301
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون انجمن های برنج ایران از آغاز فعالیت کانون انجمن های صنفی برنج ایران خبر داد و گفت: با فعالیت انجمن در سایه جمع آوری و به کارگیری دانش روز در تولید و دسترسی به اطلاعات واقعی از میزان تولید و نیاز کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز آمار و اطلاعات وزارت جهاد کشاورزی گفت: براساس آمار بیش از ۹۰ درصد صحت دارد چراکه رفتار بازار، تولیدات و نهاده‌های مصرفی یکدیگر را پوشش می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: با توجه به شرایط خاص کشور، تعیین قیمت گندم باید با دقت و بررسی بیشتری انجام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی فردا سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ ثبت سفارش برنج آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس و اوراق بهادار، مجوز پذیره‌نویسی یک صندوق ارزی را صادر کرد این نخستین صندوق سرمایه‌گذاری در دارایی‌های با درآمد ثابت ارزی است که در بازار سرمایه ایران فعال می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت بااشاره به آغاز نوسازی موتورسیکلت‌های فرسوده در اصفهان گفت: جایگزینی ۵۰۰ دستگاه در این طرح پایلوت، گامی برای توسعه نوسازی موتورسیکلت‌ها و برقی‌سازی ناوگان درسایر کلان‌شهرهاست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تکذیب اخبار اخیر درباره فروش نفت و ادعای بدهی چند میلیارد دلاری یک خریدار، تأکید کرد که فروش نفت طبق ضوابط و دستورالعمل‌های مشخص انجام می‌شود و اطلاعات این حوزه از جمله اطلاعات حساس کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:روز چهارشنبه در نیمه غربی کشور جوی آرام و پایدار همراه با افزایش نسبی دما حاکم می‌شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور با انتقاد از برخی تصمیمات و سیاست‌گذاری‌های بدون هماهنگی با مناطق آزاد گفت: مناطق آزاد در شرایط فعلی اقتصادی کشور به اعتماد، اختیار و فرصت بیشتری برای ایفای نقش نیاز دارند و در مقابل این اعتماد، مسئولیت‌پذیر خ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رییس‌کل سازمان مالیات بر حل مشکلات مالیاتی سینماگران تاکید کرد و از ظرفیت تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم برای تسهیل تکالیف مالیاتی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است