علمی فناوری 10:37 - 25 شهریور 1400
شرکت هواوی چین با وجود این که درآمدش را در پی تحریمهای آمریکا از دست داده اما در حال توسعه تیم دانشمندانش است.

هواوی دانشمندان بیشتری استخدام می‌کند

به گزارش ایسنا، اکنون که دولت جو بایدن، رییس جمهور آمریکا تمایل دارد با چین رقابت کند و محدودیتها علیه هواوی در زمینه دسترسی به فناوری نیمه رسانای آمریکا را حفظ کند، توسعه تحقیقات می تواند به چین برای ساخت فناوریهای بومی کمک کند.

رِن ژنگفی، مدیرعامل شرکت هواوی در یک نشست داخلی در اوایل اوت مدعی شد که این شرکت با وجود فشارهایی که از سوی آمریکا وجود دارد، حقوق نیروی کار در حال توسعه خود را به موقع پرداخت کرده است. بسیاری از شرکتهای چینی اغلب پرداخت حقوق کارمندان را به تاخیر می اندازند یا آنها را وادار می کنند بدون دریافت بسته پایان خدمت، استعفا دهند.

مدیرعامل هواوی گفت: با وجود محدودیتهای آمریکا در دو سال گذشته، این شرکت سیاستهای منابع انسانی خود را تغییر نداده و مواردی مانند حقوق، پاداش، ارتقای شغلی و توزیع سهام شرکت طبق معمول جریان داشته است. هیچ بی نظمی در این شرکت وجود نداشته بلکه هواوی بیش از گذشته متحد شده و حتی استعدادهای بیشتری را جذب کرده است.

هواوی مدعی است شمار کارمندانش را ۳۰۰۰ نفر در فاصله اواخر سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ افزایش داده و بیش از نیمی از آنها معادل ۵۳.۴ درصد در بخش تحقیقات و توسعه هستند.

دولت دونالد ترامپ، رییس جمهور سابق آمریکا در سال ۲۰۱۹ با استناد به نگرانیهای امنیت ملی، شرکت هواوی را در لیست سیاه قرار داد که فروش فناوری شرکتهای آمریکایی به این شرکت را قدغن کرد. افت فروش جهانی تلفن هوشمند هم به کسب و کار هواوی صدمه زد. این شرکت در شش ماه نخست سال میلادی جاری ۳۲۰.۴ میلیارد یوان (۴۹.۶۷ میلیارد دلار) درآمد گزارش کرد که در مقایسه با ۴۵۴ میلیارد یوان در مدت مشابه سال گذشته کاهش داشت. درآمد نیمه اول امسال هواوی حتی از نیمه اول سالهای ۲۰۱۹ و ۲۰۱۸ که همه گیری ویروس کرونا شیوع پیدا نکرده و تحریمهای آمریکا وضع نشده بود، کمتر بود. دو بخش بزرگ کسب و کار شامل مصرف کننده و اپراتورهای مخابراتی، بزرگترین کاهش سال به سال را در نیمه اول سال ۲۰۲۱ داشتند اما کسب و کار اینترپرایز که هواوی استراتژی رشد خود را روی آن متمرکز کرده است، ۶.۶ میلیارد یوان رشد کرد.

بر اساس گزارش شبکه سی ان بی سی، اظهارات مدیرعامل هواوی در شرایطی مطرح می شود که دولت مرکزی چین در تلاش برای حل کمبود نیروی کار در صنایع پیشرفته ای مانند تولید است. پکن طرحهای بلندپروازانه ای را برای ساخت فناوری خود در بخش نیمه رسانا و رایانش کوانتوم در یک دهه آینده تشریح کرده است.

انتهای پیام


11230866
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارت ورود به جلسه و راهنمای شرکت در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ از امشب، ۲۰ تیرماه در سامانه جامع آزمون سراسری پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص مسمومیت‌ها هشدار داد: محل گزش مار یا عقرب را هرگز تیغ نزنید یا زهر آن را مک نکنید، زیرا این اقدامات می‌توانند سم را سریع‌تر در بدن پخش کرده و خطر مرگ را افزایش دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در بازدید از روند احداث مرکز نوآوری نخبگان بنیاد شهید گفت: هدف از ایجاد این مرکز نوآوری، تقویت تاب‌آوری کسب‌وکار‌های نخبگانی ایثارگران، به‌ویژه آسیب‌دیدگان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی ترکیبات می‌توانند نقش یک آنتی بیوتیک قدرتمند را ایفا کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرستاری وزارت بهداشت و رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور، با حضور در منزل شهید والامقام «مهدیار یامین‌پور»، با خانواده او دیدار و پیام تسلیت وزیر بهداشت را ابلاغ کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی سازمان غذا و دارو فهرست تازه‌ای از محصولات آرایشی و بهداشتی فاقد مجوز را منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی امروز به خط پایان می‌رسد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه امروز آخرین فرصت پیش‌ثبت‌نام پایه هفتم‌ها در مدارس شاهد است گفت: پیش ثبت‌نام پایه دهمی‌ها بعد از هدایت تحصیلی آنها انجام می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوشیدن کافئین پیش از خواب می‌تواند بر کیفیت خواب تاثیر بگذارد یا آن را مختل کند، اما یک مطالعه جدید، درباره آثار کافئین بر مغز حین خواب، اطلاعاتی تازه‌تر و دقیق‌تر ارائه کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بخش انجماد خون و گروه‌های خونی نادر سازمان انتقال خون درباره گروه‌های خونی نادر و ضرورت نگهداری از این گروه‌های خونی توضیح داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است