اقتصادی 11:12 - 22 آبان 1404
وزیر راه شهرسازی گفت: کریدور شمال غرب کشور تا پایان دولت چهاردهم در صورت تأمین منابع تکمیل می‌شود

تکمیل کریدور‌های شمال غرب کشور تا پایان دولت چهاردهم+ فیلم

 باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری- فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، در آیین افتتاح ۲۵ کیلومتر و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ کیلومتر از کریدور بزرگراهی غرب کشور در استان کردستان با بیان اینکه منابع کشور هرچند محدود است، اما با برنامه‌ریزی دقیق می‌توان اقدامات بزرگ را پیش برد، گفت: افزایش اعتبارات پروژه‌های راه و مسکن در استان کردستان با رویکرد توسعه‌محور و بر اساس اولویت‌بندی ملی انجام شده است.

وی در این مراسم که با حضور استاندار کردستان، مدیران استانی، پیمانکاران و دست‌اندرکاران پروژه برگزار شد، اظهار کرد: در شورای راهبری نظارت بر برنامه هفتم توسعه، با حضور معاون اول رئیس‌جمهور، اولویت‌بندی کریدورهای حمل‌ونقل کشور در حوزه‌های ریلی و جاده‌ای تصویب شد تا تخصیص اعتبارات به شکل هدفمند انجام گیرد.

صادق افزود: کریدور شمال–جنوب که شمال‌غرب کشور را از مرز بازرگان تا جنوب‌غرب و بندر امام خمینی (ره) و شلمچه متصل می‌کند، نقش مهمی در رونق ترانزیت و رشد اقتصادی دارد. در این دولت، اتصال شبکه آزادراهی و بزرگراهی به تمام مرزهای کشور از جمله مریوان از اولویت‌های اصلی وزارت راه و شهرسازی است.

وزیر راه و شهرسازی در بخش دیگری از سخنان خود از تلاش پیمانکاران، مهندسان و کارگران در اجرای این طرح قدردانی کرد و گفت: خوشبختانه امروز عملیات اجرایی ۲۰ کیلومتر از محور سنندج–کامیاران آغاز شده و ۲۵ کیلومتر از مسیر نیز پیش‌تر تکمیل و بدون برگزاری مراسم رسمی به بهره‌برداری رسیده است. این اقدام، نمونه‌ای از رویکرد خدمت‌محور دولت چهاردهم است.

وی با اشاره به حمایت‌های استاندار کردستان تأکید کرد: «با ادامه پیگیری‌ها و هم‌افزایی دستگاه‌ها، تا پایان دولت چهاردهم هیچ قطعه‌ای از کریدور غرب کشور در استان کردستان نیمه‌تمام نخواهد ماند.

گفتنی  است کریدور بزرگراهی غرب کشور که از مرز بازرگان تا بندر امام خمینی (ره) امتداد دارد، از استان کردستان به طول ۳۲۵ کیلومتر عبور می‌کند. احداث این مسیر در قالب ۱۴ قطعه در حال انجام است. تاکنون ۱۷۵ کیلومتر از این محور با صرف اعتباری معادل ۱۸ هزار و ۷۲۵ میلیارد تومان تکمیل و به بهره‌برداری رسیده، ۱۴۴ کیلومتر در ۸ قطعه در دست اجرا و ۲۶ کیلومتر (کنارگذر سنندج) در مرحله مطالعه قرار دارد.

در حال حاضر، بهره‌برداری از ۲۵ کیلومتر از قطعات ۶ و ۹ با اعتباری بالغ بر سه هزار میلیارد تومان انجام شده و عملیات اجرایی ۶۶ کیلومتر از قطعه ۸ با اعتباری حدود سه هزار میلیارد تومان آغاز شده است.

اجرای کریدور غرب کشور موجب کاهش ۳۰ درصدی تصادفات، کاهش ۲۰ دقیقه‌ای زمان سفر، صرفه‌جویی در مصرف سوخت و کاهش آلودگی هوا خواهد شد. 

همچنین، این طرح زمینه‌ساز توسعه اقتصادی استان، رفع نقاط حادثه‌خیز، افزایش دسترسی به مناطق گردشگری و تقویت ارتباط ترانزیتی ایران با بنادر جنوبی و کشورهای آسیای میانه است.


12242122
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۲۲ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: اجرای ساخت مسکن استیجاری به میزان ۱۰ هزار واحد مسکونی تنها در کلان شهر‌ها و شهر‌های بزرگ اجرایی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده استان کردستان در مجلس با اشاره به روند افزایشی واحد‌های مسکونی فرسوده گفت:شاخص برخورداری از راه‌های ایمن در برخی مناطق کردستان تا ۲۴ درصد پایین‌تر از میانگین کشوری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شبیهی با بیان اینکه امنیت سایبری یکی از دغدغه‌های اصلی صنعت برق است، گفت: امنیت شبکه فقط در نرم‌افزار خلاصه نمی‌شود؛ آلودگی اینورتر‌ها یا شارژر‌ها هم می‌تواند تهدیدی برای شبکه باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر اقتصاد گفت: طبق آمارها از سال گذشته تا به امروز شاهد رشد قابل توجهی در ترخیص کالا‌ها از گمرکات کشور بوده ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، با توجه ماده ۸ قانون مالیات و سوداگری گفت: بر اساس این ماده، وظیفه توزیع سود و منافع به عهده سپرده‌گذاری مرکزی محول شده است که باید به صورت سامانه‌ای انجام شود.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فناوری و توسعه نوآوری شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در خصوص انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث بعد از سال ۹۹ نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه همکاری بین ایران و تاجیکستان در حوزه تعمیر و نگهداری هواپیما منعقد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: از ابتدای سال تاکنون، ۳۶ جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران برگزار شده است که در نتیجه آن، ۲۶۰۰ کیلوگرم شمش به ارزش ۲۵.۸ هزار میلیارد تومان به فروش رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی راه آهن گفت: پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری برای بازه زمانی آذر ماه از روز یکشنبه ۲۵ آبان ماه آغاز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است