علمی فناوری 08:52 - 23 خرداد 1403
سرپرست دفتر نظارت و پایش محصولات سلامت محور سازمان غذا و دارو از احتمال بروز برخی تداخلات دارو‌های اعصاب و روان با سیگار خبر داد.

عوارض تداخل برخی دارو‌ها با مصرف سیگار

دکتر زهرا جهانگرد، سرپرست دفتر نظارت و پایش محصولات سلامت محور سازمان غذا و دارو با اشاره به عوارض جانبی تداخل دارو‌ها با مصرف سیگار عنوان کرد: سیگار کشیدن از طریق القای آنزیم‌های کبدی موجب کاهش سطح خونی برخی از دارو‌های اعصاب و روان مانند کلوزاپین، الانزاپین، فلووکسامین و یا دارویی مانند وارفارین می‌شود.

وی افزود: اهمیت تداخلات دارویی با سیگار این است که وضعیت بیمار با دوز بالاتری از دارو در دوره مصرف سیگار تحت کنترل قرار می‌گیرد و در صورت قطع سیگار ادامه دادن دارو با همان دوز می‌تواند باعث ایجاد مسمومیت شود.

به گفته سرپرست دفتر نظارت و پایش محصولات سلامت محور سازمان غذا و دارو بیماران باید در صورت شروع سیگار و یا تصمیم به قطع آن حتما با پزشک خود مشورت کنند.


12062451
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده است دقت و حساسیت تشخیص زودهنگام سرطان سینه را افزایش دهد و هم‌زمان از ارجاعات غیرضروری بیماران برای بررسی‌های تکمیلی بکاهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موش‌های چینی پس از بازگشت از ایستگاه فضایی، فرزندان سالمی به دنیا آوردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیمی از محققان در مرکز پزشکی دانشگاه جورج تاون، با حذف سلول‌های پیر مغز، روشی امیدوارکننده برای درمان صرع لوب گیجگاهی کشف کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» انتظار می‌رود یک ابر پلاسمای خورشیدی در شب سال نوی میلادی به زمین برسد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید، روش‌های مؤثری را برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا شناسایی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت OpenAI به دنبال جذب یک مدیر ارشد برای رسیدگی به «جنبه تاریک» فناوری‌های خود با حقوق ۵۵۵۰۰۰ دلار است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بهداشت جهانی نسبت به شیوع قارچ کشنده مقاوم به دارو در کشور‌های مختلف جهان هشدار صادر کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید، فیزیک را تکان داده و بحث‌هایی در مورد سرنوشت جهان هستی به راه انداخته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی ساعت هوشمند جدید خود را که از نظر عملکرد و مشخصات جزو بهترین‌ها است، معرفی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پیشنهاد وزیر بهداشت مبنی بر کاهش ۱۰ هزار نفری ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی، مصوبات شورایعالی انقلاب فرهنگی را زیر سوال برده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است