علمی فناوری 09:50 - 08 اردیبهشت 1404
معاون علمی رئیس‌جمهور، در اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا، از آمادگی کشور در انتقال دانش و تجربه فناورانه به کشور‌های آفریقایی خبر داد.

نقشه‌راه همکاری فناورانه با آفریقا ترسیم می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان - حسین افشین در حاشیه سومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا که شب گذشته، هفتم اردیبهشت‌ماه با حضور تاپیوا کارور، معاون رئیس‌جمهور زیمبابوه در تهران برگزار شد، به تجربه تلخ قاره آفریقا در مواجهه با فناوری و نوآوری اشاره کرد.

وی تصریح کرد: «فناوری» همواره وسیله‌ای برای غارت کشور‌های آفریقایی بوده است، اما از دیدگاه جمهوری اسلامی ایران، فناوری ابزاری برای توانمندسازی و توسعه روابط دوستانه است و این مهم را بدون هیچ محدودیتی در خدمت همکاری همه‌جانبه بین ایران و قاره آفریقا به کار خواهد گرفت.

معاون علمی رئیس‌جمهور با تاکید بر ظرفیت بالای زیست‌بوم نوآوری و فناوری جمهوری اسلامی ایران افزود: تمام ظرفیت‌های فناورانه در ایران قابل انتقال به قاره بزرگ آفریقا است.

وی ارائه الگو‌های مدیریت سیستم زیست‌بوم نوآوری و فناوری، راه‌اندازی استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، روش‌های سیاست‌گذاری علم و فناوری، الگو‌های حمایتی، سیاستی و مالی از شرکت‌های دانش‌بنیان، راه‌اندازی خانه‌های نوآوری و فناوری در آفریقا و اجرای دوره‌های آموزشی را بخشی از برنامه‌های جمهوری اسلامی در تعامل صمیمانه با کشور‌های آفریقایی عنوان کرد.

افشین در پایان، این نشست را سنگ بنای آینده‌ای روشن، پر از رفاه و دوستی بین ملت ایران و ملت آفریقا قلمداد کرد و گفت که با کمک حاضران، راهبردی ویژه در ارتباط فناوری و نوآوری بین ایران و آفریقا تدوین شود.

منبع: معاونت علمی ریاست جمهوری


12184321
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با افزایش شمار ماهواره‌های مدار زمین، آلودگی نوری به تهدیدی جدی برای نجوم تبدیل شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زمان فرآیند برگزاری آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ (نوبت دوم) و حضور در حوزه‌ی برگزاری اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ️افت کیفیت اینترنت به دلیل یک قطعی گسترده فیبر در خارج از کشور است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی سرپرست مرکز نشر دانشگاهی را منصوب کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اعضای خانواده شهداء و جانبازان حمله رژیم صهیونیستی به کشور می‌توانند از سهمیه ایثارگران در آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها در سال جاری بهره‌مند شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت انتخاب رشته در پنجاه و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی برای بار سوم از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش از گزینش بیش از ۷۰درصد از داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان خبرداد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره عضویت متقاضیان آزمون سراسری در گروه‌ها و کانال‌های کلاهبردار مدعی تقلب و فروش سوالات آزمون سراسری هشدار داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خواص آویشن در طب سنتی مورد توجه ویژه‌ای قرار دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت خصوصی روسی پلتفرم جدیدی را برای نانوماهواره‌ها ابداع کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است