سیاسی 13:56 - 19 مهر 1404
سفارت ایران در توکیو نوشت: نه اقدام نظامی، نه اسنپ بک و نه هیچ نوع فشار دیگر، نمی‌تواند ایران را از حفظ منافع ملی خود بازدارد.

نه اقدام نظامی، نه اسنپ‌بک و نه هیچ نوع فشار دیگر، ایران را از پیگیری منافع خود بازنمی‌دارد

باشگاه خبرنگاران جوان - سفارت جمهوری اسلامی ایران در ژاپن در حساب ایکس خود نوشت: آمریکا و تروئیکای اروپایی افسانه‌ای را تبلیغ می‌کنند که ایران نباید اجازه داشته باشد سلاح هسته‌ای تولید کند یا اینکه این کشور به دنبال دیپلماسی برای جلوگیری از آن است. این ادعا کاملا فریبکارانه و دور از صداقت است: ایران همواره اعلام کرده است که سلاح‌های کشتار جمعی، از جمله سلاح هسته‌ای، به دلایل دینی و انسانی ممنوع است، جایگاهی در دکترین دفاعی این کشور ندارد و ایران از جهان و غرب آسیا عاری از سلاح هسته‌ای حمایت می‌کند.

پس از برجام در ۲۰۱۵، ایران در ۱۵ گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به‌عنوان پایبندترین طرف در اجرای برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود شناخته شد. کشوری که در معرض شدیدترین بازرسی‌های آژانس قرار می‌گیرد و پس از آن تعامل سالم با آژانس دارد، به دنبال سلاح هسته‌ای نیست.

حمایت آمریکا از تجاوزات اسرائیل و حملات خود واشنگتن به تاسیسات هسته‌ای ایران که تحت نظارت آژانس بودند، در جریان مذاکرات ایران و آمریکا که با حمایت بدخواهانه تروئیکای اروپایی انجام شد، نمونه‌ای آشکار از خیانت به دیپلماسی بود.

ادعای تمایل به دیپلماسی در حالی که از مکانیزم موسوم به اسنپ بک حمایت می‌شود، تاکتیکی اجبارآمیز است که خود را به شکل گفت‌و‌گو جلوه می‌دهد. نه اقدام نظامی، نه اسنپ بک و نه هیچ نوع فشار دیگر، نمی‌تواند ایران را از حفظ منافع ملی خود و دنبال کردن دیپلماسی مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک بازدارد.


12233447
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه کاردار عمان در تهران را در رابطه با شایعه مرگ ۲ نفر در این کشور به دلیل مصرف آب معدنی وارداتی از ایران به این وزارتخانه دعوت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه امروز هیات دولت، عباس عراقچی وزیر امور خارجه، گزارشی از دعوت رسمی کشور مصر، برای شرکت رئیس جمهور کشورمان در اجلاس «شرم‌الشیخ» و پاسخ منفی جمهوری اسلامی ایران به این دعوت و سپس دعوت از وزیر امور خارجه کشورمان، ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی وزیر کشور گفت: اعتماد مردم به اسناد هویتی و اوراق بهادار نه تنها موجب اعتماد عمومی است، بلکه نمونه‌ای از اقتدار ملی کشور است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نشست شورای مشاورین نسل z شورای اطلاع رسانی دولت برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بخش دارالفنون در چهل و سومین جشنواره جهانی فیلم فجر به مدیریت ایرج طهماسب کارگردان، مجری، و فیلمنامه‌نویس برپا می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه صندوق‌های حمایتی به پشتیبانی از فعالیت‌های حوزه علمی و فناوری ملزم شده‌اند گفت: کارگروه‌هایی برای رسیدگی به وضعیت معیشتی اساتید تشکیل شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» میثم امرودی  مشاور فرهنگی وزیر امور خارجه با اشاره به وضعیت کشورمان در برابر دشمنان نکاتی را بیان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یسرا الحاج حسن فعال فلسطینی با اشاره به تفرقه افکنی غرب در میان مسلمانان نکاتی را بیان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران»  آیت‌الله محمد حسن اختری  رئیس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین بر زوال رژیم صهیونی تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: هیچ دلیلی وجود ندارد که مدارس کشور از نظر کیفیت و استاندارد‌های آموزشی پایین‌تر از مدارس دیگر کشور‌ها باشند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است