اقتصادی 18:52 - 14 آذر 1404
مدیرک سازمان امور مالیاتی کشور به فعالان اقتصادی گفت: بر اساس قانون، از اول دی‌ماه ۱۴۰۴، صورتحساب‌های کاغذی فاقد اعتبار مالیاتی خواهند بود.

اول دی‌ماه؛ پایان اعتبار مالیاتی فاکتور‌های کاغذی

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری- محمد نوری مدیرکل دفتر توسعه خوداظهاری و تمکین داوطلبانه اظهار داشت: از اول دی ماه امسال، اعتبار مالیاتی به صورت حساب کاغذی دیگر پرداخت نخواهد شد. این موضوع برای فعالان اقتصادی و کسب‌وکارها بسیار مهم و حیاتی است.

وی ادامه داد:طبق این قانون جدید، هر خریداری که فاقد صورت حساب الکترونیکی باشد، از اعتبار مالیاتی در محاسبات مالیات بر ارزش افزوده محروم خواهد شد. به عبارت دیگر، اگر شما به عنوان یک کسب‌وکار از صورت حساب کاغذی استفاده کنید، نمی‌توانید از مزایای مالیاتی آن بهره‌مند شوید و این می‌تواند به ضرر شما تمام شود.

او بیان کرد:صورت حساب‌های الکترونیکی با دقت بیشتری اطلاعات را ثبت و ذخیره می‌کنند و این باعث می‌شود که در آینده کمتر با مشکلات مالیاتی مواجه شوید.

وی ادامه داد:استفاده از سیستم‌های الکترونیکی می‌تواند هزینه‌های مرتبط با چاپ و نگهداری صورت حساب‌های کاغذی را کاهش دهد. اطلاعات الکترونیکی به راحتی در دسترس هستند و می‌توانید به سرعت به آن‌ها دسترسی پیدا کنید.

او بیان کرد: با توجه به تغییرات جدید در قوانین مالیاتی، فعالان اقتصادی باید به سرعت به سمت استفاده از صورت حساب‌های الکترونیکی حرکت کنند. این تغییر نه تنها به شما کمک می‌کند تا از اعتبار مالیاتی خود بهره‌مند شوید، بلکه می‌تواند به بهبود مدیریت مالی و کاهش هزینه‌های مربوط به حسابداری نیز منجر شود. بنابراین، هر چه سریع‌تر اقدام کنید تا در آینده با مشکلات کمتری مواجه شوید.

او بیان کرد: بر اساس قانون، از اول دی‌ماه ۱۴۰۴، صورتحساب‌های کاغذی فاقد اعتبار مالیاتی خواهند بود و خریدارانی که فاکتور الکترونیکی دریافت نکنند، از اعتبار مالیاتی خرید خود در محاسبات مالیات بر ارزش افزوده محروم می‌شوند.


12247455
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: حذف اراضی ماده ۵۰ و عدم اجرای آن زمینه ساز افزایش قیمت زمین و حبس اراضی مسکونی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: تسهیلات بانکی با نرخ ۱۲ درصد برای رانندگان و کامیون‌داران در نظر گرفته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی توزیع نهاده مدت دار یا تولید قراردادی را راهکار پایداری تولید و تنظیم بازار اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد از توزیع گسترده روغن بصورت انبوه از روز شنبه در کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: صندوق‌های با درآمد ثابت مبتنی بر ارز، از جمله ابزار‌های سرمایه‌گذاری جدید ارزی بازار سرمایه محسوب می‌شوند که منابع آنها صرف طرح‌های تولیدی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از نهایی شدن قرارداد‌های مهم سرمایه‌گذاری با برخی کشور‌های علاقه‌مند برای توسعه زیرساخت‌های بنادر ایران خبرداد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شریعتمداری گفت:طی این مدت بالغ بر ۷۰ تا ۸۰ هزار میلیارد تومان منابع تازه از طریق بانک‌ها در اختیار پروژه‌ها و فعالیت‌های نفتی قرار گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۱۸ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس حوزه انرژی گفت: بخش عمده‌ای از ناترازی انرژی از طریق اسقاط بخاری‌های فرسوده و کم‌بازده جبران می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد گفت: ارز سنگینی وارد بازار شده و طی روز‌های آینده میزان عرضه هم افزایش خواهد یافت

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است